Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Principy takzvaného biohackingu narůstají na oblíbenosti a začínají proto pronikat také do světa domácností. Způsoby, jak zlepšit imunitu, spánek nebo třeba duševní zdraví je totiž užitečné aplikovat i z pohodlí našich domovů. Při jarní proměně interiéru se proto můžete odměnit top doplňky, zlepšujícími kvalitu vašeho života.

    Přivítejte teplé období plně odpočatí. Zaměřte se na spánek

    Biohacking je způsob, jak můžete sami zlepšit své zdraví, ať už fyzické, nebo psychické. Pustit se do toho můžete různými způsoby, například využíváním nejnovějších technologií, ale také sledováním jistých rituálů nebo používáním doplňků stravy. Způsobů existuje opravdu nespočet a každý si proto musí přijít na ten „svůj“. Zároveň se můžete zaměřit na různé kategorie, třeba na kvalitu vašeho spánku.

    Zdroj: Helight

    O jeho nápravu se pak postarají mimo jiné i doplňky, které můžete snadno začlenit do vašeho interiéru. Příkladem je světlo Helight, využívající terapii červeného světla. Jeho cílem je podpořit produkci melatoninu a zaručit tak přirozenější usínání. Stejný účel má také speciální budík, napodobující ranní slunce, a to včetně doprovodu cvrlikajících ptáčků. Jeho přesné fungování si však můžete nastavit sami.

    Zdroj: Lumie

    Benefity sauny si můžete vychutnat i z pohodlí domova. Přikryjte se speciální dekou

    Chození do sauny je poměrně tradiční metoda, jak podpořit své zdraví. Biohacking ji ovšem posouvá na další úroveň. Její benefity si tak můžete užít i přímo ve své ložnici. Společnost HigherDose totiž představila unikátní deku, využívající infračervené světlo. Stejně jako tradiční „suchá“ sauna, také tato „domácí“ postupně zahřívá vaše tělo. Nastavit si můžete jak její teplotu, tak dobu trvání vaší relaxace.

    Zdroj: HigherDose

    Vytvořte si doma prostředí, podporující vaši imunitu. Pomůže také čistička vzduchu

    Čističky vzduchu mají za úkol z něj odstraňovat mikro částice, které mohou zhoršovat vaši imunitu. Může se jednat o alergeny, ale třeba i plíseň. Účinky podobných strojů ovšem závisí především na jejich kvalitě a nastavení. Mezi ty špičkové patří například modely od značek Dyson nebo Levoit. Některé verze pak zároveň fungují také jako fén, a tak se dají snadno využít i v letních vedrech.

    Zdroj: Dyson, Levoit

    Ulevte své unavené mysli. Odměňte ji relaxem v podobě tekutého písku

    Jak už bylo zmíněno, biohacking se nezaměřuje pouze na fyzické zdraví, ale také to psychické. Vylepšit ho můžete například pomocí různých meditativních a relaxačních technik. Právě na ně se zaměřuje také speciální zařízení značky Homedics. Založené je totiž na principu tekutého písku. Pomocí aplikace si můžete vybrat tvar, který následně vytvoří drobná kovová kulička. Do interiéru pak lze doplněk začlenit v podobě stylového stolku.

    Zdroje: WWD, Garage Gym Reviews, Instagram

    Darujte domovu jarní proměnu. Vylepšete ho o top biohacking doplňky

    Jak do šatníku zařadit jungle chic? Vítejte na vlně tropického glamouru

    Když se Jennifer Lopez objevila na červeném koberci v ikonických Versace Jungle Dress, módní scéna byla navždy poznamenána. Letní sezóna je ideální příležitostí, jak tyto tropické vzory zařadit do vašeho dovolenkového šatníku. Bohužel jde o poměrně náročnou disciplínu. Pohybujeme se totiž na tenké hranici mezi výraznou elegancí a nevkusem. Jungle chic však noste jen na dovolené, do města se rozhodně nehodí.

    Svůj majetek můžete obohatit o vzácné umění. Staňte se spoluvlastníkem a vydělávejte

    S bohatstvím přichází odpovědnost, a to nejen vůči sobě, ale také vašim investicím. Každá volba, kterou jako majetný jedinec učiníte, nese svou cenu a potenciální odměnu. Díky inovativní investiční platformě máte příležitost vstoupit do světa, který byl kdysi vyhrazený jen pro nejvyšší elitu. Otevřete dveře k unikátním dílům, která finančně posílí vaše portfolio a přinesou přitažlivou radost z krásy.

    Proč nikdo nemluví o designérovi Peteru Do? Zachránce domu Helmut Lang se učil od Phoebe Philo

    Peter Do je v módním průmyslu velmi uznávaným jménem. Vystudoval newyorský Fashion Institute a vyhrál prestižní cenu LVMH Graduate Prize. Navíc vdechl život téměř umírající značce Helmut Lang. Tento talentovaný návrhář zvládá řídit dva módní domy najednou – kromě Helmut Lang je také kreativním ředitelem své stejnojmenné značky.

    Svatební přípravy na příští jaro mohou začít. Výběr šatů usnadní 5 trendů

    Módní trendy prostupují každoročně i do světa svateb. Také proto existuje luxusní týden módy určený svatebním šatům, odehrávající se tradičně v New Yorku. Jelikož letošní přehlídky určené pro příští jaro máme za sebou, mohou se nastávající nevěsty začít chystat. Inspirujte se pěti budoucími trendy.