Více

    Sledujte nás na Instagramu

    Registrovat se do nového fitness centra a dostat se do rutiny cvičení vyžaduje pořádnou dávku odhodlání a úsilí. Složité stroje a těžká závaží mohou kde koho odrazovat. Naštěstí existují i luxusní posilovny, které dokáží proměnit každodenní cvičení v okázalý a osvěžující zážitek. Zajímavé prostředí, wellness nebo spa procedury a osobní trenéři světové třídy udělají z cvičení příjemný prvek vašeho životního stylu.

    Equinox, New York

    Equinox je největší sít luxusních fitness center na světě. Jejich vlajková loď je součástí stejnojmenného hotelu v New Yorku a dalších 41 poboček najdete především v USA, ale také v Londýně. Pokud si připlatíte za nejvyšší balíček osobního tréninku Tier X, dostane se vám zcela personalizovaného a hloubkového hodnocení životního stylu, cílů, mysli i těla, abyste se dostali přesně tam, kde chcete být. A to kdykoliv. Balíček totiž zahrnuje také Skype relace nebo „koučování spánku“.

    Foto: Unsplash

    Ještě o stupeň vyšší zážitek je E by Equinox. Když vstoupíte do jedné ze šesti poboček na světě, neskenujte členskou kartu, ale své oko, díky detektoru sítnice. Získat členství, které stojí 26 tisíc dolarů ročně, ovšem není snadné. Každý klub má velmi omezený počet členů, aby se zabránilo shlukování. Pokud se vám to podaří, získáte vlastní tým trenérů a dietologů, který pro vás vytvoří cvičební i stravovací plány na míru a bude vám neustále k dispozici. Pracovat pro vás bude také technologie Fit3D body scan společnosti Equinox, která analyzuje a dolaďuje jakékoli cvičební plány, aby vám zajistila maximální výsledek cvičení a perfektní zdravotní stav. Po cvičení si v rámci členství můžete dopřát exkluzivní spa procedury. Detaily, jako jsou například vlhké ručníky napuštěné eukalyptem na ochlazení, zážitek ještě více umocní.

    Wilderness Safari Toka Leya Camp, Zambie

    Dovolená v Africe často zahrnuje návštěvu safari. Ve fitness centru resortu Toka Leya se ocitnete uprostřed volného výběhu divokých afrických zvířat při zvedání činek i jízdě na stacionárním kole. Představte si pozorování žirafy nebo lva v těchto jógových pozicích. Také veslování na trenažeru s výhledem na řeku Zambezi je pastvou pro oči.

    Foto: Wilderness

    Burj Club, Dubaj

    Tato zbrusu nová megaposilovna je součástí Burj Club a rozkládá se na pěti podlažích v jedné z nejunikátnějších a nejvyšších budov na světě, Burj Khalifa. K dispozici jsou vnitřní a venkovní bazény s výhledem na centrum Dubaje, nejmodernější vybavení posilovny a speciální fitness bar. Osobní trenéři jsou samozřejmostí. K dispozici jsou také různé denní lekce, zážitkové sprchy a denní lůžka i kabinky pro odpočinek po cvičení.

    Foto: Unsplash

    Sky Experience, Bělehrad

    Při návštěvě gymu Sky Experience byste měli mít pocit, že „vstupujete do mraku“. Bývalá špičková restaurace na bělehradském nábřeží se může pochlubit jedním z nejlepších výhledů ve městě. Posilovna je známá svým programem pro rovnováhu těla, který zahrnuje jógu, pilates a Tai-chi, které vytvarují vaše tělo k dokonalosti.

    Foto: Sky Experience

    ESPA Life at Corinthia, Londýn

    Londýnská ESPA Life at Corinthia je hrdá na to, že je partnerem AMP (Athletic Medical Performance). Přístup AMP se soustředí na osobní trénink malých skupin (SGPT) specializující se na elitní koučování. Jejich tréninkový program přináší skvělé výsledky v oblasti síly, vytrvalosti a složení těla. Pokud se ubytujete v hotelu Corinthia London, kde se gym nachází, budete mít k dispozici nejen stroje a luxsní spa, ale i SGPT zdarma.

    Zdroj: Sky Experience, Wilderness, ESPA Life at Corinthia Corinthia, Equinox, Burj Khalifa

    Namotivujte se k návratu do kondice. Exkluzivní světová fitness centra, která vám rozbuší srdce

    Přivítejte letos slunečné dny s předstihem. Ponořte se do světa samoopalování

    Čím dál vyšší teploty nám neúprosně připomínají, že léto se blíží. Spolu s nimi přichází i první přípravy na vytoužené dovolené. Mezi ně patří mimo jiné také pravidelná samoopalovací rutina. Zaručí totiž, že nebudete na pláži mezi ostatními příliš zářit. Pokud jste ji ještě nikdy nevyzkoušeli, pak nastává ten správný čas začít.

    Kdy jste naposledy cíleně nic nedělali? Nizozemská filozofie niksen ukazuje cestu k pomalejšímu životu

    V posledním desetiletí se svět seberozvoje a duševního zdraví inspiruje japonskou filozofií ikigai nebo dánským konceptem radosti z maličkostí, známým jako hygge. Mezi recepty na šťastný život podle různých zemí se přidává i nizozemský niksen, který doslova káže nic nedělat. Ukáže vám, jak v současném hektickém světě zpomalit a nenechat si drahocenný čas proklouznout mezi prsty.

    Módní novinky v kostce: Bella Hadid představila parfém, Pharrell Williams se spojil s Tiffany & Co. a Ralph Lauren uspořádal skromnou přehlídku

    Přelom dubna a května přinesl do světa krásy a módy významné debuty, ale také nostalgické okamžiky. Návrhář Pharrell Williams a Tiffany & Co. oslavují individualitu v nové kolekci Titan. Modelka Bella Hadid odhalila světu luxusní parfémy, které jsou pohlazením pro tělo i duši. Značka Ralph Lauren vsadila pro svou nejnovější přehlídku na jednoduchost v tom nejlepším slova smyslu.

    Snová symbolika střídá bujnou fantazii. Unikněte do snu nestárnoucího surrealismu

    Surrealismus představuje v módě útěk do vesmírně vzdálené dimenze, ve které se setkávají sny, fantazie a svět hlubokých myšlenek. Ovšem od začátku uměleckého směru jsme se značně posunuli. Pomyslná druhá vlna surrealismu vychází ze stejných faktorů, ale je prolnuta realistickým vyobrazením nejrůznějších vzorů. V módě se surrealismus stává synonymem pro populární Schiaparelli a nečekaně ovlivňuje i řadu dalších značek.