Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Kromě módy jsou Francouzi také odborníky ve světě krásy. Jejich lékárny se proto staly povinnou zastávkou pro všechny milovníky péče o pleť. Přinášíme vám přehled těch nejlepších a nejkvalitnějších produktů, které si můžete koupit z pohodlí domova, aniž byste museli cestovat do země galského kohouta.

    Lait-Crème Concentré je nezbytnou součástí výbavy vizážistů i celebrit

    Dokonalým ztělesněním francouzské péče o pleť je bezpochyby krém Lait-Crème Concentré od značky Embryolisse. Ve světě kosmetiky je považován za legendárního hrdinu pro suchou pleť.

    Obrovskou výhodou je zejména jeho univerzálnost. Můžete ho použít jako podklad pod make-up, odličovač, masku nebo péči po holení. Aloe vera, zázračné bambucké máslo a včelí vosk dodají vaší pleti potřebnou hydrataci, hebkost a zářivý jas.

    Zdroj: Embryolisse

    Krém má navíc jemnou a lahodnou květinovou vůni. Značka ovšem nabízí i neparfémovanou verzi Sensitive. Krém si také získal vynikající pověst jako rozjasňující báze pod make-up, která zajistí přirozený a zdravý finiš celého líčení.

    Dokonce se objevil i ve výbavě vizážistů, kteří líčili členky rodiny Kardashian v jedné z epizod reality show Keeping Up With The Kardashians. Do své rutiny ho zařadila také herečka Sydney Sweeney, pro kterou je tento krém jedním z mála, který spolehlivě udrží make-up na její pleti.

    Tekuté zlato pro vaše tělo se skrývá v lahvičce od NUXE

    Zdá se, že tajemství krásy spočívá ve všestrannosti. Výjimkou není ani luxusní olej Huile Prodigieuse od NUXE. Rozjasní a hydratuje vaši pleť, vlasy i tělo. Bohatá směs sedmi botanických olejů vyživí vaši pokožku. Plusem je textura, která zanechává saténový finiš, takže se nemusíte bát pocitu mastnoty.

    Zdroj: NUXE

    Na výběr je několik rozmazlujících olejů ve spreji. Klasikou je právě originální Huile Prodigieuse ve zlatém balení. Naším favoritem je však Huile Prodigieuse Or se zlatými třpytkami, který vaši pokožku doslova rozzáří.

    Statečný bojovník proti hyperpigmentaci pochází z vinic v Bordeaux

    Klenoty z francouzských vinic a kosmetika se snoubí ve značce Caudalie, pocházející z Bordeaux. Jedním z jejích nejoblíbenějších produktů se pak stalo sérum s názvem Vinoperfect.

    Zdroj: Caudalie

    Účinně cílí na různé typy hyperpigmentace. Obsahuje viniferin, ingredienci patentovanou Caudalie, která je alternativou vitaminu C a je rovněž hlavní složkou v boji proti tmavým skvrnám. Ikonické sérum má mléčnou barvu a lehkou konzistenci. Bonusem je elegantní a minimalistické balení.

    Homeoplasmine bude součástí vaší kosmetické rutiny, ale i lékárničky

    Dalším multifunkčním zázrakem je balzám Homeoplasmine. Může se totiž pochlubit hojivými účinky „na počkání“. Kromě nezbytné součásti vaší kosmetické rutiny se tak stane i stálicí ve vaší domácí lékárničce. Mast má voskovou konzistenci a mezi její hlavní složky patří vazelína, výtažky z měsíčku lékařského i jitrocelu a benzoin.

    Zdroj: Boiron

    Balzám má tedy opravdu všestranné využití a oblíbí si ho zejména popraskaná a podrážděná pokožka. Je ideální na zimu a lyžařskou sezónu, kdy nás trápí popraskané rty a suché ruce.

    Homeoplasmine je rovněž produkt, který najdete ve výbavě vizážistů a modelek během každých týdnů módy. Nezanechává na rtech lesklou vrstvu, a proto poslouží jako dokonalý podklad pod jakoukoli rtěnku.

    Zdroje: Embryolisse, Boiron, NUXE, Caudalie, TikTok, Youtube, The Cut

    Foto:Pexels

    Objevte tajemství francouzské lékárny. Ukrývá ikonické produkty pro zářivou a vyživenou pleť

    Inspirováno jídlem. Módní svět servíruje plnohodnotné menu designérských kousků

    Jídlo milují všichni a výjimkou nejsou ani kolekce předních světových designérů. Kdybychom se ponořili do historie módy, našli bychom stovky food-inspired kousků. Jsou hravé, vtipné a dodávají outfitu nenucený nádech nedbalosti. Při správném stylingu s takovými kousky zazáříte i při speciálních příležitostech.

    Letní streetwear recykluje retro trendy. Moderní nadhled dodávají objemné střihy

    V oblasti letního streetwearu se letos hranice mezi pohlavími dočista rozmazávají. Oblíbené styling tipy jsou stejné jak pro muže, tak pro ženy. Ať už se jedná o populární kraťasy, vysoké ponožky nebo několikanásobné využití oversized bílé košile. Nově se vrací na scénu příjemná logománie i výrazný grafický potisk. Nejlépe ten, který popíše vaše pocity či osobnost. Zkrátka a dobře, letošní summer street style chic bude velmi hlasitý.

    Jak fungují jílové masky? Pronikněte do tajemství oblíbeného beauty pomocníka

    Jílové masky nejsou v beauty světě žádnou novinkou. Stálicí skin care nadšenců jsou už několik let. Jaký je ale mezi jednotlivými typy rozdíl? Stojí za to si masky kupovat, nebo dává větší smysl si je doma jednoduše vyrobit? A jak přesně působí? Objevte konečně jejich tajemství.

    Menstruace jako luxus. Cena ženství je pro miliony žen nedosažitelná

    Žena za svůj život spotřebuje tisíce menstruačních pomůcek, jejichž náklady se po sečtení šplhají do astronomických výšek. Existují dokonce dívky a ženy, které si nákup těchto hygienických nezbytností nemohou dovolit. Je to tak, menstruace může přijít draho a pro některé je přímo luxus.