Více

    Sledujte nás na Instagramu

    Kreativní ředitelka módní značky Jimmy Choo Sandra Choi oznámila spolupráci s autorkou oblíbené mangy Pretty Guardian Sailor Moon. Jedná se o anime známé díky svým postavám s ikonickým citem pro módu. Luxusní výrobce obuvi proto představí speciální kolekci zaměřenou na jeho hrdinky.

    Módní značka Jimmy Choo zveřejní v polovině února speciální kousky zaměřené na hlavní hrdinky japonské mangy Sailor Moon. Do své kolekce tak zapracuje postavy Sailor Mercury, Mars, Jupiter, Venus nebo jejich mentorku a kočku Lunu, spolu s hlavní hrdinkou Pretty Guardian Sailor Moon. Představí tak nejen páry bot zaměřené na jednotlivé postavy, ale také tematické doplňky.

    „Spolupráce podtrhuje naše společné hodnoty jako je podpora práv žen, ale také víra ve schopnost módy inspirovat a podporovat individualitu,“ okomentovala speciální kolekci kreativní ředitelka Jimmy Choo Sandra Choi. Na její tvorbě se podílela s autorkou mangy Naoko Takeuchi. Projekt má podle ní podtrhnout jak vliv anime na pop kulturu, tak „luxus a půvab“ spojený se známým výrobcem bot Jimmy Choo.

    Foto: Instagram Jimmy Choo

    Nová kolekce zároveň oslaví 30 let od prvního vydání celosvětově oblíbené mangy. Značka každé z jejích hlavních hrdinek věnovala vlastní pár bot vyrobený v barvě, která je pro ně ikonická. „Mají vyzdvihnout jejich osobitost a charakter,“ popsala návrhy módní společnost. Zákazníci si budou moct vybrat například mezi kozačkami, koženými kotníkovými botami, lodičkami nebo botami na podpatku se silnou platformou.

    Fanoušci mangy se mohou těšit i na psaníčko nebo kozačky zdobené krystaly

    „Jsem nadšená, že postavy a příběhy vytvořené z mé představivosti jsou nyní zbožňované tolika lidmi po celém světě,“ vyjádřila se ke speciální kolekci Takeuchi. Kromě bot se budou moct fanoušci mangy těšit také na kabelky s černobílými ilustracemi z originální mangy. Značka nabídnde také luxusní psaníčko ve tvaru kočky Luny. Její limitovanou verzi ozdobenou krystaly pak společnost vyrobí pouze pro 25 šťastlivců na světě.

    Foto: Instagram Jimmy Choo

    Na vyžádání také společnost vyrobí luxusní pár zářivě růžových kozaček ozdobených krystaly Swarovski a doplněných ikonickým Jimmy Choo podpatkem. Kolekci naleznete v londýnském obchodě Selfridges od 14. února. Dostupná bude ale i v dalších kamenných prodejnách nebo online. „Sailor Moon je unikátní globální fenomén, který rezonuje napříč kulturami i jazyky. Promlouvá k různým generacím a všechny nás propojuje,“ dodala Choi.

    Zdroj: WWD, i-D, Fashion United, Jimmy Choo, Instagram

    Jimmy Choo představí speciální spolupráci. Oslaví známou japonskou mangu Sailor Moon

    Znáte nejavantgardnější módní dům všech dob? Představuje šaty vzhůru nohama i oblečené mimo tělo

    Kdyby slovní hádanka hledala synonyma pro avantgardu a překvapení, klíčem by byl módní dům Viktor&Rolf. Objemné šaty s nápisy "Nefotit prosím!" nebo "Nejsem stydlivá, prostě se mi nelíbíš!" se po uvedení v roce 2019 ihned staly virálními. Sociální sítě oblétly během několika okamžiků a dodnes je jejich uživatelé používají jako vtipné gify či takzvané memes. Znáte ale ty nejzásadnější momenty této geniální umělecké značky?

    Přivítejte letos slunečné dny s předstihem. Ponořte se do světa samoopalování

    Čím dál vyšší teploty nám neúprosně připomínají, že léto se blíží. Spolu s nimi přichází i první přípravy na vytoužené dovolené. Mezi ně patří mimo jiné také pravidelná samoopalovací rutina. Zaručí totiž, že nebudete na pláži mezi ostatními příliš zářit. Pokud jste ji ještě nikdy nevyzkoušeli, pak nastává ten správný čas začít.

    Kdy jste naposledy cíleně nic nedělali? Nizozemská filozofie niksen ukazuje cestu k pomalejšímu životu

    V posledním desetiletí se svět seberozvoje a duševního zdraví inspiruje japonskou filozofií ikigai nebo dánským konceptem radosti z maličkostí, známým jako hygge. Mezi recepty na šťastný život podle různých zemí se přidává i nizozemský niksen, který doslova káže nic nedělat. Ukáže vám, jak v současném hektickém světě zpomalit a nenechat si drahocenný čas proklouznout mezi prsty.

    Módní novinky v kostce: Bella Hadid představila parfém, Pharrell Williams se spojil s Tiffany & Co. a Ralph Lauren uspořádal skromnou přehlídku

    Přelom dubna a května přinesl do světa krásy a módy významné debuty, ale také nostalgické okamžiky. Návrhář Pharrell Williams a Tiffany & Co. oslavují individualitu v nové kolekci Titan. Modelka Bella Hadid odhalila světu luxusní parfémy, které jsou pohlazením pro tělo i duši. Značka Ralph Lauren vsadila pro svou nejnovější přehlídku na jednoduchost v tom nejlepším slova smyslu.