Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Inspirace nikdy není dostatek. Dnes vám představíme dalšího hrdinu sociálních sítí, kterého považujeme za virtuálního módního guru. Jedná se o influencera, kterého najdete pod uměleckým jménem @futurist. Jeho celé jméno je Marvin Appiah Korang, a jak lze z jeho nickname vyčíst, jeho stylingové tipy směřují k budoucnosti. Marvinovi je pouhých 23 let a pochází z Ghany. Svou kariéru si vybudoval jako stylista a tvůrce obsahu specializující se na experimentální módu a přelomový design. Jeho odvážné kombinace barev a nekonvenční prvky ho katapultovaly mezi nejzajímavější influencery v oblasti módy na sociálních sítích. Sledujte ho a nechte se unést světem budoucnosti.

    I když se nejedná o žádného influencerského nováčka, jsme si téměř jistí, že ho stále neznáte. A to musíte napravit! Marvin vyniká hned v několika odvětvích. Nejen že dokonale kombinuje extravagantní kousky a móda mu koluje v krvi. Oceňujeme ho i za zpracování videí. V každém z nich totiž oceníte mistrovské střihy, což je to, co máme rádi – kvalitní obsah.

    The Futurist Signature Collection – Mycoutiq

    Marvin si libuje v nošení atypických, futuristických a avantgardních modelů. A to v různých cenových relacích. Spatříte u něj jak designérské klenoty, tak i kousky z běžných a průměrných řetězců. Vypozorovali jsme u něj i značnou oblibu asijských návrhářů. Pokud stále hledáte značku v tomto stylu, stačí si kliknout na odkaz v instagramovém biu. Najdete tam totiž brand, který se zaměřuje na jeho osobitý styl. Zaujaly nás například výrazné bundy s volány, atypické džíny i zajímavě střižené mikiny.

    Foto: MYCOUTIQ

    Na svém TikTok profilu ho sleduje přes dva miliony fanoušků a mezi jejich nejoblíbenější content patří videa s outfitovými kompilacemi, obohacenými o crazy soundy a efekty. Nejčastěji se zabývá tvorbou Y2K looků. Nezapomíná však i na klasické outfity. Inspiruje se například filmovými postavami, fotkami z dětství či oblíbeným GRWM – Get Ready With Me. Videa s připravováním looku pro různé příležitosti mívají nejvíce zhlédnutí.

    @futurist__

    Some of these were just too underrated!😤

    ♬ VILLAIN (Anime Aspect) – scraizis

    Zdroj: TikTok, Instagram, FamousBirthdays

    Na vlně stylu: Marvin Korang inspiruje nejen muže svými inovativními a futuristickými looky

    Svůj majetek můžete obohatit o vzácné umění. Staňte se spoluvlastníkem a vydělávejte

    S bohatstvím přichází odpovědnost, a to nejen vůči sobě, ale také vašim investicím. Každá volba, kterou jako majetný jedinec učiníte, nese svou cenu a potenciální odměnu. Díky inovativní investiční platformě máte příležitost vstoupit do světa, který byl kdysi vyhrazený jen pro nejvyšší elitu. Otevřete dveře k unikátním dílům, která finančně posílí vaše portfolio a přinesou přitažlivou radost z krásy.

    Proč nikdo nemluví o designérovi Peteru Do? Zachránce domu Helmut Lang se učil od Phoebe Philo

    Peter Do je v módním průmyslu velmi uznávaným jménem. Vystudoval newyorský Fashion Institute a vyhrál prestižní cenu LVMH Graduate Prize. Navíc vdechl život téměř umírající značce Helmut Lang. Tento talentovaný návrhář zvládá řídit dva módní domy najednou – kromě Helmut Lang je také kreativním ředitelem své stejnojmenné značky.

    Svatební přípravy na příští jaro mohou začít. Výběr šatů usnadní 5 trendů

    Módní trendy prostupují každoročně i do světa svateb. Také proto existuje luxusní týden módy určený svatebním šatům, odehrávající se tradičně v New Yorku. Jelikož letošní přehlídky určené pro příští jaro máme za sebou, mohou se nastávající nevěsty začít chystat. Inspirujte se pěti budoucími trendy.

    Na vlně luxusu bez loga. Obohaťte svůj šatník o logo-free kousky, které křičí opravdovým přepychem

    V dnešní době se zdá, že mnoho milovníků vysoké módy dává přednost oděvům s nápaditými logy. Myslí si: "Proč bych to neukázal, když si to mohu dovolit?" Ale to je omyl. Opravdový společenský status nespočívá v logu, nýbrž v cítění pro vkus a eleganci. Pravý milovník módy si váží kvalitních materiálů, pečlivě promyšlené struktury a originálních střihů i barev.