Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Hnědá barva – jedna z nejžhavějších barev podzimu. Tato dozajista nenápadná, avšak elegantní barva se stala podzimním symbolem „quiet luxury“, který se neohání výraznými logy či výraznými vzory, ale svou subtilní elegancí zaujme na první pohled každého. Hnědá vytváří dojem exkluzivity a noblesy, což je na podzim velice žádoucí. Někteří designéři hnědé dokonce zasvětili kolekci. Hnědé outfity tak spojují vkus, luxus a přírodní krásu dohromady, což je přesně to, co se stává hitem tohoto podzimu.

    Tato neutrální barva zároveň nabízí širokou škálu odstínů, od teplých až po chladné, což umožňuje každému najít ten správný odstín, který mu nejvíce sedí. Bez ohledu na to, zda se jedná o elegantní kabát, pohodlný svetr nebo stylovou tašku, hnědý outfit působí sofistikovaně a zároveň vytváří dojem bezstarostného trendy vzhledu.

    Poznejte dokonalou harmonii mezi ženskostí a zemitou hnědou

    Kolekce Fall-Winter 2023/24 módního domu Alberta Feretti letos přichází na trh s neodolatelnou paletou hnědé. Používá satén, kvalitní kůži i samet. Tento mix materiálů v hnědé barvě jakoby byl určený pro sebevědomou a nezávislou ženu. Během chvíle vytvoříte draze vyhlížející look bez použití jakýchkoliv nadbytečných prvků. Zvláštní „expensive taste“ outfit vytvoříte tak, že použijete všechny složky ve stejném odstínu. K čemuž je tato kolekce přizpůsobená. Jednolitost pak vyřešíte například jiným odstínem kabátu.

    Foto: Alberta Feretti

    Luxusní kousky představilo i Chloé

    Značka Chloé nás zaujala svými úžasnými šaty. Kůže dodává šatům luxusní nádech a výjimečnou trvanlivost. Ramínkové šaty na druhé fotce lze také příjemně vrstvit. Ať už s jednoduchým trenchcoatem, tak i s výrazným kožichem. Jak je z runway looků vidno, správný šmrnc dodáte s kabelkou v jiném odstínu hnědé.

    Foto: Chloé

    Cherry chocolate

    Jak již název napovídá, jde o hnědou, která v sobě nese červený až rudě rubínový podtext. Zároveň se tak nejvíce přibližuje k těm nejtmavším hnědým odstínům. Tuto smyslnou a sexy barvu letos předvedl dům Barndon Maxwell, který její luxusní dojem vložil do kůže. Vznikly tak vesmírně elegantní a sexy looky kombinující eleganci s lehce „spicy“ nádechem.

    Foto: Brandon Maxwell

    S jakými barvami hnědou kombinovat?

    Pokud se rozhodnete, že dnes není ten den, kdy vynést celohnědý outfit, budete muset čelit nelehké situaci. Hnědou totiž nezkombinujete tak snadno jako jiné barvy. Příkladem vám ale může být aktuální kolekce Tory Burch, která hnědou s ostatními barvami mixuje na výbornou. Skvěle vypadají základní odstíny klasických barev. Typicky červená i modrá sednou k jakémukoliv odstínu hnědé.

    Foto: Tory Burch

    Padesát odstínů hnědé: Přivítejte nejžhavější barvu podzimu

    Jak do šatníku zařadit jungle chic? Vítejte na vlně tropického glamouru

    Když se Jennifer Lopez objevila na červeném koberci v ikonických Versace Jungle Dress, módní scéna byla navždy poznamenána. Letní sezóna je ideální příležitostí, jak tyto tropické vzory zařadit do vašeho dovolenkového šatníku. Bohužel jde o poměrně náročnou disciplínu. Pohybujeme se totiž na tenké hranici mezi výraznou elegancí a nevkusem. Jungle chic však noste jen na dovolené, do města se rozhodně nehodí.

    Svůj majetek můžete obohatit o vzácné umění. Staňte se spoluvlastníkem a vydělávejte

    S bohatstvím přichází odpovědnost, a to nejen vůči sobě, ale také vašim investicím. Každá volba, kterou jako majetný jedinec učiníte, nese svou cenu a potenciální odměnu. Díky inovativní investiční platformě máte příležitost vstoupit do světa, který byl kdysi vyhrazený jen pro nejvyšší elitu. Otevřete dveře k unikátním dílům, která finančně posílí vaše portfolio a přinesou přitažlivou radost z krásy.

    Proč nikdo nemluví o designérovi Peteru Do? Zachránce domu Helmut Lang se učil od Phoebe Philo

    Peter Do je v módním průmyslu velmi uznávaným jménem. Vystudoval newyorský Fashion Institute a vyhrál prestižní cenu LVMH Graduate Prize. Navíc vdechl život téměř umírající značce Helmut Lang. Tento talentovaný návrhář zvládá řídit dva módní domy najednou – kromě Helmut Lang je také kreativním ředitelem své stejnojmenné značky.

    Svatební přípravy na příští jaro mohou začít. Výběr šatů usnadní 5 trendů

    Módní trendy prostupují každoročně i do světa svateb. Také proto existuje luxusní týden módy určený svatebním šatům, odehrávající se tradičně v New Yorku. Jelikož letošní přehlídky určené pro příští jaro máme za sebou, mohou se nastávající nevěsty začít chystat. Inspirujte se pěti budoucími trendy.