Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Věříte na sílu astrologie a zajímá vás, jak vaše znamení může ovlivnit vaši finanční situaci? V našem článku se podíváme na to, jak různá astrologická znamení mohou mít vliv na vaše peněžní rozhodnutí, investiční tendence a váš vztah k penězům. Bez ohledu na to, zda jste vášnivý bojovník, ambiciózní kariérista nebo umělecká duše, váš horoskop může skrývat odpovědi na otázku, proč jste tam, kde jste, a jak můžete svůj finanční osud lépe ovládat.

    Beran (21. března – 19. dubna)

    Berani jsou známí svou odvahou a sebedůvěrou, což se může projevit i v oblasti finančních rozhodnutí. Tito jedinci jsou ochotní riskovat a investovat do nových příležitostí a to s cílem sledovat růst a vývoj svých investic. Je pro ně důležité udržovat si přehled nad tím, jak jejich peníze pracují.

    Nicméně, měli by si dát pozor na nechtěné zadlužení. Slon k riskování může mít své stinné stránky a proto by Berani měli přistupovat k utrácení disciplinovaně. Vytvoření rozpočtu a sledování svých výdajů může být pro ně klíčové, aby si udrželi kontrolu nad svými financemi a minimalizovali riziko zadlužení.

    Foto: Pexels

    Býk (20. dubna – 20. května)

    Býci jsou známí svou pevnou a stabilní povahou, což se odráží i v jejich přístupu k financím. Tito jedinci mají tendenci systematicky hromadit úspory a usilovně pracovat na udržení finanční jistoty. Jsou si velmi dobře vědomi hodnoty peněz.

    Nicméně, v jejich snaze o stabilitu mohou být Býci někdy až příliš tvrdohlaví a příliš se držet konzervativních způsobů investování. Je pro ně důležité najít rovnováhu mezi rizikem a stabilitou. Zkoumání nových investičních příležitostí a učení se různým způsobům jak vydělat a zhodnotit peníze, by mohlo pro Býky přinést nové možnosti a růst jejich finančního portfolia.

    Blíženci (21. května – 20. června)

    Blíženci jsou kreativní a myslí rychle, což jim umožňuje být vždy v obraze ohledně nových trendů a technologií. Nicméně, tato rychlá mysl může vést k impulzivnímu utrácení, zejména pokud jde o novinky na trhu. Je pro ně důležité si uvědomit potřebu plánování a sledování svých výdajů.

    Blíženci by mohli těžit z toho, že se naučí ovládat svá zbrklá jednání. Jejich kreativita a schopnost rychle se adaptovat na nové situace mohou být silnými nástroji pro dosažení finančního úspěchu, pokud budou řádně řídit své finanční chování.

    Rak (21. června – 22. července)

    Raci jsou vážně orientovaní na svou rodinu a často jsou ochotní investovat do svých blízkých, aby jim zajistili skvělou budoucnost. Tato citová pouta k rodině mohou však také přinést určité výzvy. Někdy mohou být tak citově investováni do svých blízkých, až to může vést k manipulativnímu chování, což snáze naváže k nerozumným finančním rozhodnutím.

    Pro Raky je klíčové udržet rovnováhu mezi emocemi a racionálním uvažováním, zejména pokud jde o správu financí. Je důležité, aby se nenechali příliš ovládat svými emocemi a aby se drželi zdravého rozumu při rozhodování o financích. Zároveň mohou svou citovou spojitost s rodinou využít k tomu, aby společně s nimi plánovali finanční cíle a investiční strategie, které budou pro všechny výhodné.

    Foto: Pexels

    Lev (23. července – 22. srpna)

    Lvi se nebojí ukázat svou lásku k luxusu a mají tendenci být charismatičtí jedinci s vysokými příjmy. Nicméně, touha po prestiži a občasná žárlivost na jiné je může vést k nadměrnému utrácení. Je pro ně důležité udržovat své ego na uzdě a nezapomínat na rozpočet.

