Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Rappeři se v posledních 10 letech stali neodmyslitelnou součástí módy. Vedle nejvýznamnějších influencerů a celebrit jde o jedny z největších „trendsetterů“. Laicky řečeno, co si oblékne známý rapper, je s okamžitou platností novým trendem. Není tak žádnou novinkou, že řada rapperů spolupracuje na kolekcích předních designérů.

    Tentokrát se zaměříme na našeho oblíbence, kterým je rapper a partner ikonické zpěvačky Rihanny. ASAP Rocky v neotřelých outfitech září na svých koncertech, červených kobercích i ve věhlasných módních spolupracích, kterých za sebou má už celou řadu.

    Spolupracemi se rapperova kariéra jen hemží. Na kontě má Dior, Guess i Bottega Veneta

    Rapper ASAP Rocky se může pochlubit velice pestrou várkou kampaní i spoluprací. Naše nejoblíbenější je se značkou Guess. Brand, který v poslední době zažívá velký úpadek oblíbenosti, s rapperem v roce 2017 vytvořil více než úspěšnou kolekci. Trička z této řady se na bazarových platformách, jako je Vinted, Depop nebo Grailed doslova otáčí až do současnosti. Stejně byla oblíbená i jeho kampaň pro módní dům Dior.

    V roce 2024 však rapper oslavuje prozatím jeho nejluxusnější spolupráci. Poskytla mu ji italská společnost Bottega Veneta. Známý brand totiž miluje stejně jako on jeho. Značka mu navíc už před několika měsíci nabídla svou jarní kolekci, ještě před tím než oficiálně dorazila do butiků. Zpropagovala ji tak formou dokonalých street style fotografií.

    Na kontě má rapper i aktuálně nejpopulárnější produkt FENTY SKIN. Společně s Rihannou přivedl na trh perfektní lip balm

    Ikonický pár hudebníků se spojil a společně zveřejnil produkt značky Rihanny, známé jako Fenty Beauty. Nový balzám na rty s „příchutí“ barbadoské třešně se okamžitě stal skin care hitem, po kterém se strhla lavina i mezi muži. Prodejny při dropu hlásily vyprodané zásoby a nestíhají ho naskladnit. Pořídíte ho buď na oficiálních stránkách značky, nebo v síti prodejen Sephora.

    Zdroj: Fenty Beauty

    ASAP Rocky je průkopníkem kdysi kontroverzních trendů. Sukně neodmyslitelně patří k jeho image

    Známý rapper se stal nejen hudební legendou, ale i průkopníkem v oblasti módy. Zejména, pokud jde o sukně. Bezohledně vstupuje do světa módního avantgardismu, ve kterém se sukně stala jeho vyjádřením módní identity. Výrazným tahem bylo například její vynesení po boku rapperovy partnerky Rihanny. 

    @gqfrance Rihanna et ASAP Rocky au Met Gala 2023 🔥 #Rihanna #AsapRocky #MetGala #MetGala2023 #karllagerfeld #rihannaasaprocky #Metgalalooks ♬ original sound – Stan 🙂

    Ať už na červeném koberci, nebo při každodenních příležitostech, sukně i jiné odvážné trendy se staly nezbytnou součástí ASAP Rocky módního repertoáru. Řada z nich je tak zachycena objektivy paparazzi fotografů, kteří sledují každý jeho krok.

    Po stopách módních ikon: ASAP Rocky jako nejlépe oblečený muž posledních let

    Jak do šatníku zařadit jungle chic? Vítejte na vlně tropického glamouru

    Když se Jennifer Lopez objevila na červeném koberci v ikonických Versace Jungle Dress, módní scéna byla navždy poznamenána. Letní sezóna je ideální příležitostí, jak tyto tropické vzory zařadit do vašeho dovolenkového šatníku. Bohužel jde o poměrně náročnou disciplínu. Pohybujeme se totiž na tenké hranici mezi výraznou elegancí a nevkusem. Jungle chic však noste jen na dovolené, do města se rozhodně nehodí.

    Svůj majetek můžete obohatit o vzácné umění. Staňte se spoluvlastníkem a vydělávejte

    S bohatstvím přichází odpovědnost, a to nejen vůči sobě, ale také vašim investicím. Každá volba, kterou jako majetný jedinec učiníte, nese svou cenu a potenciální odměnu. Díky inovativní investiční platformě máte příležitost vstoupit do světa, který byl kdysi vyhrazený jen pro nejvyšší elitu. Otevřete dveře k unikátním dílům, která finančně posílí vaše portfolio a přinesou přitažlivou radost z krásy.

    Proč nikdo nemluví o designérovi Peteru Do? Zachránce domu Helmut Lang se učil od Phoebe Philo

    Peter Do je v módním průmyslu velmi uznávaným jménem. Vystudoval newyorský Fashion Institute a vyhrál prestižní cenu LVMH Graduate Prize. Navíc vdechl život téměř umírající značce Helmut Lang. Tento talentovaný návrhář zvládá řídit dva módní domy najednou – kromě Helmut Lang je také kreativním ředitelem své stejnojmenné značky.

    Svatební přípravy na příští jaro mohou začít. Výběr šatů usnadní 5 trendů

    Módní trendy prostupují každoročně i do světa svateb. Také proto existuje luxusní týden módy určený svatebním šatům, odehrávající se tradičně v New Yorku. Jelikož letošní přehlídky určené pro příští jaro máme za sebou, mohou se nastávající nevěsty začít chystat. Inspirujte se pěti budoucími trendy.