Více

    Sledujte nás na Instagramu

    Uživatelé sociální sítě TikTok mají neobvyklý koníček. Milují totiž hledat nové triky a tipy v oblasti wellness. V současnosti u nich slaví úspěch mimo jiné i takzvaná sexy voda a teorie tří drinků. Jedná se o totiž o způsoby, jak získat více tekutin. Novou posedlostí známé platformy se tak stala obyčejná hydratace.

    Uživatelé sociální sítě TikTok se neustále snaží najít nejlepší způsoby, jak se starat o svou pleť, tělo nebo vlasy. Také proto je v současnosti pohltily různé možnosti toho, jak se mohou lépe hydratovat. Zaměřili se proto na tekutiny a na to, jak do sebe dostat co nejvýživnější nápoje. Začali proto sledovat dva hlavní trendy, které se na nově populární téma soustředí.

    Tím prvním je takzvaná teorie tří drinků. Nejedná se přitom o zcela čerstvou metodu, nedávno se ovšem začala objevovat v čím dál více videích. Jde o tip, dle kterého bychom měli mít na pracovním stole hned tři druhy drinků. Jeden obsahující kofein, další určený pro hydrataci a třetí pro naše potěšení. Cílem je tedy dostat do sebe dostatek tekutin, ale také získat energii a vyvolat radost.

    Je pak pouze na vás, jaké varianty si vyberete. Většinou se jedná o perlivou nebo neperlivou vodu, kávu nebo energetický nápoj a jakýkoli oblíbený drink. Samozřejmě by se ale mělo jednat o víceméně zdravé varianty, příliš umělé a přeslazené limonády tedy raději vynechejte. Hlavní myšlenka teorie tedy spočívá v tom, že se tak pro nás stane mnohem jednodušším udržovat vysokou úroveň své hydratace.

    Sexy voda má uživatele TikToku nalákat na častější hydrataci. Obsahuje extra minerály i „fun“ doplňky

    Druhým v současnosti oblíbeným trendem je takzvaná sexy voda. Na platformě TikTok ji zpopularizovala především uživatelka Kelly Grace Mae. Pravidelně si totiž vyrábí vlastní „lepší“ verzi vody. Přidává do ní například minerální tinktury, citrón, mátu nebo elektrolytové prášky. Hlavní také je, aby měl výsledný nápoj veselou barvu. Doplnit ho můžete také o různé dekorace, nebo alespoň pestré brčko.

    Zdroj: Moon Juice, Apothékary

    Úspěšná TikTokerka Kelly Grace Mae tak chce ze své vody vytěžit co nejvíce živin. Zatoužila ale i potom učinit z jinak „nudného“ a běžného úkolu, tedy pravidelného doplňování tekutin, zábavu. Svůj speciální drink pak vymyslela ve vhodnou dobu. Ve Spojených státech amerických se totiž v poslední době zvyšuje poptávka po doplňcích do vody, jako jsou různé prášky nebo kapky plné probiotik a minerálů.

    @kellygracemae

    you know what time it is

    ♬ original sound – kelly

    Sociální sítě jsou tak zkrátka v současnosti posedlé vodou a hydratací. Na jednu stranu tedy vybízí ke zdravému návyku pití vody. Na tu druhou ovšem mohou navádět k nakupování doplňků, které nejsou vždy tak úplně potřeba. Příkladem je i posedlost zcela běžnými kelímky na vodu, takzvanými Stanley Cup, která nedávno uživatele TikToku bezhlavě a zcela nesmyslně pohltila.

    Zdroje: WWD, Reader’s Digest, TikTok

    TikTok uchvátila nová posedlost. Propaguje sexy vodu i teorii tří drinků

    Met Gala 2024: Zendaya vynesla dva looky, zabodovaly ovšem i písečné šaty zpěvačky Tyly

    Pro módní svět svátek, pro ostatní všední den. Pověstné první květnové pondělí opět patřilo prestižní události Met Gala. Benefiční galavečer zahájil novou výstavu Costume Institute, Sleeping Beauties: Reawakening Fashion. Samotné téma výstavy doplňoval dresscode večera, Zahrada času, inspirovaný stejnojmennou povídkou.

    Odměňte se v létě stoprocentním luxusem. Ubytujte se jen pár metrů od dechberoucí pláže

    Vysněná luxusní dovolená se odráží nejen v lokaci, ale také ubytování, které si vyberete. Špičkou vytouženého odpočinku u moře jsou proto dechberoucí resorty, umístěné přímo na pláži. Kromě skvělého výhledu ale nabízejí mnohem více, od jedinečného designu po michelinské restaurace až po wellness a spa.

    Denim z Nîmes: Ikonická džínovina vznikla náhodou. Dnes obléká všechny společenské vrstvy

    Dalo by se říct, že ho nosí každý. Znáte snad někoho, kdo by neměl denim ve svém šatníku? Vynález džínoviny a americká značka Levi Strauss jsou pro mnohé možná jedno a totéž. Denim má ale ještě jeden příběh, který začíná ve Francii.

    Výběr letních šatů jako vědecká disciplína. Vyneste ty, které prodlouží a podtrhnou siluetu

    Šaty jsou základním prvkem dámského šatníku, který v letním období nabývá na významu. Jsou lehké, vzdušné a příjemné na těle. Navíc mohou vytvořit neuvěřitelně stylový dojem. Avšak pokud zvolíte nesprávný střih nebo materiál, budou působit zcela opačně, tedy nevkusně až příšerně. Při výběru šatů je proto důležité nejen sledovat aktuální trendy, ale také zvážit, jak daný kousek lichotí vaší postavě, a jak s ní rezonuje.