Více

    Sledujte nás na Instagramu

    Zimní měsíce přinesly nový make-up trend. White mascara je velmi cool způsob, jak ozvláštnit líčení. Pokud rádi experimentujete a nebojíte se extravagantnějších looků, určitě ji vyzkoušejte.

    Bílá řasenka se v poslední době objevuje stále častěji, především na TikToku. Ačkoliv se jedná o docela extravagantní záležitost, adaptovala se i do běžných denních looků. K zimním měsícům se velmi hodí, jelikož vaše řasy budou vypadat jako zasněžené. Zkuste odložit černou klasiku a vyzkoušejte něco více cool.

    Nejedená se o novinku, ale o comeback. Bílá řasenka se totiž často objevovala na 90´s runways. Jednou z těch nejvíc iconic byla Fall 1995 Ready-to-Wear Show Vivienne Westwood. Ta ji zakomponovala do většiny looků. Bílou řasenku v 90. letech ukázaly na přehlídkách i značky jako Gucci nebo Philip Treacy.

    Jelikož se jedná o čerstvý trend, bílé řasenky jsou na trhu nedostatkovým zbožím. Skvělého efektu ale dosáhnete s primery, které mají většinou bílou barvu. Práci řasenky dokáží dokonale nahradit. Navíc jsou často obohaceny o vyživující látky. Osvědčený produkt prodává firma Lancôme pod názvem Mascara Cils Booster. Jeho benefitem je zajištění objemu a navíc obsahuje vitamin E.

    Zdroj: Lancôme

    V loňském roce řadu barevných řasenek představila značka Jeffree Star Cosmetics. Můžete zde najít řasenky všech možných barev. Mezi nimi je právě i řasenka bílé barvy pod názvem Jeffree Star Approved Mascara White.

    KNOW HOW

    Aby bílá řasenka dobře vynikla, je potřeba vyhrát si s celým líčením. Pro docílení zimního looku zvolte spíše lehký make-up, který má lesklý finish. S bílou řasenkou vypadá skvěle výrazná tvářenka, v tomto ohledu tedy nemusíte být zvláště opatrní. Doporučujeme použít winter blush. Můžete také sáhnout po výraznějším třpytivém highliteru. Pokud chcete, aby řasenka vynikla co nejlépe, oční líčení ponechejte spíše v neutrálních a cool-toned barvách. Na rtech bude vypadat skvěle třpytivý lesk na rty.

    TIP: Možná se chystáte na párty nebo máte prostě rádi neotřelé věci. Pak zkuste, místo neutrálních očních stínů, použít výrazné oční třpytky. Hezky podtrhnou zimní vibe celého looku.

    TIP: Pokud jste milovníky očních linek, můžete je s řasenkou sladit do bílé barvy. Skvěle spolu fungují.

    Et voilà, zimní look je na světě.

    @geenahunt Trying white mascara <3 Saw @madelineaford ♬ Fruit Of Dreams – Les Baxter
    @madelineaford

    i have a feeling there will be mixed opinions on this look… 🤧

    ♬ original sound – madeline ford

    Zdroj: TikTok, Instagram

    Vytvořte cool efekt zasněžených řas s pomocí bílé řasenky

    Luxusní hotel Lowell vítá jaro čajovým dýchánkem. Na pomoc si přizval módní dům Dior

    Značka Dior je známá nejen svými dech beroucími návrhy, ale také jedinečnými sety špičkového nádobí. Ve svých jarních čajových dýcháncích je nyní hodlá využít luxusní newyorský hotel Lowell. Zaměří se na kolekci Lily of the Valley, odkazující na oblíbenou květinu Christiana Dior.

    Náboženství jako nesmrtelný zdroj inspirace. Návrhářům nedává spát křesťanství, ani starověká symbolika

    Ačkoliv byste se divili, móda a náboženství si jdou ruku v ruce. Bylo tomu tak ještě několik generací zpět. Církev a jiná náboženská centra určovaly "trendy" takřka ve všem, tedy i v dobovém odívání. V novodobých dějinách jsme ale náboženskou tematiku uchopili zcela jinak. Ukrýváme v ní symboliku, vyjadřujeme skrze ni kontroverzi a vyvoláváme ovace i rozepři. 

    Jaro vítá nové luxusní produkty. Patří mezi ně sluneční brýle, kabelky i Espresso Martini

    Známé značky oslavují příchod jara novými produkty. Teplejší dny tak můžete přivítat se slunečními brýlemi Dior Cannage. Doplnit je můžete o trendy Colby kabelku od Michael Kors. Pro speciální příležitost si nechte šperky z nové Blue Book kolekce Tiffany & Co. a na konci dne se odměňte Espresso Martini od Emmy Chamberlain a Kendall Jenner.

    Nejpopulárnější letošní tenisky jsou Samba od Adidas. Módní svět je z nich však už otrávený

    Obuvnický gigant Adidas teprve nedávno optimisticky zvýšil celoroční prognózu svého provozního zisku o 200 milionů eur. Důvodem je enormní poptávka po takzvaných "terrace" teniskách, kterým spolehlivě vévodí trendy model Samba. Módní svět však začíná být z jeho obrovské popularity poněkud otrávený.