Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Nejnovější analýza poukazuje na to, že by módní dům Hermès mohl zastoupit Louis Vuitton na pozici největší značky luxusního průmyslu. Metropolitní muzeum umění v New Yorku pak odhalilo detaily o chystané výstavě Sleeping Beauties. Na TikTok se zase vrací maximalistický make-up a Dior představil v New Yorku novou kolekci.

    Výstava Sleeping Beauties v Met zapůsobí na všechny smysly

    Spolu s květnem se blíží očekávaný ples Met Gala a související odhalení další výstavy, připravené Metropolitním muzeem v New Yorku. Organizátoři proto už nyní odhalili nové detaily o tom, jak bude vypadat. Návštěvníci se mohou těšit na 250 looků a doplňků i multi-smyslový zážitek. Budou mít totiž možnost osahat si napodobeniny historických výšivek nebo se nadechnout aroma luxusních květinových potisků.

    Dior dorazil do New Yorku. Maria Grazia Chiuri nabídla podzimní mix pánských a dámských prvků

    Kreativní ředitelka módního domu Dior představila v pondělí v Brooklynu svou letošní pre-fall kolekci. Náhled jsme do ní sice získali už dříve, nyní měla ovšem první šanci objevit se na runway. Slavná návrhářka chtěla navíc událostí oslavit svůj blízký vztah, ale i ten ikonické francouzské značky, k New Yorku. Samotná módní přehlídka se pak stala mixem hned několika konceptů.

    Zdroj: Reuters

    Spojovala například minulost a přítomnost, a to pomocí uměleckých instalací. Některé byly totiž inspirované historickými feministickými díly, zatímco jiné pocházely ze současných studií. Samotné návrhy pak umně kombinovaly dámské a pánské módní prvky. Na show dorazila také řada celebrit, jako jsou například herečky Anya Taylor Joy, Charlize Theron nebo Rosamund Pike.

    Hermès šlape Louis Vuitton na paty. Může se stát největší značkou luxusního průmyslu

    Módní dům Hermès má podle nejnovější analýzy firmy Citigroup Inc. nakročeno k tomu, nahradit značku Louis Vuitton v její pozici v luxusním průmyslu. V současnosti je totiž považována za jeho největší společnost. Zisky Hermès ovšem stabilně narůstají a značka by tak měla v roce 2027 dosáhnout důležitého milníku, tedy příjmů v hodnotě 20 miliard eur. Louis Vuitton ho překročil už v roce 2022.

    TikTok opět pohltil maximalistický make-up. Jeho uživatelé propagují neobvyklé metody

    Na sociální síti TikTok jsou opět oblíbená videa uživatelů, kteří zastávají takzvaný maximalistický make-up. Jedná se o postup líčení, využívající nadstandardní množství tvářenky, korektoru, pudru, make-upu nebo dalších produktů. Mezi v současnosti oblíbená videa patří i ta od Rachel Carlisle. Propaguje totiž metodu, při které si pod make-up rozetře velké množství sytě růžové nebo červené tvářenky.

    @rachelmadisoncarlisle someone get the beauty influencers to try plz #makeup #makeuptips #makeuproutine @Jeffree Star @Mikayla Nogueira @monet mcmichael 🤍 @Whitney Simmons @Alix Earle @James Charles @patrick ta @Darcy McQueeny ♬ original sound – Rachel Carlisle

    Zdroje: WWD, The Fashion Network, Instagram, TikTok

    Foto:Reuters

    Módní novinky v kostce: Dior odhalil novou kolekci v New Yorku a Hermès dohání Louis Vuitton

    Svatební přípravy na příští jaro mohou začít. Výběr šatů usnadní 5 trendů

    Módní trendy prostupují každoročně i do světa svateb. Také proto existuje luxusní týden módy určený svatebním šatům, odehrávající se tradičně v New Yorku. Jelikož letošní přehlídky určené pro příští jaro máme za sebou, mohou se nastávající nevěsty začít chystat. Inspirujte se pěti budoucími trendy.

    Na vlně luxusu bez loga. Obohaťte svůj šatník o logo-free kousky, které křičí opravdovým přepychem

    V dnešní době se zdá, že mnoho milovníků vysoké módy dává přednost oděvům s nápaditými logy. Myslí si: "Proč bych to neukázal, když si to mohu dovolit?" Ale to je omyl. Opravdový společenský status nespočívá v logu, nýbrž v cítění pro vkus a eleganci. Pravý milovník módy si váží kvalitních materiálů, pečlivě promyšlené struktury a originálních střihů i barev.

    Za hranicí tichého luxusu. K nápaditému pánskému letnímu šatníku stačí tři základní prvky

    Oproti minulému roku je letošní pánská designérská nabídka zcela jiná. Pohrává si se zvířecím potiskem, třpytkami i výraznými potisky. Posouvá se k maximalismu, přičemž vždy vyzdvihuje pouze jeden výrazný prvek. Letošní léto v pánské sekci označujeme za balanc, který našel rovnováhu mezi tichým a hlasitým luxusem.

    Krém SPF jako nejdůležitější krok ranní rutiny. Najděte ideál, který spolupracuje s make-upem

    Na světě jsou dva typy lidí: ti, kteří používají krém s SPF, a ti, kteří si jeho kouzlo a sílu zatím neuvědomili. Základem pro dokonalou pleť je pravidelné používání ochranného krému s SPF faktorem každé ráno, bez ohledu na to, jaké je počasí. Ať svítí slunce nebo je obloha zatažená, začlenění ochrany do naší denní rutiny je klíčem k ochraně naší pleti.