Více

    Sledujte nás na Instagramu

    Hledáte dokonalost v podobě séra? S novinkou přichází osvědčená značka Christian Dior. Představuje zcela novou generaci séra Capture Totale s názvem Le Sérum. Pro jeho vývoj vytvořili experti novou komplexní platformu pro klasifikaci pleti. Výsledkem má být plnější, pevnější a jasnější pleť.

    Dior je pro mnohé ženy symbolem luxusu a smyslnosti. Své produkty přináší na trh už několik desítek let. Začalo to po druhé světové válce, kdy se značka rozhodla vrátit ženám nádech elegance a kvality. Dnes se zaměříme na jeden jediný produkt a tím je nové sérum s názvem Le Sérum. Přes padesát let se v laboratoři řídili tzv. Fitzpatrickovou stupnicí, která kategorizuje barvu pleti na šest fototypů.

    Dnešním expertům však toto zkoumání, spolu s ředitelkou vědecké komunikace Virginii Couturaud, nestačilo. Dior se rozhodl jít ještě dál, až za všechny hranice nemožného. Virginie uvedla, že značka zcela přehodnotila klasifikaci pleti. Pro dosažení toho nejlepšího produktu spolupracovala s externími dermatology a vědci z celého světa. Zkombinovali Fitzpatrickovu klasifikaci s Pantone SkinTone Guide, který se častěji používá pro zabarvenou kosmetiku.

    T.O.T.A.L

    Výsledkem je platforma T.O.T.A.L., která má širší záběr a zahrnuje daleko více oblastí. V čem tedy nová platforma vyniká? Pojďme se na to podívat. Zaměřuje se na těchto pět základních faktorů: tón, typ pleti, věk, místo a omnigender. Nová testovací platforma zahrnuje 110 odstínů pleti, označovaných jako Pantony. Experti uvedli, že existuje mnoho známek stárnutí, které se projevují různě v závislosti na barvě pleti. Vzorky sbírali od více než 600 mužů a žen s pěti typy pleti ve věku od 18 do 70 let. Respondenti se nacházeli jak v Evropě, tak v Americe nebo Číně.

    „Barva pleti je komplexní parametr, který se může lišit i v rámci jednoho odstínu – například od béžové po růžovou. Chtěli jsme vyvinout přípravek pro všechny typy pleti,“ řekla Couturaud.

    Od Le Sérum očekávejte plnější, pevnější a jasnější pleť. Jeho hlavním úkolem je působit na známky stárnutí. Klíčem k účinnosti Le Sérum jsou mateřské neboli kmenové buňky. Složení séra bylo aktualizováno o fermentovanou longozu a extrakt z toskánského kosatce, které napomáhají k ukotvení a lepšímu uchycení zmiňovaných mateřských buněk. Nad tímto sérem dlouho nepřemýšlejte a ulovte si jedno do své sbírky.

    Zdroj: WWD.com

    Foto:Dior

    Dior uvádí na trh zcela nové Le Sérum

    Kdy jste naposledy cíleně nic nedělali? Nizozemská filozofie niksen ukazuje cestu k pomalejšímu životu

    V posledním desetiletí se svět seberozvoje a duševního zdraví inspiruje japonskou filozofií ikigai nebo dánským konceptem radosti z maličkostí, známým jako hygge. Mezi recepty na šťastný život podle různých zemí se přidává i nizozemský niksen, který doslova káže nic nedělat. Ukáže vám, jak v současném hektickém světě zpomalit a nenechat si drahocenný čas proklouznout mezi prsty.

    Módní novinky v kostce: Bella Hadid představila parfém, Pharrell Williams se spojil s Tiffany & Co. a Ralph Lauren uspořádal skromnou přehlídku

    Přelom dubna a května přinesl do světa krásy a módy významné debuty, ale také nostalgické okamžiky. Návrhář Pharrell Williams a Tiffany & Co. oslavují individualitu v nové kolekci Titan. Modelka Bella Hadid odhalila světu luxusní parfémy, které jsou pohlazením pro tělo i duši. Značka Ralph Lauren vsadila pro svou nejnovější přehlídku na jednoduchost v tom nejlepším slova smyslu.

    Snová symbolika střídá bujnou fantazii. Unikněte do snu nestárnoucího surrealismu

    Surrealismus představuje v módě útěk do vesmírně vzdálené dimenze, ve které se setkávají sny, fantazie a svět hlubokých myšlenek. Ovšem od začátku uměleckého směru jsme se značně posunuli. Pomyslná druhá vlna surrealismu vychází ze stejných faktorů, ale je prolnuta realistickým vyobrazením nejrůznějších vzorů. V módě se surrealismus stává synonymem pro populární Schiaparelli a nečekaně ovlivňuje i řadu dalších značek.

    Nákupní seznam na květen: Obdarujte maminky produkty od Belly Hadid nebo parfémem od Pigmentarium

    V kalendáři tentokrát přichází květen, lásky čas, a náš nákupní seznam se opět nebezpečně plní zajímavými novinkami ze světa krásy, módy a designu. Každou maminku potěší ke Dni matek luxusní parfém od české značky Pigmentarium. Poslední jarní měsíc však můžete oslavit například i novými barevnými variantami ikonických kabelek od Miu Miu.