Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Rick Owens, jméno, které rezonuje s nekompromisní odvahou a smyslným spojením elegance a nahoty, se stalo synonymem pro temný minimalismus a experimentální estetiku. Tento americký designér, který nyní působí v Paříži, si ze své rodné země přinesl nejenom inovativní design, ale také revoluční pohled na haute couture. Jeho módní díla se stala základem každého šatníku hledajícího harmonii mezi extravagantním a jednoduchým.

    Haute Couture revoluce a temná gotika

    Rick Owens se stal architektem módního zemětřesení, které změnilo svět haute couture. Jeho kolekce jsou proslulé genderovou neutralitou a odvážným užitím kožených prvků. Gotická estetika provází jeho díla, kde atypické střihy, zkrácené nebo naopak prodloužené kousky, a jednoduchá barevná paleta – černá, tvoří základní stavební kameny jeho designu. Právě tato jedinečná kombinace ho přivedla k přezdívce „Pán Temnoty“. Přitáhla i pozornost hudebního světa, když rapper A$AP Rocky v jedné ze svých písních prohlásil: „Rick Owens usually what I’m dressed in“.

    Aktuální kolekce: Elegance v temnotě

    Owensova aktuální kolekce pro podzim a zimu 2023/24 znovu oslavuje temnou eleganci. Ostrá ramena, vykrojené pasy a smyslně obnažené hrudníky jsou jen malou ukázkou mistrovství, kterým Rick Owens ovládá svůj temný svět. Kolekce zahrnuje odlehčené architektonické tvary a nadýchané vrstvy, přičemž modely jako by vystoupily přímo z noční můry. Tento módní extravaganza neunikl ani celebritám jako David Beckham či Usher.

    Ikonické kousky pro každého

    Rick Owens má v šatníku několik klenotů, které jsou pro něj charakteristické a přitahují pozornost i těch, kteří nesdílejí jeho stylovou invenci. Jedním z nich jsou například Luxor Platform boots, vysoké platformy s ještě vyšším podpatkem, které evokují extravagantní styl Lady Gaga. Nechybí ani vysoké tenisky s výraznými tkaničkami, skvělý doplněk každodenního outfitu. A co teprve hnědý kožený bomber Girdered Bomber, který dodává sofistikovaný dojem i těm nejextravagantnějším kombinacím.

    Foto: Rick Owens

    Foto: Rick Owens

    Šperky pro odvážnější povahy

    Pokud se nebojíte výrazných šperků, za zmínku rozhodně stojí robustní náhrdelníky. Odkazují na letošní vliv a oblibu metalických materiálů. S podobným si letos pohrál i brand Paco Rabenne. Doplnit se s nimi mohou denimové i kožené outfity.

    Foto: Rick Owens

    Kdo je Tyron Dylan Susman?

    Nezbytnou součástí Rick Owens světa je také Tyron Dylan Susman, model a múza, který stojí za exkluzivitou a inovacemi v jeho návrzích. Tyron, často zaměňovaný za Rickova milence, přináší do světa módy novou dimenzi a otevírá cestu pro temnou eleganci jeho designu.

    Rick Owens nám představuje svět, kde se drsná elegance a temný minimalismus prolínají do nekompromisních děl. Jeho módní vize přinášejí odvahu, sebevyjádření a smyslnost do každého šatníku. Ať už jste zarytým fandou jeho stylu, nebo jen hledáte výjimečné kousky, Rick Owens vám nabízí jedinečný pohled na svět módy.

    Zdroj: YouTube, Instagram, Hypebae, WWD

    Smyslné odhalování a moderní gotika. Vítejte v království Pána Temnot – Ricka Owense

    Krém SPF jako nejdůležitější krok ranní rutiny. Najděte ideál, který spolupracuje s make-upem

    Na světě jsou dva typy lidí: ti, kteří používají krém s SPF, a ti, kteří si jeho kouzlo a sílu zatím neuvědomili. Základem pro dokonalou pleť je pravidelné používání ochranného krému s SPF faktorem každé ráno, bez ohledu na to, jaké je počasí. Ať svítí slunce nebo je obloha zatažená, začlenění ochrany do naší denní rutiny je klíčem k ochraně naší pleti.

    Inspirováno jídlem. Módní svět servíruje plnohodnotné menu designérských kousků

    Jídlo milují všichni a výjimkou nejsou ani kolekce předních světových designérů. Kdybychom se ponořili do historie módy, našli bychom stovky food-inspired kousků. Jsou hravé, vtipné a dodávají outfitu nenucený nádech nedbalosti. Při správném stylingu s takovými kousky zazáříte i při speciálních příležitostech.

    Letní streetwear recykluje retro trendy. Moderní nadhled dodávají objemné střihy

    V oblasti letního streetwearu se letos hranice mezi pohlavími dočista rozmazávají. Oblíbené styling tipy jsou stejné jak pro muže, tak pro ženy. Ať už se jedná o populární kraťasy, vysoké ponožky nebo několikanásobné využití oversized bílé košile. Nově se vrací na scénu příjemná logománie i výrazný grafický potisk. Nejlépe ten, který popíše vaše pocity či osobnost. Zkrátka a dobře, letošní summer street style chic bude velmi hlasitý.

    Jak fungují jílové masky? Pronikněte do tajemství oblíbeného beauty pomocníka

    Jílové masky nejsou v beauty světě žádnou novinkou. Stálicí skin care nadšenců jsou už několik let. Jaký je ale mezi jednotlivými typy rozdíl? Stojí za to si masky kupovat, nebo dává větší smysl si je doma jednoduše vyrobit? A jak přesně působí? Objevte konečně jejich tajemství.