Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Únor je měsícem, ve kterém náš seznam přání nejspíše zaplaví srdíčka, červená barva a hřejivý pocit na duši. Rovněž nastává ideální čas na obdarování a oslavu lásky ve všech jejích podobách. Přinášíme vám několik produktů, kterými můžete udělat radost sobě i ostatním, ať už sv. Valentýna slavíte, nebo ne.

    Kabelka Multipocket v červeném provedení potěší všechny příznivce trendů

    Značka Acne Studios tentokrát oslavuje svátek lásky neodolatelnou edicí kabelky Multipocket. Její krvavě červená barva a roztomilé mašle na předních kapsách dokonale hrají do karet aktuálním trendům a dělají z ní nadějnou kandidátku na novou „it-bag“.

    Kabelku pak můžete nosit na mnoho způsobů, má totiž rukojeť i odnímatelný popruh. Na první pohled zaujme zejména několik kapes umístěných na vnějších stranách. Nádech vintage a éry Y2K jí dodává také lesklá zvrásněná kůže. Pokud je vaším vysněným valentýnským dárkem působivá mini kabelka přes rameno, sáhněte po její menší sestře Multipocket Micro.

    Zdroj: Acne Studios

    Vůně Erotikon rozvine váš příběh lásky tak, jak o tom sníte

    Elegance, svůdnost a vášeň se ukrývají ve flakonu exkluzivního parfému Erotikon od pražské parfumérie PIGMENTARIUM. Nejedná se však o žádnou novinku, právě naopak, zrovna totiž slaví své páté výročí.

    Při této příležitosti se značka rozhodl oslavit Erotikon v nové smyslné kampani fotografa Kuba Kríža. Parfém je unisex a o nezapomenutelný estetický a čichový zážitek se postarají tóny čokolády, povzbuzujícího zázvoru, hřejivé vanilky a pižma.

    Zdroj: PIGMENTARIUM

    Valentýn se nese ve znamení spodního prádla SKIMS

    Zapomeňte na kytici, darujte SKIMS. Tak zní jedno z hesel letošní valentýnské kampaně značky založené modelkou Kim Kardashian, v níž září především zpěvačka Lana Del Rey. V nové kolekci najdete pohodlná pyžama a lounge kousky v odstínech růžové. Nechybí ale ani srdíčkový vzor nebo odvážnější komplety s braletkovými podprsenkami a tangy.

    Pro muže pak značka rovněž vytvořila novou kolekci spodního prádla. Její tváří pak není nikdo jiný než slavný zpěvák USHER. Pro zákazníky SKIMS si pak připravil speciální překvapení. Jedná se o speciální limitovanou edici jeho nového alba Coming Home s unikátním obalem a bonusovou skladbou.

    Zdroj: SKIMS

    Fenty Skin a A$AP Rocky představují balzám na rty pro každého

    Značka Fenty Skin rozšiřuje svou řadu ikonických produktů na rty. Tentokrát se jedná o vyživující a šťavnatý balzám Lux Balm s barbadoskou třešní a bambuckým máslem ve stylovém balení.

    Nový balzám se dokonce objevil v písni rappera A$AP Rocky už několik měsíců před jeho oficiálním představením. Reklamní kampaň na Lux Balm cílí speciálně na muže a dokazuje, že luxusní péče o sebe nemusí být jenom záležitostí žen.

    Zdroje: Acne Studios, PIGMENTARIUM, SKIMS, Fenty Skin, Instagram, Hypebeast

    Nákupní seznam na únor: Oslavte měsíc lásky kabelkou od Acne Studios nebo luxusním parfémem Erotikon

    Jak do šatníku zařadit jungle chic? Vítejte na vlně tropického glamouru

    Když se Jennifer Lopez objevila na červeném koberci v ikonických Versace Jungle Dress, módní scéna byla navždy poznamenána. Letní sezóna je ideální příležitostí, jak tyto tropické vzory zařadit do vašeho dovolenkového šatníku. Bohužel jde o poměrně náročnou disciplínu. Pohybujeme se totiž na tenké hranici mezi výraznou elegancí a nevkusem. Jungle chic však noste jen na dovolené, do města se rozhodně nehodí.

    Svůj majetek můžete obohatit o vzácné umění. Staňte se spoluvlastníkem a vydělávejte

    S bohatstvím přichází odpovědnost, a to nejen vůči sobě, ale také vašim investicím. Každá volba, kterou jako majetný jedinec učiníte, nese svou cenu a potenciální odměnu. Díky inovativní investiční platformě máte příležitost vstoupit do světa, který byl kdysi vyhrazený jen pro nejvyšší elitu. Otevřete dveře k unikátním dílům, která finančně posílí vaše portfolio a přinesou přitažlivou radost z krásy.

    Proč nikdo nemluví o designérovi Peteru Do? Zachránce domu Helmut Lang se učil od Phoebe Philo

    Peter Do je v módním průmyslu velmi uznávaným jménem. Vystudoval newyorský Fashion Institute a vyhrál prestižní cenu LVMH Graduate Prize. Navíc vdechl život téměř umírající značce Helmut Lang. Tento talentovaný návrhář zvládá řídit dva módní domy najednou – kromě Helmut Lang je také kreativním ředitelem své stejnojmenné značky.

    Svatební přípravy na příští jaro mohou začít. Výběr šatů usnadní 5 trendů

    Módní trendy prostupují každoročně i do světa svateb. Také proto existuje luxusní týden módy určený svatebním šatům, odehrávající se tradičně v New Yorku. Jelikož letošní přehlídky určené pro příští jaro máme za sebou, mohou se nastávající nevěsty začít chystat. Inspirujte se pěti budoucími trendy.