Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Kdo by nemiloval teplé dny pod horkým italským sluncem, kdy vše najednou dostane lehký nádech bezstarostnosti se šumem moře v pozadí. Spolehlivá výbava bot na dovolenou je opravdu jako sůl nad zlato. Ať už si vychutnáváte sklenku vína, talíř těstovin nebo se vydáváte na romantickou procházku malebným městečkem, stylová obuv je nezbytností. Nová kolekce od Dolce Vita a For Love & Lemons má všechen potenciál stát se must-have každé dovolenkové batožině.

    Klasická ženskost a jemnost

    Americká oděvní značka For Love & Lemons opět vrhá své průzkumné sítě do vod trhu s obuví. Po úspěšné kolaboraci se značkou Marais se tentokrát spojila s Dolce Vita. Výsledkem je kapsulová kolekce obuvi, charakterizovaná romantikou, správnou dávkou výstřednosti a potřebou přinést trochu radosti do každého životního období. Zaměřuje se především na boty na podpatku, ale nechybí ani trendy balerínky pro pohodlné chvíle. Jako celek je prodchnuta neopominutelnou porcí klasické ženskosti a jemnosti.

    Černá Daphne pro denimový look

    Pokud chcete svému outfitu dodat jemný cool nádech, vsaďte na model Daphne. Tyto sandálky na blokovém podpatku jsou snad nejdrzejším prvkem kolekce a stojí za to. Jejich drsnost je zjemněna milým detailem v podobě bílých kvítků. Pro ještě větší cool efekt je dolaďte denimem v jakékoli formě, fantazii se meze nekladou.

    Zdroj: Dolce Vita

    Symbióza mezi 70. a 90. lety = Dahlea

    Dalším osobitým modelem z této kapsulové kolekce je Dahlea. Na rozdíl od Daphne je fuchsiová a je někde na půli cesty mezi érou hippies a supermodelkami 90. let. Je univerzální, ale skvěle vynikne se šaty.

    Zdroj: Dolce Vita

    Delikátní Daisy

    Něžnost nikdy nevyjde z módy. Tímto principem se řídí i model Daisy v šeříkové barvě. Má přiměřený podpatek a její lehkost doplňuje šněrování zakončené drobnými kvítky. Samozřejmě, nesmíme zapomenout na středobod pozornosti- velkou sedmikrásku umístěnou na špičce boty, která poutá pohledy.

    Zdroj: Dolce Vita

    Přijmeš moji růži?

    Pro divokou náladu je tu model Rosie. Díky červené barvě jí nechybí smělost, stačí ji už jen zkombinovat s elegantním overalem a červenou rtěnkou.

    Zdroj: Dolce Vita

    Baleríny Lilly pro tancování pod širým nebem

    Lilly nabízí skvělou příležitost naskočit na populární letní trend. Zároveň dopřeje vašim nohám oddech po dlouhých a horkých dnech. Má štíhlou siluetu a přezku opět zdobí jemné květy v růžové barvě.

    Zdroj: Dolce Vita

    Zdroje: WWD, Dolce Vita, For Love & Lemons

    Boty, které by neměly chybět ve vaší prázdninové výbavě: Dolce Vita x For Love & Lemons

    Jak do šatníku zařadit jungle chic? Vítejte na vlně tropického glamouru

    Když se Jennifer Lopez objevila na červeném koberci v ikonických Versace Jungle Dress, módní scéna byla navždy poznamenána. Letní sezóna je ideální příležitostí, jak tyto tropické vzory zařadit do vašeho dovolenkového šatníku. Bohužel jde o poměrně náročnou disciplínu. Pohybujeme se totiž na tenké hranici mezi výraznou elegancí a nevkusem. Jungle chic však noste jen na dovolené, do města se rozhodně nehodí.

    Svůj majetek můžete obohatit o vzácné umění. Staňte se spoluvlastníkem a vydělávejte

    S bohatstvím přichází odpovědnost, a to nejen vůči sobě, ale také vašim investicím. Každá volba, kterou jako majetný jedinec učiníte, nese svou cenu a potenciální odměnu. Díky inovativní investiční platformě máte příležitost vstoupit do světa, který byl kdysi vyhrazený jen pro nejvyšší elitu. Otevřete dveře k unikátním dílům, která finančně posílí vaše portfolio a přinesou přitažlivou radost z krásy.

    Proč nikdo nemluví o designérovi Peteru Do? Zachránce domu Helmut Lang se učil od Phoebe Philo

    Peter Do je v módním průmyslu velmi uznávaným jménem. Vystudoval newyorský Fashion Institute a vyhrál prestižní cenu LVMH Graduate Prize. Navíc vdechl život téměř umírající značce Helmut Lang. Tento talentovaný návrhář zvládá řídit dva módní domy najednou – kromě Helmut Lang je také kreativním ředitelem své stejnojmenné značky.

    Svatební přípravy na příští jaro mohou začít. Výběr šatů usnadní 5 trendů

    Módní trendy prostupují každoročně i do světa svateb. Také proto existuje luxusní týden módy určený svatebním šatům, odehrávající se tradičně v New Yorku. Jelikož letošní přehlídky určené pro příští jaro máme za sebou, mohou se nastávající nevěsty začít chystat. Inspirujte se pěti budoucími trendy.