Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Milovníci módy se na Milánském týdnu módy v uplynulých dnech dočkali hned několika vysoce očekávaných show. Ferragamo zaujal inspirací 60. let 20. století a Dolce&Gabbana si své fanoušky získala kolekcí inspirovanou sexy spodním prádlem. Sabato de Sarno zase oslavil úspěšný debut u Gucci. Návrhy Versace oslnily svou pastelovou paletou barev a Boss ohromil trendy „kancelářskými“ outfity.

    Sabato de Sarno úspěšně modernizoval Gucci. Zvládl to bez narušení tradice slavné značky

    Jednou z nejvíce očekávaných událostí sezóny byla první přehlídka Sabato de Sarno v pozici kreativního ředitele Gucci. Návrhář zkušeně propojil tradiční a klíčové prvky značky se svým vlastním stylem. Zároveň posunul návrhy na úroveň, která oproti bývalému řediteli Alessandro Michele působila o něco luxusněji. Mezi hlavní kousky kolekce Gucci Ancora patřily mini pouzdrové sukně, šaty připomínající noční košile, kožené bundy různých barev nebo variace draze vypadajících podprsenek.

    Zdroj: Reuters

    Kolekce Ferragamo předvedla okouzlující modely inspirované 60. léty minulého století

    Kreativní ředitel módní společnosti Ferragamo Maximilian Davis opět návštěvníky své show potěšil. V obrovské hale Fiera di Milano totiž odhalil kolekci inspirovanou prací italských ilustrátorů z 60. let 20. století. Jejich vliv pronikl například do kožených kabátů v růžové a červené nebo koktejlových šatů. „Rád kombinuji něco hravého, respektovaného, ale také trochu perverzního,“ okomentoval pak návrhář vlastní tvorbu plnou hravých barev.

    Nezklamala ani přehlídka Versace. Návrhy zaujaly pastelovými barvami i hravým kostkovaným vzorem

    Kostkovaný vzor se nevyjímal jenom na nejnovějších návrzích značky Versace, ale také na samotném molu. Návštěvníci přehlídky ho mohli spatřit především v kombinaci s pestrou paletou pastelových barev. Objevil se na hedvábných košilích, sukních, taškách i luxusních kabátcích. Návrhy dámské kolekce pak perfektně ladily s těmi pánskými, které zakomponovaly stejné vzory. Roztomile ladící sety ovšem sem tam rozbily i černobílé „tradičnější“ kousky.

    Zdroj: Versace Official

    Dolce&Gabbana odhalila kolekci inspirovanou odvážným a svůdným spodním prádlem

    Kolekce pro jaro a léto módní společnosti Dolce&Gabbana měla zcela zřejmou inspiraci. Na všech kouscích byl totiž znát vliv luxusního spodního prádla. Některé návrhy jím byly zcela pohlcené a nabídly tak průsvitné šaty zkombinované se svůdnými korzety nebo choker náhrdelníky. Další byly o něco méně nápadné. Odvážnější kousky proto propojily s oblekem nebo jednoduchými denními šaty. Překvapivou součástí přehlídky pak byly perfektně střižené vzorované kabáty do deště.

    Značka Boss pozvala návštěvníky své show do Techtopie, módního kancelářského světa

    Skoro větší pozornost než samotné kolekci věnovali fanoušci společnosti Boss humanoidnímu robotovi jménem Sophia, který se na show v Miláně rovněž objevil. Značka se totiž rozhodla vytvořit módní futuristický svět Techtopie. „Představa kanceláře často lidi svazuje, to je ale přesný opak toho, o co se u nás snažíme,“ popsal kreativní ředitel Marco Falcioni. Vytvořil proto návrhy usilující o pozvednutí „kancelářských“ outfitů na novou a více trendy úroveň.

    Zdroje: Fashion Network, AP, WWD, Instagram, YouTube, Reuters

    Foto:Reuters

    Miláno pohltily úspěšné přehlídky Ferragamo, Gucci, Dolce&Gabbana, Boss i Versace

    Jak do šatníku zařadit jungle chic? Vítejte na vlně tropického glamouru

    Když se Jennifer Lopez objevila na červeném koberci v ikonických Versace Jungle Dress, módní scéna byla navždy poznamenána. Letní sezóna je ideální příležitostí, jak tyto tropické vzory zařadit do vašeho dovolenkového šatníku. Bohužel jde o poměrně náročnou disciplínu. Pohybujeme se totiž na tenké hranici mezi výraznou elegancí a nevkusem. Jungle chic však noste jen na dovolené, do města se rozhodně nehodí.

    Svůj majetek můžete obohatit o vzácné umění. Staňte se spoluvlastníkem a vydělávejte

    S bohatstvím přichází odpovědnost, a to nejen vůči sobě, ale také vašim investicím. Každá volba, kterou jako majetný jedinec učiníte, nese svou cenu a potenciální odměnu. Díky inovativní investiční platformě máte příležitost vstoupit do světa, který byl kdysi vyhrazený jen pro nejvyšší elitu. Otevřete dveře k unikátním dílům, která finančně posílí vaše portfolio a přinesou přitažlivou radost z krásy.

    Proč nikdo nemluví o designérovi Peteru Do? Zachránce domu Helmut Lang se učil od Phoebe Philo

    Peter Do je v módním průmyslu velmi uznávaným jménem. Vystudoval newyorský Fashion Institute a vyhrál prestižní cenu LVMH Graduate Prize. Navíc vdechl život téměř umírající značce Helmut Lang. Tento talentovaný návrhář zvládá řídit dva módní domy najednou – kromě Helmut Lang je také kreativním ředitelem své stejnojmenné značky.

    Svatební přípravy na příští jaro mohou začít. Výběr šatů usnadní 5 trendů

    Módní trendy prostupují každoročně i do světa svateb. Také proto existuje luxusní týden módy určený svatebním šatům, odehrávající se tradičně v New Yorku. Jelikož letošní přehlídky určené pro příští jaro máme za sebou, mohou se nastávající nevěsty začít chystat. Inspirujte se pěti budoucími trendy.