Více

    Značka Montblanc uvádí na trh Meisterstück Selection – novou kapsulovou linii kožených doplňků s embosovaným krokodýlím vzorem, která představuje exkluzivitu a charakteristickou estetiku kolekce Meisterstück.

    V nabídce domu Montblanc ztvárňuje kolekce Meisterstück pomyslný vrchol luxusního kožedělného řemesla. Její výjimečné postavení nyní upevňuje nová kapsulová řada Meisterstück Selection s výběrem elegantních tašek a doplňků vyrobených z kůže s embosovaným krokodýlím dezénem. Sofistikované výtvory nesou charakteristické designové prvky kolekce Meisterstück inspirované nadčasovou ikonou luxusu – psacím perem Meisterstück.

    Každý kus, vyrobený z měkké černé kůže, vyniká nezaměnitelným stylem odkazujícím k bohatému dědictví Montblanc. Mezi detaily inspirovanými ikonickým Meisterstückem patří jezdci k zipům vyrobení z vintage palladia ve tvaru hrotu plnícího pera, který nesou rovněž kožené detaily na místech, kde se k tašce připevňují rukojeti nebo popruhy či  kožený přívěsek na klíče u tašky Duffle.

    Tři různé velikosti pro tři různé příležitosti využití. Velká taška Duffle Bag je dokonalým společníkem na víkendové cesty, zatímco menší Medium Duffle Bag dodá punc sofistikovanosti při návštěvě posilovny nebo se skvěle hodí na celodenní výlet po městě. V neposlední řadě Mini Duffle představuje stylový doplněk pro každou příležitost. S novou aktovkou na dokumenty, jež se vyznačuje funkčním, ale nezaměnitelně luxusním provedením, mají pracovní povinnosti nebývale distingovaný rozměr. Messenger, psaníčko s poutkem na zápěstí a Mini Bag zase doladí jakýkoli styling o rafinovanost a nenucenou eleganci.

    Sortiment doplňují malé kožené výrobky v černé, šedé a takzvané britské zelené barvě v podobě  psaníčka na osm kreditních karet s poutkem na zápěstí, peněženku na šest kreditních karet, pouzdro na karty a rovněž opasek s přezkou ve tvaru podkovy.

    Montblanc představuje kolekci kožených doplňků s dezénem krokodýlí kůže

    Snová symbolika střídá bujnou fantazii. Unikněte do snu nestárnoucího surrealismu

    Surrealismus představuje v módě útěk do vesmírně vzdálené dimenze, ve které se setkávají sny, fantazie a svět hlubokých myšlenek. Ovšem od začátku uměleckého směru jsme se značně posunuli. Pomyslná druhá vlna surrealismu vychází ze stejných faktorů, ale je prolnuta realistickým vyobrazením nejrůznějších vzorů. V módě se surrealismus stává synonymem pro populární Schiaparelli a nečekaně ovlivňuje i řadu dalších značek.

    Nákupní seznam na květen: Obdarujte maminky produkty od Belly Hadid nebo parfémem od Pigmentarium

    V kalendáři tentokrát přichází květen, lásky čas, a náš nákupní seznam se opět nebezpečně plní zajímavými novinkami ze světa krásy, módy a designu. Každou maminku potěší ke Dni matek luxusní parfém od české značky Pigmentarium. Poslední jarní měsíc však můžete oslavit například i novými barevnými variantami ikonických kabelek od Miu Miu.

    Svět parfémů holduje vanilce a citrusům. Podtrhněte svou osobnost pomocí neotřelých kombinací

    Letošní léto slibuje nejen módní extravaganci, ale také závan zajímavých vůní, které se stanou neopomenutelným doplňkem každého okamžiku. V oblasti parfémů, kde jsou trendy často obtížně definovatelné, jednoznačně vyniká nadšení pro intenzivní využití vanilky, jejíž široké spektrum tónů láká ke zkoumání. Od sladkých tónů po pikantní aroma, vanilka zve k objevování nových a rozmanitých dimenzí vůní, často evokujících luxusní požitek.

    TikTok našel další lásku. Propaguje produkty, které nejsou sexy

    Uživatelé TikToku začínají toužit po jeho realističtější podobě. Také proto podporují trendy, které se nesnaží skrývat za estetikou a přitažlivostí, ale podávají věci takové, jaké jsou. Není tedy divu, že si nyní zamilovali beauty videa s "unsexy" produkty.