Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Francouzská značka Jacquemus se letošní léto rozhodla zasvětit pop-upům. Postupně je proto otevírá na těch nejideálnějších místech pro luxusní dovolenou. Jako třetí zastávku si vybrala italské pobřežní městečko Portofino.

    Milovníky značky Jacquemus přivítá v Portofinu luxusní designový pop-up obchod. Butik umístěný na Via Calata Marconi spadá pod pobočky italského multi-brand prodejce Modes. Jeho světlý nábytek a cihlové stropy nechávají kontrastně vyniknout osvětlené regály s nejnovějšími kousky z kolekce Été. Obchod je už třetí zastávkou v řadě pop-up stores, které společnost Jacquemus hodlá letos v létě otevřít.

    Pro dvě předchozí vydání speciální letní kolekce si módní dům vybral jezero Como. V městečku Cernobbio dočasně převzal luxusní prodejnu jinak spadající pod butik Tessabit, která byla založena roku 1953. Módní společnost zároveň s uveřejněním třetí zastávky oznámila, že s tou další zamíří do Francie. Kde přesně čtvrtý pop-up otevře ovšem prozatím neupřesnila.

    Fanoušci značky přesto odhadují, že by se další zastávkou známé francouzské značky mohlo stát Cannes, Saint-Tropez nebo Marseille. V posledním zmíněném městě totiž francouzský návrhář Simon Porte Jacquemus zorganizoval v roce 2018 svoji první pánskou přehlídku. Pop-up v Portofinu pak bude návštěvníkům dostupný až do 16. října. Zakoupit si budou moct ready-to-wear kousky a doplňky jak z pánské, tak dámské módy.

    Zákazníky okouzlí kousky v letních barvách i speciální verze známých kabelek nebo obří slaměný klobouk

    Součástí kolekce pak budou také návrhy speciálně dostupné pouze v italském pop-upu. Mezi ně mají patřit například kousky v letních a zemitých barvách, jako je například světle žlutá. Fanoušci značky si budou moct vybrat z upnutých krátkých šatů, širokých pánských kalhot do pasu nebo lehkých košil. Doplnit je budou moct o výrazné zlaté náušnice a náhrdelníky nebo letní verze kabelek známých jako Chiquito a Le Bisou.

    Kromě toho najdou zákazníci ve speciální pobočce také pro Jacquemus typické oversized slaměné klobouky. Jednotlivé kousky pak značka jen letmo ukázala ve videích, které pro propagaci pop-upu zveřejnila na svém Instagramu. Pomocí nich se totiž snaží především vytvořit perfektní atmosféru pro nošení letní kolekce Été. Průzračné moře, italské kamenné uličky a barevné domky na kouzelném pobřeží totiž přímo lákají k luxusní letní dovolené.

    Zdroj: WWD, Hypebae, VanityTeen, Instagram, YouTube

    Jacquemus zamířil do Portofina. V italském městečku otevřel svůj třetí pop-up

    Jak do šatníku zařadit jungle chic? Vítejte na vlně tropického glamouru

    Když se Jennifer Lopez objevila na červeném koberci v ikonických Versace Jungle Dress, módní scéna byla navždy poznamenána. Letní sezóna je ideální příležitostí, jak tyto tropické vzory zařadit do vašeho dovolenkového šatníku. Bohužel jde o poměrně náročnou disciplínu. Pohybujeme se totiž na tenké hranici mezi výraznou elegancí a nevkusem. Jungle chic však noste jen na dovolené, do města se rozhodně nehodí.

    Svůj majetek můžete obohatit o vzácné umění. Staňte se spoluvlastníkem a vydělávejte

    S bohatstvím přichází odpovědnost, a to nejen vůči sobě, ale také vašim investicím. Každá volba, kterou jako majetný jedinec učiníte, nese svou cenu a potenciální odměnu. Díky inovativní investiční platformě máte příležitost vstoupit do světa, který byl kdysi vyhrazený jen pro nejvyšší elitu. Otevřete dveře k unikátním dílům, která finančně posílí vaše portfolio a přinesou přitažlivou radost z krásy.

    Proč nikdo nemluví o designérovi Peteru Do? Zachránce domu Helmut Lang se učil od Phoebe Philo

    Peter Do je v módním průmyslu velmi uznávaným jménem. Vystudoval newyorský Fashion Institute a vyhrál prestižní cenu LVMH Graduate Prize. Navíc vdechl život téměř umírající značce Helmut Lang. Tento talentovaný návrhář zvládá řídit dva módní domy najednou – kromě Helmut Lang je také kreativním ředitelem své stejnojmenné značky.

    Svatební přípravy na příští jaro mohou začít. Výběr šatů usnadní 5 trendů

    Módní trendy prostupují každoročně i do světa svateb. Také proto existuje luxusní týden módy určený svatebním šatům, odehrávající se tradičně v New Yorku. Jelikož letošní přehlídky určené pro příští jaro máme za sebou, mohou se nastávající nevěsty začít chystat. Inspirujte se pěti budoucími trendy.