Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Koncem minulého týdne odhalily své přehlídky dvě známé značky. Marc Jacobs oslavil v pátek své 40. výročí. Při té příležitosti představil návrhy připomínající panenky v životní velikosti. Naprosto opačnou atmosféru pak o víkendu zachytila společnost Moncler. V kouzelném zasněženém lese St. Moritz vytvořila naprosto pohádkovou show.

    Zasněžený les ukryl kouzelnou přehlídku. Moncler odhalil kolekci pro podzim 2024

    Populární švýcarské lyžařské městečko St. Moritz rozzářila v sobotu večer dlouho očekávaná přehlídka značky Moncler. Jednalo se totiž o doslova pohádkovou událost. Návštěvníci spatřili nejnovější kolekci na pozadí kouzelně zasněženého lesa. Kromě toho je po příchodu přivítala speciální kápě a sluchátka se soundtrackem. Teplo pak zaručila vyhřívaná sedadla i termosky s horkým vínem nebo čajem.

    Zdroj: Moncler

    Stejnou mírou pak byla dech beroucí i samotná kolekce. Více než 130 modelek představilo outfity vhodné jak na lyžování, tak vysněnou zimní dovolenou. Paleta barev přitom sahala od svítivě bílé přes odstíny béžové a hnědé až po hřejivě žlutou i zelenou. Častými prvky byl pletací vzor, výšivky nebo flanel. Na kouzelnou show navíc dorazily známé osobnosti, mimo jiné také herečka Anne Hathaway. Pozornost na sebe strhla díky elegantní bílé lyžařské kombinéze.

    Značka Marc Jacobs oslavila 40. narozeniny. Vytvořila nečekaný a elegantní svět panenek

    Páteční večer pro změnu patřil přehlídce Marc Jacobs pro jaro 2024. Nejednalo se ovšem pouze o odhalení nové kolekce, ale také 40. výročí známé značky. Americký návrhář se proto významnou událost rozhodl náležitě oslavit. Jeho návrhy tak vzdaly hold uplynulým dekádám, kvalitnímu krejčovství i současné moderně. Výsledkem byla kolekce připomínající panenky v životní velikosti.

    Zdroj: Marc Jacobs

    Jacobs totiž modelky oblékl do mírně oversized outfitů pevných struktur. Oblečení proto působilo jako kousky, které děti s velkou láskou navlékají na své panenky. Modelky rovněž chodily s rameny ohnutými dopředu, čímž vytvářely jakoby „nelidský“ dojem. Atmosféru pak perfektně vytvořily i objemné a nahoru vyčesané vlasy. Kolekci známý návrhář nazval příznačně, tedy Wonder.

    Jednotlivé návrhy pak připomínaly módu 60. let, ale také moderní streetwear z přelomu století nebo japonský styl či pánské námořnické uniformy. Detaily, jako například obří knoflíky a brože nebo oversized šortky, vytvořily hravou ódu na historickou i současnou pop kulturu. Na show navíc dorazily známé osobnosti a přátelé módního domu, například režisérka Sofia Coppola nebo herečka Dakota Fanning.

    Zdroje: WWD, Culted, Instagram, YouTube

    Módní svět ohromil Moncler i Marc Jacobs. Zimní království kontrastovalo s vesmírem dech beroucích panenek

    Jak do šatníku zařadit jungle chic? Vítejte na vlně tropického glamouru

    Když se Jennifer Lopez objevila na červeném koberci v ikonických Versace Jungle Dress, módní scéna byla navždy poznamenána. Letní sezóna je ideální příležitostí, jak tyto tropické vzory zařadit do vašeho dovolenkového šatníku. Bohužel jde o poměrně náročnou disciplínu. Pohybujeme se totiž na tenké hranici mezi výraznou elegancí a nevkusem. Jungle chic však noste jen na dovolené, do města se rozhodně nehodí.

    Svůj majetek můžete obohatit o vzácné umění. Staňte se spoluvlastníkem a vydělávejte

    S bohatstvím přichází odpovědnost, a to nejen vůči sobě, ale také vašim investicím. Každá volba, kterou jako majetný jedinec učiníte, nese svou cenu a potenciální odměnu. Díky inovativní investiční platformě máte příležitost vstoupit do světa, který byl kdysi vyhrazený jen pro nejvyšší elitu. Otevřete dveře k unikátním dílům, která finančně posílí vaše portfolio a přinesou přitažlivou radost z krásy.

    Proč nikdo nemluví o designérovi Peteru Do? Zachránce domu Helmut Lang se učil od Phoebe Philo

    Peter Do je v módním průmyslu velmi uznávaným jménem. Vystudoval newyorský Fashion Institute a vyhrál prestižní cenu LVMH Graduate Prize. Navíc vdechl život téměř umírající značce Helmut Lang. Tento talentovaný návrhář zvládá řídit dva módní domy najednou – kromě Helmut Lang je také kreativním ředitelem své stejnojmenné značky.

    Svatební přípravy na příští jaro mohou začít. Výběr šatů usnadní 5 trendů

    Módní trendy prostupují každoročně i do světa svateb. Také proto existuje luxusní týden módy určený svatebním šatům, odehrávající se tradičně v New Yorku. Jelikož letošní přehlídky určené pro příští jaro máme za sebou, mohou se nastávající nevěsty začít chystat. Inspirujte se pěti budoucími trendy.