Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Konec Pařížského týdne módy neznamená, že se ve světě módy neděje nic nového. Právě naopak. Módní domy Michael Kors i Maison Margiela oznámily zapojení do „vesmíru“ metaverse. Značky Lacoste a Louis Vuitton pak přivítaly nové ambasadory. Ta první spolupracuje s hercem Wang Yibo, zatímco ta druhá s hráčem rugby Antoine Dupont. Herec Dwayne „The Rock“ Johnson zase uvedl vlastní kosmetickou řadu.

    Louis Vuitton se chystá na letní olympijské hry. Do svých řad přivítal Antoine Dupont

    Francouzská značka Louis Vuitton oznámila nového ambasadora. Zastupovat ji bude slavný hráč rugby Antoine Dupont. Zároveň se jedná už o šestého sportovce, kterého bude módní dům sponzorovat na nadcházejících letních olympijských hrách. „Žene se za excelencí a má ambiciózní cíle. Neustále tak překračuje své hranice, aby tak dosáhl svého snu získat olympijské zlato,“ okomentovali událost zástupci společnosti.

    Maison Margiela proniká do digitálního světa. Představí Tabi v jejich metaverse verzi

    Mnohé luxusní značky postupně objevují taje nejnovějších technologií. Nově k nim patří také módní dům Maison Margiela. Ve středu totiž prohlásil, že do světa metaverse uvede své ikonické boty Tabi. K zakoupení tak budou nově i ve formě NFT, a to v bílé a limitované černé edici. „V současné době se technologie čím dál více propojuje s fyzickým světem. Je pro nás tedy fundamentální objevovat a experimentovat s digitální sférou,“ vysvětlila značka.

    Zdroj: Maison Margiela

    Nového ambasadora vítá i Lacoste. Stal se jím čínský herec Wang Yibo

    Módní značky se v poslední době snaží zaměřit na čínský trh, jehož potenciálu chtějí využít. Dává tedy smysl, že si společnost Lacoste vybrala nejnovějšího ambasadora z řady čínských hvězd. Stal se jím totiž herec Wang Yibo. I když v Evropě jeho jméno ještě příliš neprorazilo, na čínské sociální síti Weibo má přes 40 milionů sledujících. „Je vždy ochotný vystoupit ze své komfortní zóny,“ vyzdvihli zástupci Lacoste.

    Metaverse se nebojí ani Michael Kors. Oznámil spolupráci s FashionVerse

    Uživatelé známé hry FashionVerse se mohou radovat. Až do 10. března budou mít totiž možnost vyzkoušet nové scény i kousky od společnosti Michael Kors. K dispozici dostanou různé „scény“ ze života typické Michael Kors ženy. Zároveň si vyzkouší stylizaci značkového oblečení, jako jsou šaty, overaly, ale i kabelky nebo sluneční brýle. Pokud uživatelé splní všechny požadované výzvy, získají speciální digitální kabelku známé značky.

    Dwayne „The Rock“ Johnson vstupuje do beauty průmyslu. Uvede značku Papatui

    Herec Dwayne „The Rock“ Johnson už si dávno zvykl na to, že k němu vzhlíží nejeden muž. Sám totiž popsal, že se na něj neustále někdo obrací pro radu ohledně posilování, zdravé stravy nebo duševní hygieny. Dalším tématem, které jeho fanoušky zajímá, je ale i jeho skin care rutina. Rozhodl se proto, že je na čase, aby jim daroval vlastní beauty řadu pro muže s názvem Papatui. V neděli ji odhalí americký řetězec Target.

    Zdroje: The Fashion Network, WWD, X

    Módní novinky v kostce: Margiela i Michael Kors objevují metaverse a Louis Vuitton víta Antoine Dupont

    Jak do šatníku zařadit jungle chic? Vítejte na vlně tropického glamouru

    Když se Jennifer Lopez objevila na červeném koberci v ikonických Versace Jungle Dress, módní scéna byla navždy poznamenána. Letní sezóna je ideální příležitostí, jak tyto tropické vzory zařadit do vašeho dovolenkového šatníku. Bohužel jde o poměrně náročnou disciplínu. Pohybujeme se totiž na tenké hranici mezi výraznou elegancí a nevkusem. Jungle chic však noste jen na dovolené, do města se rozhodně nehodí.

    Svůj majetek můžete obohatit o vzácné umění. Staňte se spoluvlastníkem a vydělávejte

    S bohatstvím přichází odpovědnost, a to nejen vůči sobě, ale také vašim investicím. Každá volba, kterou jako majetný jedinec učiníte, nese svou cenu a potenciální odměnu. Díky inovativní investiční platformě máte příležitost vstoupit do světa, který byl kdysi vyhrazený jen pro nejvyšší elitu. Otevřete dveře k unikátním dílům, která finančně posílí vaše portfolio a přinesou přitažlivou radost z krásy.

    Proč nikdo nemluví o designérovi Peteru Do? Zachránce domu Helmut Lang se učil od Phoebe Philo

    Peter Do je v módním průmyslu velmi uznávaným jménem. Vystudoval newyorský Fashion Institute a vyhrál prestižní cenu LVMH Graduate Prize. Navíc vdechl život téměř umírající značce Helmut Lang. Tento talentovaný návrhář zvládá řídit dva módní domy najednou – kromě Helmut Lang je také kreativním ředitelem své stejnojmenné značky.

    Svatební přípravy na příští jaro mohou začít. Výběr šatů usnadní 5 trendů

    Módní trendy prostupují každoročně i do světa svateb. Také proto existuje luxusní týden módy určený svatebním šatům, odehrávající se tradičně v New Yorku. Jelikož letošní přehlídky určené pro příští jaro máme za sebou, mohou se nastávající nevěsty začít chystat. Inspirujte se pěti budoucími trendy.