Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Herečka Anne Hathaway a herec Cillian Murphy rozzářili nejnovější kampaň italské značky Versace. Její kreativní ředitelka Donatella Versace totiž vydala další z řady reklam nazvaných Versace Icons. Známé herce si pak dle svých slov vybrala díky tomu, jak silní, upřímní a ikoničtí jsou.

    Italská módní společnost Versace zveřejnila ve středu další ze svých kampaní s názvem Versace Icons. Opět se v ní objevila slavná herečka Anne Hathaway. Kousky módního domu totiž předvedla i v té z loňského roku. Nově se k ní ovšem přidal herec a nedávný výherce prestižního ocenění Oscar Cillian Murphy. Za barevnými i černobílými fotografiemi pak stojí fotografové Mert Alas a Marcus Piggott.

    „Jsou silní, upřímní a ikoničtí. Představují tak pro mě dva nejlepší herce současnosti,“ prohlásila kreativní ředitelka značky Donatella Versace. Kampaň pak odhalila na svém instagramovém účtu. Zveřejnila na něm totiž fotku obou herců. Anne Hathaway na ní předvádí denim set, poskládaný z crop topu, bundy a ladicích džínů s vysokým pasem.

    Cillian Murphy se zase na Instagramu známé návrhářky objevil v podobě dech beroucího černobílého portrétu. Oba herci pak v kampani předvedli jak více uvolněné, tak formální outfity. „Kolekce dobře střižených kousků vyrobených z kvalitní látky a dodávajících sebevědomí mi sedí zcela perfektně,“ okomentoval pak kampaň Murphy.

    Oba slavní herci ztělesňují základy ikonické značky. Oblékli proto minimalistické, ale sexy a elegantní kousky

    Na dalších fotkách z nejnovější kampaně pak Hathaway odhalila klasické černé sako doplněné o slavné Medusa knoflíky. Zkombinovala ho s ladicí černou mini sukní a vysokými kozačkami. Herec Cillian Murphy zase oblékl černé sako a kalhoty s kontrastujícím bílým tílkem. Outfit pak rozzářil výrazný žlutý šátek se známým Barocco vzorem.

    Zdroj: Versace

    Herci tak v nejnovější kampaní odhalují kořeny ikonické značky. Představují totiž kousky, které jsou poměrně minimalistické, ale přesto výrazné, sexy, elegantní a nadčasové. „Potkala jsem mnoho Versace žen, které jsou silné, ambiciózní, vtipné, odvážné, milující, chytré, sexy a talentované. Zjistila jsem, že všechny jsou tedy stejné jako Donatella,“ prohlásila o kampani Hathaway.

    Zdroje: WWD, Yay Cork, Daily Mail, Instagram

    Foto:Versace

    Módní dům Versace vydal novou hvězdnou kampaň. Září v ní Anne Hathaway a Cillian Murphy

    Na vlně luxusu bez loga. Obohaťte svůj šatník o logo-free kousky, které křičí opravdovým přepychem

    V dnešní době se zdá, že mnoho milovníků vysoké módy dává přednost oděvům s nápaditými logy. Myslí si: "Proč bych to neukázal, když si to mohu dovolit?" Ale to je omyl. Opravdový společenský status nespočívá v logu, nýbrž v cítění pro vkus a eleganci. Pravý milovník módy si váží kvalitních materiálů, pečlivě promyšlené struktury a originálních střihů i barev.

    Za hranicí tichého luxusu. K nápaditému pánskému letnímu šatníku stačí tři základní prvky

    Oproti minulému roku je letošní pánská designérská nabídka zcela jiná. Pohrává si se zvířecím potiskem, třpytkami i výraznými potisky. Posouvá se k maximalismu, přičemž vždy vyzdvihuje pouze jeden výrazný prvek. Letošní léto v pánské sekci označujeme za balanc, který našel rovnováhu mezi tichým a hlasitým luxusem.

    Krém SPF jako nejdůležitější krok ranní rutiny. Najděte ideál, který spolupracuje s make-upem

    Na světě jsou dva typy lidí: ti, kteří používají krém s SPF, a ti, kteří si jeho kouzlo a sílu zatím neuvědomili. Základem pro dokonalou pleť je pravidelné používání ochranného krému s SPF faktorem každé ráno, bez ohledu na to, jaké je počasí. Ať svítí slunce nebo je obloha zatažená, začlenění ochrany do naší denní rutiny je klíčem k ochraně naší pleti.

    Inspirováno jídlem. Módní svět servíruje plnohodnotné menu designérských kousků

    Jídlo milují všichni a výjimkou nejsou ani kolekce předních světových designérů. Kdybychom se ponořili do historie módy, našli bychom stovky food-inspired kousků. Jsou hravé, vtipné a dodávají outfitu nenucený nádech nedbalosti. Při správném stylingu s takovými kousky zazáříte i při speciálních příležitostech.