Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Při cestování s příručním zavazadlem zabírají větší produkty příliš mnoho místa, ale naštěstí je tu celá řada miniatur a cestovních balení vyznačujících se dobrou skladností. Od šťavnatých rtů po zmatněný efekt na tváři. Představujeme vám letní menu MINIES & MORE.

    Sheer Hydrating Lip Balm SPF 50

    Tyto balzámy se stanou nezbytnou součástí každé vaší kabelky! Obzvlášť v tyto žhavé dny, kdy sluníčko září a naše rty bývají často vysušené. Balzámy značky Ultra Violette dopřejí rtům nejen hydrataci, ale také ochranu proti slunečnímu záření, kterou rty samozřejmě také potřebují. Ultra Violette nabízí šest odstínů, u kterých bývá velkým oříškem vybrat ten nejkrásnější.

    Foto: Ultra Violette

    Floral Recovery Calming Mask

    Bohatě hutná, květinová a hydratační noční maska značky Fresh zklidní pleť a uloží ji do peřin. Mučenka, chrpa, třešňový květ a pivoňka jsou hlavními ingrediencemi tohoto zázraku, který vás už při první aplikaci ohromí. Společně s Vitaminem C a Skvalanem zmírní zarudnutí, vyhladí a srovná tón pleti. Tuto masku lze využít i při mírném popálení od sluníčka, je dermatologicky testovaná a neobsahuje parfemaci, tedy nehrozí alergická reakce.

    Foto: Fresh

    Peace Out Skincare

    Náplasti značky Peace Out jsou skvělými pomocníky při rychlém a šetrném ošetření nedokonalostí. Jestliže se objeví ošklivý pupínek, s kterým jste nepočítali, sáhněte po ACNE DAY & NIGHT DUO. Náplasti s Kyselinou Salicylovou ošetří místo a jsou navrženy tak, aby se daly nosit přes den i noc. Mezi další jejich záchranáře patří kofeinové polštářky PUFFY EYES. Přiložte pod oči po ranní skincare rutině, po dobu patnácti minut nechte pod očima a vzhled unavených očí zmizí. Posledním oblíbencem této značky jsou náplasti WRINKLES. Obsahují 450 mikrojehliček s kyselinou hyaluronovou. Okamžitě minimalizují vzhled menších linek a skvěle fungují na vrásky okolo očního okolí.

    Foto: Peace Out

    Matte Sun Stick SPF 50 by Beauty Of Joseon

    Mugwort + Camelia tyčinka SPF 50 od korejské kosmetiky Beauty Of Joseon ve spolupráci s influencerem a kosmetickým chemikem Ramonem (@glowbyramon) představují dokonalý cestovní stick. Nabízí přirozeně matný finiš bez bílého filtru, což je přesně to, co máme rádi. Doporučuje se používat denně každé dvě až tři hodiny pro dosažení zdravého a chráněného vzhledu, i přes make-up.

    Foto: Beauty Of Joseon

    Blot & Glow Touch-Up

    Přebytečná mastnota na pleti? Už je čas s ní skoncovat! Matující papírky značky Rare Beauty absorbují z pleti veškerou mastnotu, aniž by narušily make-up. Přitlačte papírkem na mastná místa obličeje a zbavte se nepříjemného mazu. Pomocí labutěnky napuštěné jemným práškem poklepejte na pleť pro přirozeně vyhlazený efekt bez drobných linek a pórů.

    Foto: Rare Beauty

    Zdroj: Peace Out, Rare Beauty, Fresh, Ultra Violette, Beauty Of Joseon

    Foto:Calpak

    Seznamte se s věrnými pomocníky na cestování. A užijte si horké dny naplno!

    Na vlně luxusu bez loga. Obohaťte svůj šatník o logo-free kousky, které křičí opravdovým přepychem

    V dnešní době se zdá, že mnoho milovníků vysoké módy dává přednost oděvům s nápaditými logy. Myslí si: "Proč bych to neukázal, když si to mohu dovolit?" Ale to je omyl. Opravdový společenský status nespočívá v logu, nýbrž v cítění pro vkus a eleganci. Pravý milovník módy si váží kvalitních materiálů, pečlivě promyšlené struktury a originálních střihů i barev.

    Za hranicí tichého luxusu. K nápaditému pánskému letnímu šatníku stačí tři základní prvky

    Oproti minulému roku je letošní pánská designérská nabídka zcela jiná. Pohrává si se zvířecím potiskem, třpytkami i výraznými potisky. Posouvá se k maximalismu, přičemž vždy vyzdvihuje pouze jeden výrazný prvek. Letošní léto v pánské sekci označujeme za balanc, který našel rovnováhu mezi tichým a hlasitým luxusem.

    Krém SPF jako nejdůležitější krok ranní rutiny. Najděte ideál, který spolupracuje s make-upem

    Na světě jsou dva typy lidí: ti, kteří používají krém s SPF, a ti, kteří si jeho kouzlo a sílu zatím neuvědomili. Základem pro dokonalou pleť je pravidelné používání ochranného krému s SPF faktorem každé ráno, bez ohledu na to, jaké je počasí. Ať svítí slunce nebo je obloha zatažená, začlenění ochrany do naší denní rutiny je klíčem k ochraně naší pleti.

    Inspirováno jídlem. Módní svět servíruje plnohodnotné menu designérských kousků

    Jídlo milují všichni a výjimkou nejsou ani kolekce předních světových designérů. Kdybychom se ponořili do historie módy, našli bychom stovky food-inspired kousků. Jsou hravé, vtipné a dodávají outfitu nenucený nádech nedbalosti. Při správném stylingu s takovými kousky zazáříte i při speciálních příležitostech.