Více

    Sledujte nás na Instagramu

    Čas Velikonoc se letos rozhodly oslavit i luxusní módní domy. Značky jako Dior, Louis Vuitton nebo Dolce&Gabbana si proto nachystaly speciální dobroty. Ochutnat můžete čokoládové knoflíky a náprstek Christiana Diora, ale i velikonoční vajíčka a kuřátka šéfkuchaře Maxime Frédéric. Čeká na vás také tradiční italská colomba.

    Restaurace a kavárna Dior Paris Montaigne přivítala nové sladkosti

    Módní dům Dior oslavuje Velikonoce poněkud netradičně. Vydal totiž novou sérii čokolád, které ovšem neodpovídají typické tematice tradičního jarního svátku. Místo toho se soustředí na dědictví ikonického návrháře Christiana Dior. Představují totiž náprstky, ukrývající roztomilé knoflíky různých barev.

    Speciální výtvory pak můžete ochutnat v restauraci a kavárně La Pâtisserie du 30 Montaigne. Za skvostnými čokoládovými výrobky pak stojí šéfkuchaři Jean Imbert, Romuald Bizart a Camille Lochouarn. Vychutnat si dokonalé spojení kakaa a pralinek můžete v luxusním prostředí kavárny, která přímo křičí luxusem a nádechem vysoké módy.

    Zdroj: Dior

    Dolce&Gabbana představuje světu tradiční italskou colombu. Zahalila ji do speciálních obalů

    O něco tradičnější sladkost pak představil módní dům Dolce&Gabbana. Uctívá totiž svou italskou tradici. Svým zákazníkům proto nabízí colombu, tedy klasický dezert, který v čase Velikonoc spatříte v Itálii na každém rohu. Aby delikatesu učinila ještě zajímavější, rozhodla se ji značka zabalit do speciálních obalů.

    Zdroj: Dolce&Gabbana

    Vytvořila tak speciální kolekci Fiasconaro, zahrnující jedinečné plechové krabičky, inspirované sicilským uměním. Vybrat si můžete z jemných růžových, ale i více výrazných a sytých modrých odstínů. Colombu pak můžete ochutnat s příchutí mandlí, čokolády nebo marmelády z divokých jahod.

    Velikonoce slaví také Louis Vuitton. Roztomilé pralinky nabízí šéfkuchař Maxime Frédéric

    Rovněž módní dům Louis Vuitton láká své zákazníky na luxusní pralinky a sladkosti. Dlouhodobě totiž spolupracuje s šéfkuchařem Maxime Frédéric. Tentokrát pro něj vytvořil limitovanou edici čokoládových velikonočních výtvorů. Vybrat si proto můžete z obří čokoládové slepičky, ale i drobnějších roztomile kanárkových kuřátek.

    Zdroj: Louis Vuitton

    Inspiraci pro tvorbu čokoládových výtvorů pak šéfkuchař načerpal z archivu módního domu. Připomínají totiž historické dřevěné hračky, které luxusní společnost v minulosti prodávala. Pochutnat si ale můžete i na klasických čokoládových vajíčkách, ukrývajících sladký krém, nebo na typickém Louis Vuitton lvíčkovi.

    @louisvuitton #MaximeFrederic #LouisVuitton ♬ son original – Louis Vuitton

    Zdroje: Instagram, TikTok, Dolce&Gabbana

    Velikonoce oslavují i módní značky. Dior, Louis Vuitton a Dolce&Gabbana představily speciální sladkosti

    Když dezert je cíl aneb sladká cesta kolem světa

    Sto zemí, sto chutí. Ochutnávání lahůdek v jiných částech světa je jednou z nejlepších činností, které můžete v rámci cestování dělat. A protože dovolená by neměla nikdy být o odpírání, tasíme ten nejtěžší kalibr. Dezert. Vybrat ten nejlepší na světě, to je však nemožný úkol. Zato vám můžeme poskytnout nápovědu, jakou lahůdku kde ochutnat. Sladší cestu kolem světa jste ještě nezažili.

    Funkčně, bezpečně, a hlavně stylově. Nenechte malé módní objevitele propadnout diktátu módních řetězců

    Někdo vnímá oblečení pro ty nejmenší z nás jako zbytečnou starost. Věřte ale, že pokud vám tato disciplína nebude lhostejná, děti vám jednou vřele poděkují. Stejně jako i ve vašem šatníku, je také u nich nejdůležitější zvolený materiál. Druhým nejzásadnějším pilířem jsou barvy, které dokážou formovat také budoucí identitu.

    Přehlídková dráha vedle té letištní. Letošní Airport Chic spojuje komfort s elegancí

    Počet hodin strávených na letišti se v létě automaticky zvyšuje. Stejně tak roste teplota i stres z toho, zda-li jsme do zavazadel shromáždili vše, co budeme potřebovat. Proto je nutné cítit se pohodlně a stylově zároveň. Airport Chic letos vyžaduje vestičky, maxi šaty a sukně, ale i klidně i legíny. Nestresujte se nepohodlím a připravte svůj letištní look včas.

    Met Gala 2024: Zendaya vynesla dva looky, zabodovaly ovšem i písečné šaty zpěvačky Tyly

    Pro módní svět svátek, pro ostatní všední den. Pověstné první květnové pondělí opět patřilo prestižní události Met Gala. Benefiční galavečer zahájil novou výstavu Costume Institute, Sleeping Beauties: Reawakening Fashion. Samotné téma výstavy doplňoval dresscode večera, Zahrada času, inspirovaný stejnojmennou povídkou.