Více

    Sledujte nás na Instagramu

    „Dospívající šílenství.“ Taková je charakteristika přehlídky Dsquared2 pro podzim 2023. Runway hned ze začátku otevíraly TikTokové hvězdy a celý lookbook působil doslova rebelsky. Kanadská dvojčata si letos dala opravdu záležet. Značka pozvala i influencery z České republiky. Byla to opravdu podívaná!

    Nejdříve vám módní dům Dsquared2 lehce připomeneme. Jde o módní dům založený v italském Miláně, působící od roku 1995. Založili ho dva bratři původem z kanadského Toronta. V průběhu let Dsquared2 vynesla například Christina Aguilera, Britney Spears nebo populární raper Kendrick Lamar. Oba návrháři se v roce 2009 zapsali i na kanadský „Walk of Fame“. A není se čemu divit! I když nikdy nevíme, co od nich čekat, vždy nás překvapí. Bylo tomu tak i letos, jejich přehlídka totiž zahlcuje každou ForYou page.

    Kolekce v duchu „Teenage Madness“

    Poničený denim, „cropnutá“ tílka a westernové bundy. To jsou základní a vlajkové prvky celé kolekce. Dále našim očím nemohly uniknout kožené jockstrapy, nebo odhalené spodní prádlo. Dsquared2 celý koncept přehlídky situoval do studentské koleje. Přehlídku otevírali influenceři Nic Kaufmann a Jean Carlo Jashlem. Celou kolekcí „křičela“ dospívající rozjívenost a mladistvá odvaha. Atmosféra přehlídky tak byla přímo dokonalá a korespondovala s dlouholetým konceptem značky. Posuďte sami.

    https://www.youtube.com/watch?v=A-kFKkhKyb4

    Za zvláštní zmínku stojí i outerwear na příští zimu. I když se bavíme o italském labelu, kanadská krev bratrů se v modelech nezapře. Velké oversized bundy vypadají opravdu perfektně a jen pomyslnou tečkou za nimi jsou kožešinové prvky a doplňky. Mimo jiné nás bratři Dean a Dan utvrdili v tom, že kovbojské kožené boty jsou must-have a ještě dlouho budou v kurzu.

    Backstage by Jean Jashlem

    Pokud se rádi podíváte i do zákulisí, přidáváme krátký Milano vlog od již zmíněného Jeana Jashlem. Na svůj TikTok jeden takový připíchl.

    @jashlem

    MILANO VLOG #D2TEMPTATION @dsquared2

    ♬ sonido original – Jash

    A teď už konečně instagramové hvězdy z Česka. Zkontrolovat milánskou Dsquared2 runway vyrazili Jan Hrdlička a Martin Carev. Již několikaletí čeští lifestyle instagrameři a tvůrci videí. Pražský butik oba oblékl velmi stylově. Zvlášť „nebesky“ vypadal Hrdličkův černý bomber a ikonický medvídek celému looku dodal ten správný „vibe“. Martin se naopak nebál barev a sáhl po denimovém fitu s kostkovaným kabátem.

    Podle sociálních sítí se velmi oblíbenou a ikonickou stala i růžová kabelka ve tvaru srdíčka, kterou na mole předvedla Amelia Gray. Možná by to měl být váš první Dsquared2 kousek z nadcházející kolekce.

    Zdroj: YouTube, TikTok, Instagram

    Dsquared2 runway plná TikTokových hvězd. Z Česka dorazili Jan Hrdlička a Martin Carev

    Výběr letních šatů jako vědecká disciplína. Vyneste ty, které prodlouží a podtrhnou siluetu

    Šaty jsou základním prvkem dámského šatníku, který v letním období nabývá na významu. Jsou lehké, vzdušné a příjemné na těle. Navíc mohou vytvořit neuvěřitelně stylový dojem. Avšak pokud zvolíte nesprávný střih nebo materiál, budou působit zcela opačně, tedy nevkusně až příšerně. Při výběru šatů je proto důležité nejen sledovat aktuální trendy, ale také zvážit, jak daný kousek lichotí vaší postavě, a jak s ní rezonuje.

    Luxusní kabelka nemusí udělat díru do rozpočtu. Stačí se porozhlédnout po správných značkách

    Sbírání luxusních kabelek je oblíbeným koníčkem nejednoho módního nadšence, ale často se jedná o nákladnou zálibu, která si vyžaduje měsíce utahování opasků. Přepych však nemusí být vždy spojen s vysokou cenovkou, ze které se člověku zatočí hlava. Příkladem jsou kvalitní značky, jejichž specialitou jsou právě cenově dostupné kabelky bez kompromisů.

    Znáte nejavantgardnější módní dům všech dob? Představuje šaty vzhůru nohama i oblečené mimo tělo

    Kdyby slovní hádanka hledala synonyma pro avantgardu a překvapení, klíčem by byl módní dům Viktor&Rolf. Objemné šaty s nápisy "Nefotit prosím!" nebo "Nejsem stydlivá, prostě se mi nelíbíš!" se po uvedení v roce 2019 ihned staly virálními. Sociální sítě oblétly během několika okamžiků a dodnes je jejich uživatelé používají jako vtipné gify či takzvané memes. Znáte ale ty nejzásadnější momenty této geniální umělecké značky?

    Přivítejte letos slunečné dny s předstihem. Ponořte se do světa samoopalování

    Čím dál vyšší teploty nám neúprosně připomínají, že léto se blíží. Spolu s nimi přichází i první přípravy na vytoužené dovolené. Mezi ně patří mimo jiné také pravidelná samoopalovací rutina. Zaručí totiž, že nebudete na pláži mezi ostatními příliš zářit. Pokud jste ji ještě nikdy nevyzkoušeli, pak nastává ten správný čas začít.