    Lvi mohou využít své charizma a schopnost vydělávat peníze k tomu, aby si splnili své luxusní touhy, ale je důležité mít stále na paměti, že rozpočet a finanční plánování jsou klíčové pro dlouhodobou finanční stabilitu. Držet své výdaje pod kontrolou a investovat do dlouhodobých cílů může pomoci Lvům dosáhnout finančního úspěchu, který jim umožní si užívat luxusního životního stylu bez nadměrného rizika.

    Panna (23. srpna – 22. září)

    Panny jsou známé svou praktičností a pečlivým zaměřením na detaily. V jejich případě to často znamená disciplinovaný finanční život a systematické hromadění úspor. Nicméně, jejich náročný přístup k detailům může někdy přerůst do přílišné kritičnosti vůči svým investičním rozhodnutím.

    Pro Panny je důležité uvědomit si, že občas se uvolnit a dovolit si i trochu výdajů jen tak pro radost je skvělé pro psychickou pohodu. Investování do zábavy nebo odměnění se za dosažené cíle přináší psychické uvolnění a naplnění. Důležité je najít rovnováhu mezi praktičností a občasným odpočinkem od finančního plánování.

    Váhy (23. září – 22. října)

    Váhy jsou známé svou láskou k harmonii a rovnováze v životě. Tento smysl pro vyváženost se často odráží i v jejich finančních rozhodnutích. Váhy mohou být jedinci, kteří činí obtížná rozhodnutí a občas potřebují více času na zvážení kam investovat své peníze.

    Je pro ně důležité najít odvahu a rozhodnost. I když vyvažování rizika a odměny může být klíčové, nesmí se nechat paralyzovat nekonečným váháním. Důkladné plánování a konzultace s finančními odborníky mohou pomoci Váhám při dosahování finančních cílů, zatímco stále udržují svůj smysl pro harmonii ve svém životě.

    Štír (23. října – 21. listopadu)

    Štíři jsou známí svou ctižádostí a touhou mít pevnou kontrolu nad svými financemi. Tito jedinci mají silnou potřebu chránit své finanční zájmy a často se vyhýbají vyšším finančním rizikům. Nicméně, je pro ně důležité naučit se uvolnit a neprovádět nadměrnou kontrolu nad každým peněžním aspektem svého života.

    Pro Štíry může být užitečné rozvíjet dovednosti související s tolerancí k riziku a pružností při finančním plánování. Uvolnění a trocha flexibility jim mohou pomoci dosáhnout vyšší finanční pohody.

    Foto: Pexels

    Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

    Střelci jsou známí svým optimismem a sklonem snít velké sny. Tato pozitivní energie může vést k tomu, že jsou ochotni podstupovat rizika a často utrácet bez důkladného rozmyšlení. Při investování je pro ně klíčové najít rovnováhu mezi svými velkými ambicemi a realitou finančního světa.

    Pro Střelce je důležité uvědomit si, že optimismus může být jejich silným spojencem, ale i slabostí pokud nebudou dostatečně pečliví. Při investičních rozhodnutích by měli zvážit rizika a důkladně prověřit své možnosti. Díky svému optimismu mohou Střelci být kreativními investory a hledat nové způsoby, jak dosáhnout svých finančních cílů, pokud se jim podaří najít správnou rovnováhu mezi snem a rozumem.

    Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

    Kozorozi jsou známí svou orientací na kariéru a touhou mít stabilní příjem. Jsou pečliví a dobře si uvědomují hodnotu tvrdé práce, což často přináší úspěchy ve finanční oblasti. Tito jedinci mají tendenci systematicky hromadit úspory a řídit své financování zodpovědným způsobem.

    Nicméně, někdy může jejich touha po finanční jistotě vést k tomu, že peníze zadržují a nedokážou si je užít v přítomnosti. Pro Kozorohy je důležité naučit se najít rovnováhu mezi plánováním budoucnosti a užíváním si života i v současnosti. Může to zahrnovat čas od času investování do zážitků a radostí, které jim přináší okamžitou spokojenost, aniž by se obávali, že by to narušilo jejich finanční stabilitu.

