Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Některým módním značkám se v poslední době daří více než jiným. Společnosti Prada a Miu Miu oslavují vzrůst prodejů. Naopak Victoria’s Secret oznámila propad akcií. Pro firmu Shein zase začnou platit přísnější pravidla pro fungování v EU. Phoebe Philo odhalila úspěšnou druhou kolekci a Pharrell Williams s rapperem Tyler, the Creator zveřejnili nový lak na nehty.

    Shein čelí přísnějším pravidlům pro tvorbu on-line obsahu. Značka spadá pod Digital Services Act

    Takzvaný Digital Services Act vytvořený Evropskou unií má za cíl kontrolovat platformy s více než 45 miliony uživateli. Do této skupiny se nově zařadí také on-line značka Shein. Začnou pro ni proto platit přísnější pravidla. Bude tak muset činit více pro boj proti ilegálnímu a nebezpečnému obsahu nebo prodeji padělaných produktů. Stejné postupy musí dodržovat například i Google, TikTok nebo Meta.

    Phoebe Philo odhalila druhou kolekci. Slaví stejný úspěch jako ta první

    Když návrhářka Phoebe Philo zveřejnila loni v říjnu svou první autorskou kolekci, okamžitě se po ní zaprášilo. Stejný úspěch pak slaví i její druhá vlna návrhů. Na oficiální stránce je dostupná od minulého týdne. Obsahuje pak klasické minimalistické, ovšem originální kousky. Vybrat si můžete z kvalitní volné pruhované košile a pohodlného roláku, ale i více odvážných kousků, jako jsou třeba podpatky s třásněmi.

    Zdroj: Phoebe Philo

    Značky Prada a Miu Miu oznámily rostoucí prodeje. Vyhrály nad klesající poptávkou

    Řada luxusních značek v současnosti čelí nedostatku zájmu ze strany svých zákazníků. Za klesající poptávku může především stagnující ekonomika i konec post-pandemického boomu. Výjimkou jsou ovšem společnosti Prada a Miu Miu. Zisky jejich mateřské firmy vzrostly v posledním roce o 17 procent. Vyšplhaly se tak na 4,63 milionu eur, tedy více, než analytici předpokládali.

    Pharrell Williams a Tyler, the Creator zveřejnili další společný projekt. Tentokrát jde o lak na nehty

    Kreativní ředitel pánské sekce Louis Vuitton Pharrell Williams a Tyler, the Creator v poslední době povýšili své přátelství na další úroveň. Stali se z nich i kolegové. Minulý měsíc totiž Tyler navrhl pro slavnou francouzskou značku speciální kolekci. Nyní oba hudebníci vydali společný projekt, a to zářivě zelený lak na nehty. Vytvořili ho jejich vlastní oficiální značky, tedy Humanrace a Le Fleur.

    Akcie Victoria’s Secret klesly. Společnost bojuje s negativním odhadem prodejů

    Známá značka intimního prádla Victoria’s Secret pak patří k těm, kterým se v současnosti příliš nedaří. Minulý týden totiž oznámila pokles akcií, a to o 29 procent. Důvodem je především výše zmíněná klesající poptávka. Zákazníci se tak ohlížejí spíše po levnějších produktech. Propadl se proto také odhad jejích prodejů pro následující rok. Stalo se tak už třetím rokem v řadě.

    Zdroje: The Fashion Network, WWD, Instagram

    Módní novinky v kostce: Pharrell Williams a Tyler, the Creator vytvořili lak na nehty a Prada s Miu Miu slaví prodeje

    Jak do šatníku zařadit jungle chic? Vítejte na vlně tropického glamouru

    Když se Jennifer Lopez objevila na červeném koberci v ikonických Versace Jungle Dress, módní scéna byla navždy poznamenána. Letní sezóna je ideální příležitostí, jak tyto tropické vzory zařadit do vašeho dovolenkového šatníku. Bohužel jde o poměrně náročnou disciplínu. Pohybujeme se totiž na tenké hranici mezi výraznou elegancí a nevkusem. Jungle chic však noste jen na dovolené, do města se rozhodně nehodí.

    Svůj majetek můžete obohatit o vzácné umění. Staňte se spoluvlastníkem a vydělávejte

    S bohatstvím přichází odpovědnost, a to nejen vůči sobě, ale také vašim investicím. Každá volba, kterou jako majetný jedinec učiníte, nese svou cenu a potenciální odměnu. Díky inovativní investiční platformě máte příležitost vstoupit do světa, který byl kdysi vyhrazený jen pro nejvyšší elitu. Otevřete dveře k unikátním dílům, která finančně posílí vaše portfolio a přinesou přitažlivou radost z krásy.

    Proč nikdo nemluví o designérovi Peteru Do? Zachránce domu Helmut Lang se učil od Phoebe Philo

    Peter Do je v módním průmyslu velmi uznávaným jménem. Vystudoval newyorský Fashion Institute a vyhrál prestižní cenu LVMH Graduate Prize. Navíc vdechl život téměř umírající značce Helmut Lang. Tento talentovaný návrhář zvládá řídit dva módní domy najednou – kromě Helmut Lang je také kreativním ředitelem své stejnojmenné značky.

    Svatební přípravy na příští jaro mohou začít. Výběr šatů usnadní 5 trendů

    Módní trendy prostupují každoročně i do světa svateb. Také proto existuje luxusní týden módy určený svatebním šatům, odehrávající se tradičně v New Yorku. Jelikož letošní přehlídky určené pro příští jaro máme za sebou, mohou se nastávající nevěsty začít chystat. Inspirujte se pěti budoucími trendy.