Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Nový týden přináší další módní novinky. Společnost Burberry odhalila ambasadorku vůně Goddess, kterou se stala herečka Emma Mackey. Louis Vuitton zase do svých řad přijal plavce Léona Marchand. Značka Balenciaga oznámila, že v prosinci představí svou show v Los Angeles. Kenzo uspořádalo první přehlídku v Číně a Victoria’s Secret propaguje nový dokument.

    Značka Louis Vuitton dál podporuje Olympijské hry. Za ambasadora si vybrala plavce Léon Marchand

    Plavec Léon Marchand se postavil po bok ostatních sportovců podporovaných módní společností Louis Vuitton. Patří mezi ně například tenisoví hráči Carlos Alcaraz a Naomi Osaka nebo lyžařka Eileen Gu. Luxusní firma tím následuje oznámení mateřské společnost LVMH o sponzorství Olympijských her 2024, konaných v Paříži. Léon Marchand se proslavil prolomením individuálního rekordu na Mistrovství světa ve vodním sportu v Japonsku.

    Novou tvář má i Burberry. Herečka Emma Mackey bude propagovat vůni Goddess

    Módní společnost Burberry vydává svoji první vůni v balení, které se dá po vyprázdnění snadno doplnit. Parfém Goddess hodlá značka odhalit v úterý, společně s hlavní tváří kampaně, herečkou Emmou Mackey. Známá je především ze seriálu Sex Education a populárního filmu Barbie. Vůni pak firma vytvořila společně s Coty. „Chceme podpořit naše zákazníky, aby činili více environmentálně zaměřená rozhodnutí,“ vysvětlila obchodní ředitelka Coty Carolie Andreotti.

    Balenciaga vymění Evropu za slunečnou Kalifornii. V prosinci představí show v Los Angeles

    Francouzský módní dům Balenciaga oznámil, že svou kolekci pro podzim 2024 představí 2. prosince v Los Angeles. Bližší informace o lokaci nebo tematice show ale prozatím nezveřejnil. Jedná se už o druhý poněkud netradiční krok, při kterém se firma rozhodla místo v Evropě ukázat světu své návrhy ve Spojených státech amerických. Naposledy tak učinila v květnu roku 2022, kdy zorganizovala show v New Yorku.

    Společnost Kenzo sklidila úspěch s premiérou v Číně. Show uspořádala na břehu řeky v Šanghaji

    V pátek převedla francouzská značka Kenzo v Číně svoji první přehlídku v historii. Jednalo se o jarní a letní kolekci pro rok 2024, kterou už dříve ukázala v Paříži. Nejnovější show ovšem obsahovala i upravené kousky tak, aby „reflektovala střet mezi Západem a Východem“. Modelky se procházely po břehu řeky v Šanghaji, tedy improvizovaném mole, které divákům darovalo jedinečný výhled na panoráma města.

    Victoria’s Secret chystá dokument. Ukázat má světu proměnu světoznámé značky

    Od 26. září budou moct diváci služby Prime Video zhlédnout nejnovější dokument s názvem The Victoria’s Secret World Tour. Jedná se o film, ve kterém chce proslulá značka ukázat svoji proměnu. Roku 2019 byla totiž její světoznámá show zrušená kvůli sílící kritice týkající se nedostatečné různorodosti jejích modelek. Jednat se proto bude zároveň o „vylepšenou“ variantu této přehlídky.

    Zdroje: WWD, Fashion Network, France24, Instagram, YouTube

    Módní novinky v kostce: Burberry a Louis Vuitton mají nové ambasadory, Victoria’s Secret láká na dokument a Kenzo cílí na Čínu

    Jak do šatníku zařadit jungle chic? Vítejte na vlně tropického glamouru

    Když se Jennifer Lopez objevila na červeném koberci v ikonických Versace Jungle Dress, módní scéna byla navždy poznamenána. Letní sezóna je ideální příležitostí, jak tyto tropické vzory zařadit do vašeho dovolenkového šatníku. Bohužel jde o poměrně náročnou disciplínu. Pohybujeme se totiž na tenké hranici mezi výraznou elegancí a nevkusem. Jungle chic však noste jen na dovolené, do města se rozhodně nehodí.

    Svůj majetek můžete obohatit o vzácné umění. Staňte se spoluvlastníkem a vydělávejte

    S bohatstvím přichází odpovědnost, a to nejen vůči sobě, ale také vašim investicím. Každá volba, kterou jako majetný jedinec učiníte, nese svou cenu a potenciální odměnu. Díky inovativní investiční platformě máte příležitost vstoupit do světa, který byl kdysi vyhrazený jen pro nejvyšší elitu. Otevřete dveře k unikátním dílům, která finančně posílí vaše portfolio a přinesou přitažlivou radost z krásy.

    Proč nikdo nemluví o designérovi Peteru Do? Zachránce domu Helmut Lang se učil od Phoebe Philo

    Peter Do je v módním průmyslu velmi uznávaným jménem. Vystudoval newyorský Fashion Institute a vyhrál prestižní cenu LVMH Graduate Prize. Navíc vdechl život téměř umírající značce Helmut Lang. Tento talentovaný návrhář zvládá řídit dva módní domy najednou – kromě Helmut Lang je také kreativním ředitelem své stejnojmenné značky.

    Svatební přípravy na příští jaro mohou začít. Výběr šatů usnadní 5 trendů

    Módní trendy prostupují každoročně i do světa svateb. Také proto existuje luxusní týden módy určený svatebním šatům, odehrávající se tradičně v New Yorku. Jelikož letošní přehlídky určené pro příští jaro máme za sebou, mohou se nastávající nevěsty začít chystat. Inspirujte se pěti budoucími trendy.