Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Pryč jsou doby, kdy jsme se lednové dny zatěžovali vytouženými, ale komplikovanými předsevzetími. Nemusíme se hned ze začátku roku trápit a nutit se do aktivit, které nám stejně nevydrží. Zkuste místo toho ve svém životě udělat malé, ale příjemné a alespoň trochu užitečné změny. Ať už se jedná o nasazení nového doplňku stravy, nebo investice do kvalitní kabelky či peněženky. Naučit se můžete také zpříjemňovat dny kvalitní kulturou.

    Vyzkoušejte tekutý kolagen. Dodá pleti pružnost i hydrataci

    Příkladem toho, jak můžete jednoduše zlepšit své dny nového roku, je začít používat nový doplněk stravy. Pokud jde o vitamíny, doporučujeme zkonzultovat vaši ideální dávku s lékaři. Minimálně přihlédněte ke svým potřebám a obloukem se vyhněte „geniálním“ multi-vitamínům. Platí, že vitamíny jsou mnohem účinnější, pokud si je koupíte zvlášť v potřebném množství.

    Vyzkoušet můžete také tekutý kolagen, který s narůstajícím věkem potřebujeme čím dál více. Postará se totiž o pružnost i hydrataci pleti. Při výběru svého nového pomocníka si ale dejte pozor na kvalitu. Jinak riskujete, že vám doplněk kvůli nedostatku množství kolagenu nepomůže. Vybrat si pak můžete z prášku, který smícháte s vodou, čajem nebo smoothiem, ale také ochucené kapsičky, kterou lze pohodlně nosit i v kabelce.

    Zdroj: Revive Collagen, Absolute Collagen

    Naučte se správně pečovat o své vlasy. Začít můžete u kvalitního kartáče

    Dalším krokem na cestě za větší pohodou může být letos také zaměření na vlasovou péči. Vyhraďte si proto v nejbližších dnech čas na to pochopit, co vaše vlasy vyžadují a jak se o ně správně starat. Přestaňte používat doplňky nebo šampony, které mají sednout každému. Podobné produkty zkrátka nikdy nemohou vyhovovat všem. Začít můžete s obnovou své péče například u kvalitního hřebenu.

    Je například známé, že kudrnaté vlasy by se neměly česat suché. Poohlédněte se proto po kartáči, který je vhodný do sprchy, jako je například známý Wet Brush. Investovat můžete také do klasického, ovšem opravdu kvalitního hřebenu. Tvar a materiál si vyberte podle vlastní hřívy, tedy toho, jestli je spíše hustá, řídká, rovná, nebo vlnitá. Příkladem skvělé investice je značka Kent nabízející kartáče ruční výroby.

    Zdroj: Wet Brush, Kent

    Vyberte si konečně vlastní ikonickou kabelku. Vyplatí se i nákup kvalitní peněženky

    Běžné dny vám zaručeně vylepší také investice do kvalitních produktů. V podstatě to může být absolutně cokoli, co každý den využíváte hojně a víte, že se vyplatí zakoupit lepší variantu. Ideálním příkladem je ale pořízení vysněné kabelky nebo peněženky. Podobná investice se totiž vždy vyplatí a vydrží vám roky.

    Jako tip musíme samozřejmě doporučit produkty od nejznámějších módních značek. Vedle rozhodně nešlápnete například s peněženkou Gucci. Je už jen na vás, jestli preferujete méně nápadnou verzi se zlatým logem uprostřed, nebo tu logy zcela potištěnou. Pokud jde o kabelku, doporučujeme volit především praktičnost nad extravaganci.

    Zdroj: Gucci, Loewe

    Organizační taštičky vám změní život. Volte jednoduché, ale odolné modely

    Další drobná investice, která se dle nás letos vyplatí, jsou pořádné organizační taštičky. Nic vám neulehčí běžný den více, než konec přehrabování se v pracovní tašce nebo batohu. Vyvarujte se ovšem nevkusných barevných a šíleně potištěných variant. Dbejte místo toho opět na praktičnost, i design. Doporučujeme proto volit hlavně neutrální odstíny.

    Vedle nešlápnete samozřejmě například s černou barvou. Skvělý model nabízí například luxusní italská značka Prada. Pokud ale nejste fanoušky loga, pak šáhněte po univerzální taštičce od japonské značky Muji. Využít ji můžete jako cestovní kosmetickou tašku, perfektně se bude ale hodit také na organizaci všech potřebných i nepotřebných drobností.

    Zdroj: Prada, Muji

    Udělejte si letos čas na kulturu. Zarezervujte si lístky do divadla nebo na koncert klasické hudby

    Rozhodnutí poznat o trochu více kulturu nemusí být žádným těžkým předsevzetím. Není zapotřebí upisovat se k měsíčnímu předplatnému, nebo se nutit z komfortní zóny vycházet každý týden. Místo toho si každých pár měsíců udělejte čas na nějaký nový kulturní zážitek. Může se jednat o nákup lístku do divadla poté, co jste se do něj nepodívali roky.

    Odvážit se můžete nakoupit také lístky na koncert klasické hudby nebo do opery. Existuje ale spousta dalších možností, ze kterých si měsíc od měsíce můžete vybrat. Zavítejte na vernisáže, dlouhodobé výstavy či do obohacujících muzeí. Není třeba vždy dělat velké kroky, abyste pocítili potřebnou změnu, která jde s novým rokem ruku v ruce.

    Zdroje: L’Officiel, The Standard

    Zapomeňte letos na složitá předsevzetí. Zahajte místo toho rok drobnými, ale prospěšnými radostmi

    Jak do šatníku zařadit jungle chic? Vítejte na vlně tropického glamouru

    Když se Jennifer Lopez objevila na červeném koberci v ikonických Versace Jungle Dress, módní scéna byla navždy poznamenána. Letní sezóna je ideální příležitostí, jak tyto tropické vzory zařadit do vašeho dovolenkového šatníku. Bohužel jde o poměrně náročnou disciplínu. Pohybujeme se totiž na tenké hranici mezi výraznou elegancí a nevkusem. Jungle chic však noste jen na dovolené, do města se rozhodně nehodí.

    Svůj majetek můžete obohatit o vzácné umění. Staňte se spoluvlastníkem a vydělávejte

    S bohatstvím přichází odpovědnost, a to nejen vůči sobě, ale také vašim investicím. Každá volba, kterou jako majetný jedinec učiníte, nese svou cenu a potenciální odměnu. Díky inovativní investiční platformě máte příležitost vstoupit do světa, který byl kdysi vyhrazený jen pro nejvyšší elitu. Otevřete dveře k unikátním dílům, která finančně posílí vaše portfolio a přinesou přitažlivou radost z krásy.

    Proč nikdo nemluví o designérovi Peteru Do? Zachránce domu Helmut Lang se učil od Phoebe Philo

    Peter Do je v módním průmyslu velmi uznávaným jménem. Vystudoval newyorský Fashion Institute a vyhrál prestižní cenu LVMH Graduate Prize. Navíc vdechl život téměř umírající značce Helmut Lang. Tento talentovaný návrhář zvládá řídit dva módní domy najednou – kromě Helmut Lang je také kreativním ředitelem své stejnojmenné značky.

    Svatební přípravy na příští jaro mohou začít. Výběr šatů usnadní 5 trendů

    Módní trendy prostupují každoročně i do světa svateb. Také proto existuje luxusní týden módy určený svatebním šatům, odehrávající se tradičně v New Yorku. Jelikož letošní přehlídky určené pro příští jaro máme za sebou, mohou se nastávající nevěsty začít chystat. Inspirujte se pěti budoucími trendy.