Více

    Sledujte nás na Instagramu

    Nová sezóna nepřináší pouze nové ready-to-wear, představuje i novinky v designérských HOME kolekcích. V interiérech se snoubí lehká okázalost se zaměřením na kvalitní základní materiály se špetkou zábavných prvků, které jsou dnes v našem hledáčku. Letos vynecháváme výrazné barvy a upřednostňujeme spíše zemité či pastelové odstíny. Někdy k snovému bydlení stačí opravdu málo. Nevěřili byste, co dokáže jedna malá dekorace. Okořeňte letní domácí atmosféru s bytovými doplňky předních módních domů a staňte se vládci nekonvenčního stylu!

    Loro Piana vzdává hold řemeslné zručnosti 

    Nová HOME kolekce v sobě mísí řadu nečekaných textur a hmatových vjemů. Oslavuje ruční výrobu a klasické vzory. Od proužků až po kostky. Základy čalouněného nábytku Loro Piana vytváří pouze z vybraných dřevin. Stejně tak si důkladně vybírá i kašmír či vlnu.

    Foto: Loro Piana

    Každý domov musí mít svou specifickou vůni! Proto můžete začít jednoduše. Loro Piana svíčky jsou doslova udržitelná umělecká díla. Nejenže si pořídíte specifickou vůni, ale zároveň si pořídíte kousek Nového Zélandu či Mongolska, odkud módní dům odebírá veškeré ingredience pro výrobu! Na léto doporučujeme květinové esence. Všechny obaly jsou samozřejmě recyklovatelné.

    Foto: Loro Piana

    Pokud si lámete hlavu nad novým servírovacím nádobím, pořiďte si například prkénka na krájení pizzy či servírování předkrmů. Na letní dýchánky jsou oba objekty must-have.

    Foto: Loro Piana

    Missoni Home se barev nebojí

    Kromě classy vzhledu letošnímu létu dominuje i hravost. U Missoni se doporučujeme poohlédnout po textilních předmětech. Dotáhnou totiž letní atmosféru k naprostému vrcholu dokonalosti. Hravé vzory lemují téměř každý kousek, proto je značka vhodná na sezónní dekorace a výzdobu. Na podzim můžete všechny textilní objekty vyměnit za jiné, umírněnější.

    Foto: Missoni

    Mezi naše favority kromě klasického textilu patří i župany. Díky jednoduchému boho stylu evokují pocit letního dobrodružství.

    Foto: Missoni

    Letní koktejly jedině s Ralphem

    Ralph Lauren, snad nejvíce „old money“ značka, letos přišla s úžasným setem na přípravu drinků. Komplet obsahuje veškeré základní vybavení s nímž okouzlíte každou návštěvu. Luxusní vzhled umocňují zlaté a kožené prvky. Skleněné části pocházejí z Maďarských továren.

    Foto: Ralph Lauren

    O zábavu se postará herní set Flower Chess. Jde o mistrovské dílo, je totiž celý vyroben ručně a každý kousek je unikát.

    Foto: Ralph Lauren

    Letní měsíce si vyžadují oživení nejen šatníku, ale i domova! Osvěžte své království designovými doplňky

    Odměňte se v létě stoprocentním luxusem. Ubytujte se jen pár metrů od dech beroucí pláže

    Vysněná luxusní dovolená se odráží nejen v lokaci, ale také ubytování, které si vyberete. Špičkou vytouženého odpočinku u moře jsou proto dech beroucí resorty, umístěné přímo na pláži. Kromě skvělého výhledu ale nabízejí mnohem více, od jedinečného designu po michelinské restaurace až po wellness a spa.

    Denim z Nîmes: Ikonická džínovina vznikla náhodou. Dnes obléká všechny společenské vrstvy

    Dalo by se říct, že ho nosí každý. Znáte snad někoho, kdo by neměl denim ve svém šatníku? Vynález džínoviny a americká značka Levi Strauss jsou pro mnohé možná jedno a totéž. Denim má ale ještě jeden příběh, který začíná ve Francii.

    Výběr letních šatů jako vědecká disciplína. Vyneste ty, které prodlouží a podtrhnou siluetu

    Šaty jsou základním prvkem dámského šatníku, který v letním období nabývá na významu. Jsou lehké, vzdušné a příjemné na těle. Navíc mohou vytvořit neuvěřitelně stylový dojem. Avšak pokud zvolíte nesprávný střih nebo materiál, budou působit zcela opačně, tedy nevkusně až příšerně. Při výběru šatů je proto důležité nejen sledovat aktuální trendy, ale také zvážit, jak daný kousek lichotí vaší postavě, a jak s ní rezonuje.

    Luxusní kabelka nemusí udělat díru do rozpočtu. Stačí se porozhlédnout po správných značkách

    Sbírání luxusních kabelek je oblíbeným koníčkem nejednoho módního nadšence, ale často se jedná o nákladnou zálibu, která si vyžaduje měsíce utahování opasků. Přepych však nemusí být vždy spojen s vysokou cenovkou, ze které se člověku zatočí hlava. Příkladem jsou kvalitní značky, jejichž specialitou jsou právě cenově dostupné kabelky bez kompromisů.