Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Platforma TikTok slouží jako počáteční bod mnoha beauty trendů. Kromě toho ale pomáhá mezi své uživatele šířit informace o různých tricích a tipech. Patří mezi ně také produkty, které jednotliví beauty guru s nadšením doporučují. Inspirujte se těmi nejpopulárnějšími z nich.

    Do make-up taštičky zařaďte řasenku od Essence i kapky nahrazující bronzer

    Jedním z nejvíce ikonických produktů beauty TikToku se stala řasenka značky Essence. Její název pak odkazuje na to, co dokáže. Jmenuje se totiž Lash Princess False Lash Effect Mascara. Výsledkem jsou tedy řasy připomínající ty nalepovací.

    Zdroj: Essence, Drunken Elephant

    Dalším make-up kouskem, na který TikTok uživatelé nedají v poslední době dopustit, jsou kapky s bronzerem značky Drunk Elephant. Jedná se totiž o jemně zabarvené sérum, které lze snadno smíchat s vaším krémem. Zároveň chrání proti znečištění a obsahuje antioxidanty a vitamin D.

    Perfektní vlny vytvoří jednoduchý set na vlasy. Hydrataci jim dodá obnovující maska

    Pokud jde o vlasy, přísahají TikTokerky na jednoduchý set, slibující bezchybné vlny. Jedná se o hedvábné pomocníky, na které si před spaním namotáte vlhké vlasy. Ráno je tak dle rad vlogerek bez použití tepla odmotáte a získáte vlny jako od kadeřnice.

    Zdroj: Kitsch, K18

    V případě, že potřebujete vlasy obnovit, můžete se obrátit na masku značky K18 s názvem Leave-In Molecular Repair Mask. Vhodná je pro všechny typy a textury vlasů. Jejím cílem je spravit roztřepené konečky, navrátit vlasům hydrataci a zachovat jejich pružnost.

    Favority najdete také v kategorii skin care. Vévodí jí obnovující esence i opalovací krém

    Ve jmenování svých oblíbenců nezapomněli tvůrci videí na TikToku ani na oblast skin care. Mezi jejich top produkty tak mimo jiné patří také obnovovací esence značky COSRX s názvem Snail 96 Mucin Power. Sérum má za úkol především hydratovat a vyhlazovat pokožku.

    Zdroj: COSRX, Supergoop!

    V boji proti škodlivým paprskům pak beauty guru z TikToku pomáhá opalovací krém Supergoop! GlowScreen SPF 40. Použít se dá totiž rovněž jako primer před aplikováním make-upu. Kromě toho ale obsahuje také vitamin B5 a kyselinu hyaluronovou.

    Přes den patří dle TikToku na rty pouze lesk Rhode. V noci zase maska Laneige

    Své favority si pak uživatelé platformy TikTok našli i v oblasti produktů na rty. Přes den na ně doporučují aplikovat jedině zabarvený lesk na rty značky Rhode. Společnost modelky Hailey Bieber se mimo jiné proslavila také díky obalu na telefon, do kterého lesk můžete snadno vložit.

    Zdroj: Rhode

    Speciální přípravek na rty si ale TikTok našel také pro noční aplikaci. Jeho influencerky totiž doporučují používat noční masku značky Laneige. Obsahuje totiž vitamin C a dávku antioxidantů. Použít ji pak můžete i před aplikací make-upu.

    @zohral No but seriously this is too good ✨✨ #laneigelipmask #skincare #hijabi ♬ original sound – soleil🩰⭐️

    Zdroje: WWD, Buzzfeed, TikTok

    Foto:Rhode

    TikTok jako průvodce beauty světem. Osvědčené produkty ze světa influencerů

    Svatební přípravy na příští jaro mohou začít. Výběr šatů usnadní 5 trendů

    Módní trendy prostupují každoročně i do světa svateb. Také proto existuje luxusní týden módy určený svatebním šatům, odehrávající se tradičně v New Yorku. Jelikož letošní přehlídky určené pro příští jaro máme za sebou, mohou se nastávající nevěsty začít chystat. Inspirujte se pěti budoucími trendy.

    Na vlně luxusu bez loga. Obohaťte svůj šatník o logo-free kousky, které křičí opravdovým přepychem

    V dnešní době se zdá, že mnoho milovníků vysoké módy dává přednost oděvům s nápaditými logy. Myslí si: "Proč bych to neukázal, když si to mohu dovolit?" Ale to je omyl. Opravdový společenský status nespočívá v logu, nýbrž v cítění pro vkus a eleganci. Pravý milovník módy si váží kvalitních materiálů, pečlivě promyšlené struktury a originálních střihů i barev.

    Za hranicí tichého luxusu. K nápaditému pánskému letnímu šatníku stačí tři základní prvky

    Oproti minulému roku je letošní pánská designérská nabídka zcela jiná. Pohrává si se zvířecím potiskem, třpytkami i výraznými potisky. Posouvá se k maximalismu, přičemž vždy vyzdvihuje pouze jeden výrazný prvek. Letošní léto v pánské sekci označujeme za balanc, který našel rovnováhu mezi tichým a hlasitým luxusem.

    Krém SPF jako nejdůležitější krok ranní rutiny. Najděte ideál, který spolupracuje s make-upem

    Na světě jsou dva typy lidí: ti, kteří používají krém s SPF, a ti, kteří si jeho kouzlo a sílu zatím neuvědomili. Základem pro dokonalou pleť je pravidelné používání ochranného krému s SPF faktorem každé ráno, bez ohledu na to, jaké je počasí. Ať svítí slunce nebo je obloha zatažená, začlenění ochrany do naší denní rutiny je klíčem k ochraně naší pleti.