Více

    Sledujte nás na Instagramu

    Kabelka je věc, která za vás řekne, kým opravdu jste. Nepodceňte jejich výběr a rozzařte své jarní looky s trendy barvami. Někdy dokonce stačí obléct celočerný outfit a výrazná kabelka už ho sama dotáhne k dokonalosti. Kromě decentních šperků není třeba s fitem dál pracovat. „Ten, kdo říká, že za peníze si štěstí nekoupíš, jednoduše neví, kde nakupovat,“ pronesla herečka Bo Derek. Dnešním plánem je potvrdit vám, že měla pravdu.

    Bottega Veneta Medium Turn Pouch

    Růžová italská kráska se hodí do kavárny i na jakýkoliv event. Věříme, že pro ni ve svém šatníku najdete výstavní místo. Baby Pink nikdy nevyjde z módy. Působí velmi roztomile, ale zároveň s jednobarevným outfitem vyčaruje neodolatelnou ženskost. Turn Pouch v růžové barvě koupíte v butiku i online.

    Foto: Bottega Veneta

    Prada Soft padded nappa leather mini-bag

    Přesuneme se k parťákovi pro volný čas. Prada Soft mini bag je k rozjasnění volného času jako stvořená. Bude se vám hodit vždy a všude. Stačí doplnit džíny, svetříkem, stylovou vestou a můžete vyrazit.

    Foto: Prada

    Céline Triomphe

    Krásně sladit lze i světle modrou. Zdá se jako nenápadná barvička, ale opak je pravdou. Například s krémovým či bílým lookem bude vypadat perfektně. Výsledek oblohově modré bude velmi slušivý. Céline Triomphe patří mezi nejikoničtější kabelky módního domu, proto by vám neměla chybět.

    Foto: Céline

    D&G Sicily Bag

    Pokud patříte k těm, kdo mají ve své kabelce pořádek a vše úhledně srovnané, jistě vám udělá radost D&G Sicily PVC Bag. Chcete-li prolomit kabelkový stereotyp, být originální a zapůsobit mladistvým dojmem, máte vyhráno!

    Foto: Dolce&Gabbana

    Double C De Cartier

    Mimo dokonalých šperků se u Cartiera poohlédněte i po kabelkách. Tato ozdobička doslova volá po vynesení na jakoukoliv společenskou akci, klidně i na ples. Double C Bag vás překvapí i svou cenou. Aktuálně ji koupíte od 64 tisíc korun.

    Foto: Cartier

    Gucci Jackie 1961

    Velmi elegantní bílá kabelka. Jackie 1961 je umírněná, ale zlatý hardware ji posouvá do jiných rozměrů, i když jde jen o malý detail. Alespoň jednu bílou kabelku v šatně musíte mít.

    Foto: Gucci

    Dior Tote Book

    Květinová jarní klasika. Někdy je za potřebí vynést větší kabelku. Dior Tote Bag je ideální volbou, obzvlášť slušet vám bude s čerstvým pugétem květin. Pokud tento instagramový hit stále nevlastníte, je nejvyšší čas.

    Foto: Christian Dior

    Jacquemus Le panier Soli

    Plážovka vhodná i na teplé dny do města. Ať už si vyberete jakoukoliv Le panier Soli, budete krásně vystupovat z davu. Tmavší tón pastelových barev evokuje letní atomsféru. Mimo jiné si ji oblíbila i supermodelka Bella Hadid.

    Foto: Jacquemus

    Seznam kabelek na jarní sezónu. Rozzařte svůj šatník na maximum

    Nákupní seznam na květen: Obdarujte maminky produkty od Belly Hadid nebo parfémem od Pigmentarium

    V kalendáři tentokrát přichází květen, lásky čas, a náš nákupní seznam se opět nebezpečně plní zajímavými novinkami ze světa krásy, módy a designu. Každou maminku potěší ke Dni matek luxusní parfém od české značky Pigmentarium. Poslední jarní měsíc však můžete oslavit například i novými barevnými variantami ikonických kabelek od Miu Miu.

    Svět parfémů holduje vanilce a citrusům. Podtrhněte svou osobnost pomocí neotřelých kombinací

    Letošní léto slibuje nejen módní extravaganci, ale také závan zajímavých vůní, které se stanou neopomenutelným doplňkem každého okamžiku. V oblasti parfémů, kde jsou trendy často obtížně definovatelné, jednoznačně vyniká nadšení pro intenzivní využití vanilky, jejíž široké spektrum tónů láká ke zkoumání. Od sladkých tónů po pikantní aroma, vanilka zve k objevování nových a rozmanitých dimenzí vůní, často evokujících luxusní požitek.

    TikTok našel další lásku. Propaguje produkty, které nejsou sexy

    Uživatelé TikToku začínají toužit po jeho realističtější podobě. Také proto podporují trendy, které se nesnaží skrývat za estetikou a přitažlivostí, ale podávají věci takové, jaké jsou. Není tedy divu, že si nyní zamilovali beauty videa s "unsexy" produkty.

    Přátelství existují i v módě a Hollywoodu. Zendaya a Law Roach společně válcují červené koberce

    Jestli někdo zná recept na vytvoření virálního popkulturního momentu, pak je to herečka Zendaya a její stylista Law Roach. Kromě jejich společné tvůrčí vize, kterou úspěšně proměňují v kouzelné a velkolepé módní momenty, je však spojuje také nebývale silné přátelství. Pojďme si připomenout několik ikonických looků z dílny vlivného dua.