Více

    Sledujte nás na Instagramu

    Dnes pro vás máme dvě zprávy. Dobrou i špatnou. Nejlepší bude začít tou špatnou. Ta zní: Pomalu, ale jistě, se chýlí ke konci sezóny, což znamená přeměnu šatníku ze zimního na jarní. Dobrou zprávou je, že vás čekají další nákupy! Aby pro vás i první zpráva byla přijatelná, připravili jsme jarního průvodce pro všechny occasions. Nepanikařte, s námi vstup do nové sezóny zvládnete bez stresu!

    V první řadě do práce

    Obecně má s přípravou do práce problém snad každý. Začíná to brzkým vstáváním a končí večerním vyčerpaným pohledem do zrcadla. Aby vám to i přesto slušelo, musíte se cítit hlavně pohodlně. Proto jsou důležité materiály i střihy. Pro všechny tyto faktory je jako stvořený Saint Laurent. Sekce ready-to-wear přímo žízní po vynesení na business meetingy. Vypadá to, že kolekce Spring 23 pro vás bude jak nejjednodušším, tak i nejstylovějším řešením.

    Foto: Saint Laurent

    Za zvláštní připomínku stojí béžový trenchcoat, nebáli bychom se ho označit jako pomyslný trenchcoat roku. Působí totiž opravdu classy. S jeho pomocí svou veškerou práci dotáhnete k dokonalosti.

    Foto: Saint Laurent

    Pokud se vám stále nedaří najít vhodnou každodenní kabelku, Manhattan shoulder bag by vás mohla uspokojit. Zkrátka je tak akorát. Tvar je sice „obyčejný“, nicméně kombinace vzorované kůže se zlatými prvky z ní dělají opravdovou business krásku.

    Foto: Saint Laurent

    S kamarádkou na brunch

    Pro tuto již více oblíbenou aktivitu si vysvětlíme jak perfektně zkombinovat více značek. S mixbrandingem tu chybu rozhodně neuděláte. V první řadě se vrhneme na stylovou teplákovku. Jasnou volbou proto je značka Pangaia. Širokým výběrem barev můžete dát najevo i své pocity. To znamená, že stejně jako naše mysl nejsme omezení na jakékoliv barvy. Vedle nešlápnete s žádnou.

    @pangaia

    PANGAIA Uniform—as styled by you @threadsstyling #PANGAIA #styleinspo #OOTD

    ♬ original sound – PANGAIA

    Dále musíte zvolit i svrchní oděv. A to podle venkovní teploty. Zvlášť stylová záležitost jsou baseball jackets. S teplákovkou vypadají opravdu dobře. Určitě si alespoň jednu pořiďte. Zahřeje vás okolní chvála i fakt, že na otevřených zahrádkách k večeru neumrznete. Poohlédnout se můžete u domu Off-White.

    Foto: Off White

    Jelikož po cestě budete míjet trhy, chce to větší kabelku. Musí se do ní vejít iPad, diář, lesk na rty i čerstvé tulipány. Proto doporučujeme značku Maison Goyard. Budete velmi překvapeni, jak skvěle bude vypadat kabelka ve stejné barvě jako teplákovka. Celý outfit podtrhnete jedině cool teniskami. Nejlepší bude varianta s Nike Air Jordan.

    Na večírek

    Odpovědí je SKIMS. Dlouhé upnuté šaty z vás vyčarují sexy nezávislou ženu, aniž byste odhalila více než je třeba. Jednoduše řečeno by vám v šatníku šaty od Kim Kardashian neměly chybět. Zvlášť oceníte nejen parádu, kterou s nimi uděláte, ale i příznivou cenu.

    Foto: Skims

    Na řadu přichází Manolo Blahnik, který se vám postará o podpatky. Značku proslavil kultovní seriál Sex ve městě, proto se zajisté budete cítit podobně jako hlavní hrdinka Carrie Bradshaw.

    Foto: Manolo Blahnik

    Nakonec si přes ramena přehoďte kožený křivák. Pár nadčasových a kvalitních najdete v aktuální kolekci Acne Studios. Nyní můžete vyrazit.

    Foto: Acne Studios

    Ve znamení denimu

    Pro milovníky denimu bychom navrhovali kolekci Spring 23 Jimmy Choo. Celá kolekce je velmi slušivá a nositelná. Vynesete ji v podstatě kamkoliv. Typická světle modrá barva mimo jiné krásně „rozsekne“ i obyčejný celočerný look.

    Kabelkový must-have

    Hoodie nesmí chybět

    Mikinu potřebujete v každém ročním období, ale na jaře obzvlášť. Většinou ji totiž nezakryjete žádnou další vrstvou. Krásné letos předvedlo Céline. Na většině najdete i velké logo. Což ale vůbec nevadí, protože i přesto mikiny působí decentně a střízlivě.

    Foto: Céline

    Zdroj: Instagram, TikTok, YouTube

    Pozor! Na scénu přichází další sezóna. Dejte průchod jarnímu šílenství

    Přehlídková dráha vedle té letištní. Letošní Airport Chic spojuje komfort s elegancí

    Počet hodin strávených na letišti se v létě automaticky zvyšuje. Stejně tak roste teplota i stres z toho, zda-li jsme do zavazadel shromáždili vše, co budeme potřebovat. Proto je nutné cítit se pohodlně a stylově zároveň. Airport Chic letos vyžaduje vestičky, maxi šaty a sukně, ale i klidně i legíny. Nestresujte se nepohodlím a připravte svůj letištní look včas.

    Met Gala 2024: Zendaya vynesla dva looky, zabodovaly ovšem i písečné šaty zpěvačky Tyly

    Pro módní svět svátek, pro ostatní všední den. Pověstné první květnové pondělí opět patřilo prestižní události Met Gala. Benefiční galavečer zahájil novou výstavu Costume Institute, Sleeping Beauties: Reawakening Fashion. Samotné téma výstavy doplňoval dresscode večera, Zahrada času, inspirovaný stejnojmennou povídkou.

    Odměňte se v létě stoprocentním luxusem. Ubytujte se jen pár metrů od dechberoucí pláže

    Vysněná luxusní dovolená se odráží nejen v lokaci, ale také ubytování, které si vyberete. Špičkou vytouženého odpočinku u moře jsou proto dechberoucí resorty, umístěné přímo na pláži. Kromě skvělého výhledu ale nabízejí mnohem více, od jedinečného designu po michelinské restaurace až po wellness a spa.

    Denim z Nîmes: Ikonická džínovina vznikla náhodou. Dnes obléká všechny společenské vrstvy

    Dalo by se říct, že ho nosí každý. Znáte snad někoho, kdo by neměl denim ve svém šatníku? Vynález džínoviny a americká značka Levi Strauss jsou pro mnohé možná jedno a totéž. Denim má ale ještě jeden příběh, který začíná ve Francii.