Více

    Sledujte nás na Instagramu

    Videohry už nejsou pouze zdrojem zábavy, ale také reklamy. Módní domy Chanel a Kenzo se letošní Vánoce snaží zákazníky přilákat na střílecí a běhací hry. Milovníci módy se v nich mohou vydat na Měsíc, nebo prohlédnout virtuální futuristické město Kenzo. Kromě bodů lze získávat také reálné luxusní ceny.

    Svůj oblíbený parfém Chanel už si nemusíte nudně kupovat kliknutím na oficiální webové stránce. Místo toho si ho můžete ulovit v nové video hře Chanel Moon Walk. Společnost se pomocí ní snaží před Vánoci nalákat nové zákazníky. Vydat se tak můžete na expedici v raketoplánu, který vás dopraví na Měsíc. Po cestě je ovšem potřeba překonat překážky v podobě meteoritů. Kromě toho lze ale v nekonečném vesmíru ulovit také selekci kosmetických výrobků Chanel.

    Po skončení hry vás stránka podle serveru Fashion Network přesměruje na skutečné produkty, které si můžete zakoupit. Hra je dostupná ve 30 státech světa do 1. ledna. Do té doby ji snadno otevřete pomocí QR kódu umístěného na webové stránce módní značky. Ponořit se tak při nakupování dárků můžete do retro herního designu za znění příjemné písně „Kelly Watch The Stars“ od kapely Air. Mezi nabízené produkty Chanel patří například lak na nehty, oční stíny nebo rtěnka.

    Podobný nápad pak letos dostala také módní značka Kenzo. Její mateřská společnost LVMH vytvořila video hru pod taktovkou japonského designera Nigo. Místo vesmíru se však podíváte do virtuálního futuristického města se stejným jménem, jako nese francouzská značka. Vybrat si můžete vlastní postavičku. S tou pak budete sbírat ikonky ve tvaru květin Boke, pro módní dům tak typických. Vyhýbat se ale budete muset překážkám, které lze obejít pomocí skrytých zkratek.

    Nejlepší gamer získá od značky Kenzo vstupenku na příští modní přehlídku, letenku i hotelový pokoj

    Nejlepší výkony pak Kenzo nenechá bez povšimnutí. Rozhodlo se totiž odměnit 36 nejlepších hráčů. Po ukončení video hry dne 31. prosince jim přislíbí jeden z blíže nedefinovaných produktů ze své kolekce. Nejlepší cena nicméně čeká na nejzkušenějšího hráče. Toho totiž módní dům pozve na představení své podzimní kolekce pro rok 2023/2024. Konat se má v Paříži už 20. ledna.

    Kromě exkluzivní pozvánky pak výherce obdrží rovněž letenku a předem zaplacený hotelový pokoj v hlavním městě módy. Dostat se na pozici nejlepšího hráče není ovšem jen tak. Hra se totiž podle serveru Hypebeast postupně ztěžuje, a je proto čím dál složitější se nastraženým překážkám vyhýbat. Video hru poprvé módní dům spustil 14. prosince.

    Zdroje: The Fashion Network, Hypebeast, Luxus Plus, Twitter, Instagram

    Značky Chanel a Kenzo zabrousily do světa videoher. Lákají zákazníky na luxusní výherní ceny

    Luxusní kabelka nemusí udělat díru do rozpočtu. Stačí se porozhlédnout po správných značkách

    Sbírání luxusních kabelek je oblíbeným koníčkem nejednoho módního nadšence, ale často se jedná o nákladnou zálibu, která si vyžaduje měsíce utahování opasků. Přepych však nemusí být vždy spojen s vysokou cenovkou, ze které se člověku zatočí hlava. Příkladem jsou kvalitní značky, jejichž specialitou jsou právě cenově dostupné kabelky bez kompromisů.

    Znáte nejavantgardnější módní dům všech dob? Představuje šaty vzhůru nohama i oblečené mimo tělo

    Kdyby slovní hádanka hledala synonyma pro avantgardu a překvapení, klíčem by byl módní dům Viktor&Rolf. Objemné šaty s nápisy "Nefotit prosím!" nebo "Nejsem stydlivá, prostě se mi nelíbíš!" se po uvedení v roce 2019 ihned staly virálními. Sociální sítě oblétly během několika okamžiků a dodnes je jejich uživatelé používají jako vtipné gify či takzvané memes. Znáte ale ty nejzásadnější momenty této geniální umělecké značky?

    Přivítejte letos slunečné dny s předstihem. Ponořte se do světa samoopalování

    Čím dál vyšší teploty nám neúprosně připomínají, že léto se blíží. Spolu s nimi přichází i první přípravy na vytoužené dovolené. Mezi ně patří mimo jiné také pravidelná samoopalovací rutina. Zaručí totiž, že nebudete na pláži mezi ostatními příliš zářit. Pokud jste ji ještě nikdy nevyzkoušeli, pak nastává ten správný čas začít.

    Kdy jste naposledy cíleně nic nedělali? Nizozemská filozofie niksen ukazuje cestu k pomalejšímu životu

    V posledním desetiletí se svět seberozvoje a duševního zdraví inspiruje japonskou filozofií ikigai nebo dánským konceptem radosti z maličkostí, známým jako hygge. Mezi recepty na šťastný život podle různých zemí se přidává i nizozemský niksen, který doslova káže nic nedělat. Ukáže vám, jak v současném hektickém světě zpomalit a nenechat si drahocenný čas proklouznout mezi prsty.