Více

    Sledujte nás na Instagramu

    Ať se nám to líbí nebo ne, slunce je pro naši pokožku nepřítel číslo 1. A to ve všech ročních obdobích. Výrazně urychluje stárnutí kůže a vede v jeho důsledku k předčasnému vzniku vrásek a pigmentových skvrn, redukci kolagenu a ztrátě pružnosti pokožky. Zároveň mohou UV paprsky způsobit malé nedokonalosti, protože epidermis, která se pod sluncem zhušťuje, blokuje přebytečný maz. Samozřejmě nesmíme zapomínat ani na znečištěné ovzduší nebo zlozvyky typu sahání si zbytečně na obličej. A proto, bez ohledu na věk, je důležité zvolit si toho nejlepšího pomocníka v podobě krému s SPF. 

    Ochranný faktor proti slunečnímu záření (SPF)  je nutné zařadit do celoroční denní ochranné péče. Nejideálněji aplikujte krém patnáct minut před odchodem ven, naneste podél dvou prstů a vmasírujte na obličej, krk a dekolt. Pokud zrovna nemáte make-up, reaplikujte každé dvě až tři hodiny pro zdravý a hydratovaný vzhled pleti. 

    Normální pleť

    Pro normální typ pleti vám představujeme opravdového miláčka! Exkluzivní švýcarská značka La Prairie a jejich vynikající krém CELLULAR SWISS UV PROTECTION SPF 50. Tento krém vás chrání před škodlivými paprsky UVA, UVB a mezi jeho speciální složky patří extrakt ze švýcarské protěže a voda ze švýcarských ledovců. Ultra lehká konzistence vám zajistí hydrataci, sjednocení a zabraňuje pigmentaci pleti. La Prairie Cellular Swiss je luxusním zážitkem pro vaší pleť.

    foto: La Prairie

    Suchá pleť

    Vysušená a napnutá. Cítí se takto vaše pleť? Pak vám pomůže ADVANCED DAY ULTIMATE PROTECT SPF 50 od značky Medik8. Chrání pleť pomocí moderních a prémiových chemických UV filtrů. Díky kyselině hyaluronové, skvalanu a lehkosti krému je nejpokročilejší ochranou před nepříznivými vlivy prostředí. Baví nás také fakt, že veškeré produkty do značky Medik8 si zakládají na ekologickém složení a samozřejmě ekologických obalech.

    Foto: Medik8

    Mastná pleť

    Nyní se pojďme podívat na kouzlo japonské kosmetiky. Mezi oblíbence, kteří chrání mastnou pleť, rozhodně patří krém značky SHISEIDO, URBAN ENVIRONMENT AGE DEFENSE OIL FREE SPF 30. Příjemná lehká textura obsahuje například extrakt z černého čaje nebo Spirulinu – prastarou modrozelenou řasu bohatou na antioxidanty. Disponuje protizánětlivými účinky a působí proti faktorům, které urychlují stárnutí pleti.

    Foto: Shiseido

    Smíšená pleť

    Pro mastnou „T“ zónu a suchou pleť se perfektně hodí THE SPF 50 UV PROTECTING FLUID od značky La Mer. Vybaven regeneračními vlastnostmi a obohacen patentovanou ingrediencí Miracle Broth – La Mer, která je srdcem každého produktu značky. Zklidňuje pleť, chrání, hydratuje a je rychle vstřebatelný, vhodný i pod make-up. Jednoduše ideální společník v ochraně před UVA a UVB paprsky.

    Foto: La Mer

    Zdroj: Youtube, Medik8, La Mer, Shiseido, La Prairie

    Foto:Pexels

    Nejlepší přítel pro zdravou a krásnou pleť. Proč byste nikdy neměli vynechat krém s SPF

    TikTok našel další lásku. Propaguje produkty, které nejsou sexy

    Uživatelé TikToku začínají toužit po jeho realističtější podobě. Také proto podporují trendy, které se nesnaží skrývat za estetikou a přitažlivostí, ale podávají věci takové, jaké jsou. Není tedy divu, že si nyní zamilovali beauty videa s "unsexy" produkty.

    Přátelství existují i v módě a Hollywoodu. Zendaya a Law Roach společně válcují červené koberce

    Jestli někdo zná recept na vytvoření virálního popkulturního momentu, pak je to herečka Zendaya a její stylista Law Roach. Kromě jejich společné tvůrčí vize, kterou úspěšně proměňují v kouzelné a velkolepé módní momenty, je však spojuje také nebývale silné přátelství. Pojďme si připomenout několik ikonických looků z dílny vlivného dua.

    Šperkovnice jako výstava maximalistických objektů. Úpadek tichého luxusu potvrzuje Simone Rocha i Jil Sander

    Pokud řešíte otázku šperků na léto, máme pro vás odpověď. Světoví designéři se shodli na letní absenci tichého luxusu. Nejen v oblasti ready-to-wear, ale i v přihrádce se šperky. Maximalismus se nás bude držet několik sezón, nemusíte se tedy obávat přemrštěných investic. V kurzu jsou navíc alternativní materiály, jaké předvedla například Simone Rocha.

    Luxusní hotel Lowell vítá jaro čajovým dýchánkem. Na pomoc si přizval módní dům Dior

    Značka Dior je známá nejen svými dech beroucími návrhy, ale také jedinečnými sety špičkového nádobí. Ve svých jarních čajových dýcháncích je nyní hodlá využít luxusní newyorský hotel Lowell. Zaměří se na kolekci Lily of the Valley, odkazující na oblíbenou květinu Christiana Dior.