    Vodnář (20. ledna – 18. února)

    Vodnáři jsou známí svou touhou po svobodě a nezávislosti, což jim často umožňuje být inovativními a otevřenými novým technologiím a přístupům. Nicméně, jejich silný nezávislý duch může také vést k tomu, že zanedbávají plánování a sledování svých financí.

    Pro Vodnáře je klíčové uvědomit si důležitost strukturovaného finančního plánování. I když touží po svobodě, dobrý finanční plán může zajišťovat stabilitu, kterou potřebují k tomu, aby si užívali svou nezávislou cestu. To může zahrnovat vytvoření rozpočtu, sledování výdajů a investování do dlouhodobých cílů, které jim umožní zachovat si svobodu a zároveň dosáhnout finanční jistoty.

    Foto: Pexels

    Ryby (19. února – 20. března)

    Ryby jsou známé svou empatií a kreativitou, což je často motivuje k obětování pro dobro druhých. Tito jedinci mohou být náchylní zanedbávat své vlastní finanční potřeby a příliš se soustředit na potřeby ostatních.

    Pro Ryby je důležité, aby si uvědomily, že i ony samy si zaslouží být finančně zabezpečené a mají možnost plnit si své vlastní touhy. Měly by pamatovat na sebe a na své cíle a potřeby. Rovnováha mezi péčí o druhé a sebou samými může Rybám pomoci dosáhnout finančního bezpečí.

    Zdroj: nypost.com

    Foto:Pexels

    Horoskop: Jak vaše znamení ovlivňuje váš bankovní účet? Hvězdné vlivy na vaše bohatství a životní styl

    Jak do šatníku zařadit jungle chic? Vítejte na vlně tropického glamouru

    Když se Jennifer Lopez objevila na červeném koberci v ikonických Versace Jungle Dress, módní scéna byla navždy poznamenána. Letní sezóna je ideální příležitostí, jak tyto tropické vzory zařadit do vašeho dovolenkového šatníku. Bohužel jde o poměrně náročnou disciplínu. Pohybujeme se totiž na tenké hranici mezi výraznou elegancí a nevkusem. Jungle chic však noste jen na dovolené, do města se rozhodně nehodí.

    Svůj majetek můžete obohatit o vzácné umění. Staňte se spoluvlastníkem a vydělávejte

    S bohatstvím přichází odpovědnost, a to nejen vůči sobě, ale také vašim investicím. Každá volba, kterou jako majetný jedinec učiníte, nese svou cenu a potenciální odměnu. Díky inovativní investiční platformě máte příležitost vstoupit do světa, který byl kdysi vyhrazený jen pro nejvyšší elitu. Otevřete dveře k unikátním dílům, která finančně posílí vaše portfolio a přinesou přitažlivou radost z krásy.

    Proč nikdo nemluví o designérovi Peteru Do? Zachránce domu Helmut Lang se učil od Phoebe Philo

    Peter Do je v módním průmyslu velmi uznávaným jménem. Vystudoval newyorský Fashion Institute a vyhrál prestižní cenu LVMH Graduate Prize. Navíc vdechl život téměř umírající značce Helmut Lang. Tento talentovaný návrhář zvládá řídit dva módní domy najednou – kromě Helmut Lang je také kreativním ředitelem své stejnojmenné značky.

    Svatební přípravy na příští jaro mohou začít. Výběr šatů usnadní 5 trendů

    Módní trendy prostupují každoročně i do světa svateb. Také proto existuje luxusní týden módy určený svatebním šatům, odehrávající se tradičně v New Yorku. Jelikož letošní přehlídky určené pro příští jaro máme za sebou, mohou se nastávající nevěsty začít chystat. Inspirujte se pěti budoucími trendy.