Více

    Sledujte nás na Instagramu

    Italské Miláno je pro nadcházející sezónu pasé. Novou kolekci Versace představilo na pobřeží Pacifiku, přesněji v Los Angeles. Přehlídka odkrývala jistý půvab velkých divas minulosti i kladný vztah značky k celebritám. Hollywood byl tedy tím nejlepším místem, kde lze propojit módní svět s celebritami. Původně se open air přehlídka měla konat v pátek, ale kvůli nepříznivému počasí byla přesunuta na čtvrteční večer.

    Show proběhla na terase Pacific Design Center nedaleko Beverly Hills, kde současně probíhá výstava zaměřená na propojení světa showbyznysu s Versaceho módním odkazem. Najdete tu nejslavnější róby, které za sebou mají ne jeden červený koberec i sbírku legendárních fotografií.

    Čtvrteční molo se neslo v duchu starého Hollywoodu. Looky ztělesňovaly ženskost, působily sexy, bohatě a majestátně. Inspiraci značka načerpala ze svých archivů. Námětem se staly modely z poloviny devadesátých let, v čele s královnou popu – Madonnou. Streetových prvků jsme shledali minimum. Klasické pojetí elegance doplňoval moderní nadhled. Módní dům zvolil klasické střihy z různých materiálů, nechyběla kůže ani satén. Modely doplňovaly blyštivé kamínky i malé kytičkové ornamenty. Nadýchané sukně, průhledné materiály, minišaty i vypasovaná saka kolekci doslova dotáhly ke hvězdám.

    Celebrity check

    Kromě úžasných modelů, přehlídku navštívila i celá řada světových celebrit. Show otevírala Gigi Hadid, v průběhu se prošla Emily Ratajkowski, Kendall Jenner, Irina Shayk a nakonec i devadesátková supermodelka Naomi Campbell – Gianniho múza. Role ve hvězdném obsazení diváků ztvárnily například Dua Lipa, Lily James, MJ Rodriguea nebo přátelé Sir Elton John s Cher.

    Foto: Reuters

    Miley Cyrus

    Populární zpěvačka oblékla krásné tylové black&white šaty z Versace Atelieru. S jejím dvoubarevným hairstylem tak tvořili úžasné duo.

    Foto: Reuters

    Anne Hathaway

    Herečka na přehlídku dorazila v lesklých, kožených minišatech v kombinaci s párem vysokých platforem a chick kabelkou.

    Foto: Reuters

    Paris Hilton

    Slavná kráska si oblékla svůj nejoblíbenější outfit. Třpytivé šaty s matchujícími heels a decentními rukavičkami, což je její nejikoničtější kombinace.

    Foto: Reuters

    Lil Nas X

    Je tu další mix kůže s třpytivými prvky. Rapper tentokrát zvolil sukni s vysokými boots, zdobený top a kabelku do ruky.

    Pamela Anderson

    Pamela vynesla úžasný fluffy coat s minisukní ze stejného materiálu. Look doplnila cat eyes brýlemi a černou kabelkou.

    @parismumpower icon 😩 #pamelaanderson ♬ original sound – jamari

    Zdroj: Grazia, WWD, YouTube, TikTok, Instagram

    Foto:Reuters

    Hollywoodská mánie i hvězdné obsazení publika. Versace runway Fall-Winter 2023/24

    Denim z Nîmes: Ikonická džínovina vznikla náhodou. Dnes obléká všechny společenské vrstvy

    Dalo by se říct, že ho nosí každý. Znáte snad někoho, kdo by neměl denim ve svém šatníku? Vynález džínoviny a americká značka Levi Strauss jsou pro mnohé možná jedno a totéž. Denim má ale ještě jeden příběh, který začíná ve Francii.

    Výběr letních šatů jako vědecká disciplína. Vyneste ty, které prodlouží a podtrhnou siluetu

    Šaty jsou základním prvkem dámského šatníku, který v letním období nabývá na významu. Jsou lehké, vzdušné a příjemné na těle. Navíc mohou vytvořit neuvěřitelně stylový dojem. Avšak pokud zvolíte nesprávný střih nebo materiál, budou působit zcela opačně, tedy nevkusně až příšerně. Při výběru šatů je proto důležité nejen sledovat aktuální trendy, ale také zvážit, jak daný kousek lichotí vaší postavě, a jak s ní rezonuje.

    Luxusní kabelka nemusí udělat díru do rozpočtu. Stačí se porozhlédnout po správných značkách

    Sbírání luxusních kabelek je oblíbeným koníčkem nejednoho módního nadšence, ale často se jedná o nákladnou zálibu, která si vyžaduje měsíce utahování opasků. Přepych však nemusí být vždy spojen s vysokou cenovkou, ze které se člověku zatočí hlava. Příkladem jsou kvalitní značky, jejichž specialitou jsou právě cenově dostupné kabelky bez kompromisů.

    Znáte nejavantgardnější módní dům všech dob? Představuje šaty vzhůru nohama i oblečené mimo tělo

    Kdyby slovní hádanka hledala synonyma pro avantgardu a překvapení, klíčem by byl módní dům Viktor&Rolf. Objemné šaty s nápisy "Nefotit prosím!" nebo "Nejsem stydlivá, prostě se mi nelíbíš!" se po uvedení v roce 2019 ihned staly virálními. Sociální sítě oblétly během několika okamžiků a dodnes je jejich uživatelé používají jako vtipné gify či takzvané memes. Znáte ale ty nejzásadnější momenty této geniální umělecké značky?