Více

    Sledujte nás na Instagramu

    Pro někoho nezbytná součást každodenního líčení, pro dalšího nepotřebný produkt. Ale pro nás? Nepostradatelný klenot v kosmetické taštičce. Dior Backstage, Givenchy Beauty, Makeup By Mario a spousta dalších značek nám letos přinesla záplavu nových tvářenek s ohromujícími odstíny. Precizní a správná aplikace dokáže vytvořit neodolatelný efekt. Nejenže oživí tvář, ale také přinese jemný a přirozený lesk. Pokud žádnou nevlastníte, je načase si ji pořídit.

    Jak správně aplikovat tvářenku

    Výsledky s tvářenkou mohou být dechberoucí, a přesto aplikace není vůbec složitá. Stačí jen trocha praxe, trpělivosti při zapracování a správné volbě odstínu podle vašeho podtónu pleti. Ovšem pozor! Nejdůležitější je přizpůsobit tvářenku tak, aby seděla i k tvaru obličeje. Každý je unikátní a má své vlastní rysy. Nanesením tvářenky na správná místa můžete upravit optické proporce a vytvořit lichotivý vzhled.

    Dior Backstage Rosy Glow Blush

    Skvělá zpráva! Určitě už všichni známe ikonickou Dior Backstage Rosy Glow Blush, která je oblíbeným produktem Kylie Jenner a mnoha dalších celebrit. Tento rok Dior Backstage uvedl do prodeje další 4 odstíny, které potěší nejen věrné fanoušky této značky, ale i nováčky v beauty světě. Díky technologii oživení barvy reaguje při aplikaci na úroveň vlhkosti pleti a dodává růžový efekt na míru.

    Foto: Dior Backstage

    Makeup By Mario Soft Pop Plumping Blush Veil

    Mario Dedivanovic, uznávaný a dlouholetý make-up artist Kim Kardashian a zakladatel značky Makeup By Mario, uvedl na trh 6 odstínů krémové tvářenky, které si zamilujete! Soft Pop blush je pouze krátkou dobu v prodeji, ale už si vysloužila srdce svých fanoušků. Není divu, sám Mario uvedl: „Můj nový Soft Pop blush je moderní interpretací krémové tvářenky. Tato oslnivá a průsvitná formulace se rozpouští na pokožce a vytváří ohromující, transparentní barvu, která umožňuje vaší přirozené pleti zářit.“ A co řekne, to platí!

    Foto: Makeup By Mario

    Match Stix Color Adaptive Cheek + Lip Stick: SummaTime Collection by Fenty Beauty

    Rihanna nám představuje svůj nejnovější poklad. Fenty Beauty přichází s letní limitovanou kolekcí SUMMATIME COLLECTION, mezi kterou patří i hydratující tyčinka v odstínu Strawberry Pop. Díky technologii posunu barev toto složení přináší nejlichotivější univerzální růžovou barvu na tváře i rty všech odstínů pleti. Můžete aplikovat samostatně a nebo navrstvit na make-up a vytvořit rozjasněný svěží vzhled.

    Foto: Fenty Beauty

    Zdroj: Dior, Makeup By Mario, Fenty Beauty, Youtube

    Dior Backstage, Makeup By Mario a další přicházejí s ikonickými tvářenkami. Najděte svůj odstín a získejte okouzlující vzhled

    Přehlídková dráha vedle té letištní. Letošní Airport Chic spojuje komfort s elegancí

    Počet hodin strávených na letišti se v létě automaticky zvyšuje. Stejně tak roste teplota i stres z toho, zda-li jsme do zavazadel shromáždili vše, co budeme potřebovat. Proto je nutné cítit se pohodlně a stylově zároveň. Airport Chic letos vyžaduje vestičky, maxi šaty a sukně, ale i klidně i legíny. Nestresujte se nepohodlím a připravte svůj letištní look včas.

    Met Gala 2024: Zendaya vynesla dva looky, zabodovaly ovšem i písečné šaty zpěvačky Tyly

    Pro módní svět svátek, pro ostatní všední den. Pověstné první květnové pondělí opět patřilo prestižní události Met Gala. Benefiční galavečer zahájil novou výstavu Costume Institute, Sleeping Beauties: Reawakening Fashion. Samotné téma výstavy doplňoval dresscode večera, Zahrada času, inspirovaný stejnojmennou povídkou.

    Odměňte se v létě stoprocentním luxusem. Ubytujte se jen pár metrů od dechberoucí pláže

    Vysněná luxusní dovolená se odráží nejen v lokaci, ale také ubytování, které si vyberete. Špičkou vytouženého odpočinku u moře jsou proto dechberoucí resorty, umístěné přímo na pláži. Kromě skvělého výhledu ale nabízejí mnohem více, od jedinečného designu po michelinské restaurace až po wellness a spa.

    Denim z Nîmes: Ikonická džínovina vznikla náhodou. Dnes obléká všechny společenské vrstvy

    Dalo by se říct, že ho nosí každý. Znáte snad někoho, kdo by neměl denim ve svém šatníku? Vynález džínoviny a americká značka Levi Strauss jsou pro mnohé možná jedno a totéž. Denim má ale ještě jeden příběh, který začíná ve Francii.