Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Konec týdne přináší novinky ze světa módy. Společnost Loewe zveřejnila jméno nejnovější ambasadorky. Stane se jí čínská herečka a zpěvačka Yang Mi. Chanel zase ohromil své fanoušky novou řadou luxusních rtěnek. Bulgari pro změnu oslavuje vydání nového modelku kabelky s názvem Roma. Barcelonský týden svatební módy pak odhalil první část nadcházející kampaně.

    Značka Bulgari představila nejnovější kabelku. Model Roma se inspiruje jejím logem

    Při příležitosti 75. výročí od vydání kabelky Serpenti se módní firma Bulgari rozhodla vydat nový model. „Hledali jsme design, který by doplňoval Serpenti,“ okomentovala jeho odhalení ředitelka šperkařského oddělení Bulgari Mireia Lopez Montoya. Dle ní je proto nová kabelka „nadčasová, elegantní, ale zcela moderní“. Jejím hlavním prvkem je metalická rukojeť tašky, která odkazuje na kulaté logo Bulgari. Inspirované je starodávnými románskými mincemi.

    Chanel odhalil řadu rtěnek 31 Le Rouge. Luxusní produkty zachycují historii společnosti

    Vytvoření nejnovější řady rtěnek Chanel trvalo čtyři roky. Luxusní značka se totiž snažila vyrobit nejen kvalitní, ale také udržitelný produkt. Rtěnky 31 Le Rouge mají proto dle ní „vydržet po celý život“. Do každého kousku lze totiž dokoupit náplň. Rtěnka se tak dá předávat z „generace na generaci“. Obal navíc neobsahuje plast a je vyrobený ze skla, které má připomínat ikonické skleněné schodiště na 31 Rue Cambon v Paříži.

    Také samotné rtěnky obsahují stopy historie slavného módního domu. Dvanáct odstínů totiž symbolizuje různé prvky, které jsou se společností spojované. Například Rouge Fétiche připomíná barvu flanelových stužek, které si Coco Chanel omotávala kolem kotníků. Barva Rouge 2.55 je zase stejného odstínu, který je zachycený také na ikonické kabelce 2.55. Produkt navíc obsahuje květinu typickou pro známou společnost, tedy kamélii.

    Firma Loewe přivítala novou ambasadorku. Stala se jí čínská herečka a zpěvačka Yang Mi

    Módní společnost Loewe odhalila nejnovější členku svého týmu globálních ambasadorů. Čínská herečka a zpěvačka Yang Mi se přitom ve světě módy objevila už dříve. V minulosti spolupracovala například s americkým návrhářem Michael Kors. „Jsem nadšená, že se mohu k rodině Loewe přidat. Vždy totiž byla mohou oblíbenou značkou,“ prohlásila čínská hvězda. Objevit se proto má také na páteční přehlídce Loewe v Paříži.

    Barcelonský týden svatební módy odhalil první část kampaně. Propojit ji chce s umělou inteligencí

    Barcelona přivítá od 17. do 21. dubna příštího roku týden svatební módy. Jeho pořadatelé ovšem už nyní odhalili část chystané kampaně. Za téma nadcházejícího ročníku očekávané události si totiž vybrali „nárůst umělé inteligence a technologickou proměnu průmyslu“. Na nové technologie se ovšem chtějí dívat s optimismem. Inspirovat se proto chtějí především dopady moderních vynálezů na současnou společnost.

    Zdroje: Fashion Network, WWD, The Beauty Look Book, Instagram, YouTube

    Módní novinky v kostce: Loewe má novou ambasadorku, Chanel vydal luxusní rtěnky a Bulgari odhalil kabelku Roma

    Jak do šatníku zařadit jungle chic? Vítejte na vlně tropického glamouru

    Když se Jennifer Lopez objevila na červeném koberci v ikonických Versace Jungle Dress, módní scéna byla navždy poznamenána. Letní sezóna je ideální příležitostí, jak tyto tropické vzory zařadit do vašeho dovolenkového šatníku. Bohužel jde o poměrně náročnou disciplínu. Pohybujeme se totiž na tenké hranici mezi výraznou elegancí a nevkusem. Jungle chic však noste jen na dovolené, do města se rozhodně nehodí.

    Svůj majetek můžete obohatit o vzácné umění. Staňte se spoluvlastníkem a vydělávejte

    S bohatstvím přichází odpovědnost, a to nejen vůči sobě, ale také vašim investicím. Každá volba, kterou jako majetný jedinec učiníte, nese svou cenu a potenciální odměnu. Díky inovativní investiční platformě máte příležitost vstoupit do světa, který byl kdysi vyhrazený jen pro nejvyšší elitu. Otevřete dveře k unikátním dílům, která finančně posílí vaše portfolio a přinesou přitažlivou radost z krásy.

    Proč nikdo nemluví o designérovi Peteru Do? Zachránce domu Helmut Lang se učil od Phoebe Philo

    Peter Do je v módním průmyslu velmi uznávaným jménem. Vystudoval newyorský Fashion Institute a vyhrál prestižní cenu LVMH Graduate Prize. Navíc vdechl život téměř umírající značce Helmut Lang. Tento talentovaný návrhář zvládá řídit dva módní domy najednou – kromě Helmut Lang je také kreativním ředitelem své stejnojmenné značky.

    Svatební přípravy na příští jaro mohou začít. Výběr šatů usnadní 5 trendů

    Módní trendy prostupují každoročně i do světa svateb. Také proto existuje luxusní týden módy určený svatebním šatům, odehrávající se tradičně v New Yorku. Jelikož letošní přehlídky určené pro příští jaro máme za sebou, mohou se nastávající nevěsty začít chystat. Inspirujte se pěti budoucími trendy.