Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Začátek nového týdne odhalil čerstvé módní novinky. Značka Chloé vydala kampaň, určující její směr pod novým vedením návrhářky Chemena Kamali. Společnost Loewe se se svou výstavou vydá do Šanghaje a Simon Porte Jacquemus získá ocenění za inovaci. Cartier oznámil, kteří ambasadoři s ním oslaví 100. výročí řady Trinity a Gucci v květnu se svou jarní kolekcí zamíří do Londýna.

    Loewe putuje do Šanghaje. Odhalí výstavu oslavující španělské dědictví slavné značky

    Je čím dál častější, že se známé módní společnosti vydávají do světa, aby tak předvedly výstavy týkající se jejich historie. Svůj první takový zážitek letos vyzkouší také značka Loewe. Vydá se totiž do Šanghaje, kde od 22. března do 5. května otevře vlastní světovou výstavu. Věnovat se má především španělskému dědictví společnosti a jejím největším milníkům. Nese proto také název Crafted World.

    Chloé získala novou tvář. Chemena Kamali vydala první velkou kampaň

    Značku Chloé loni opustila její kreativní ředitelka Gabriela Hearst. Na její místo nastoupila Chemena Kamali, která už stihla odhalit svou pre-fall kolekci pro rok 2024. Začátek nové kapitoly ovšem tento týden stvrdila vydáním nové kampaně. Jedná se zároveň o příležitost nastavit nový look společnosti i představit obnovené logo. Do fotografií pak návrhářka zapojila minulé i současné ambasadorky. Vyfotit je nechala na ikonickém pozadí Paříže.

    Zdroj: Chloé

    Gucci míří do Londýna. Společnost tím hodlá uctít své kořeny

    Svou kolekci pro jaro 2025 odhalí italská značka Gucci dne 13. května. Místo Itálie si ovšem letos za sovu lokaci zvolila Londýn. Vydala se do něj přitom už dříve, a to roku 2016. Tentokrát chce ovšem zdůraznit své propojení s britskou kulturou. Dle ní totiž hlavní město Velké Británie sehrálo ve vytváření značky zásadní roli. Návrhář Guccio Gucci se totiž v tamním hotelu Savoy naučil vše, co potřeboval vědět o luxusních zavazadlech.

    Cartier si přizval na oslavy 100. výročí řady Trinity pomocníky. Povolal známé osobnosti

    Známá šperkařská značka Cartier se v současnosti nachází uprostřed jedinečných oslav. Vzdává totiž hold své ikonické řadě Trinity, která letos slaví 100. výročí. Společnost si proto přizvala na pomoc několik celebrit. V souvisejících kampaních se tak objeví například herec Paul Mescal, herečka Yara Shahidi, hudebník Labrinth nebo zpěvačka Jisoo. „Perfektně vyjadřují diverzitu Trinity,“ okomentovala značka své rozhodnutí.

    Simon Porte Jacquemus obdrží ocenění Neiman Marcus. Získá ho za inovaci ve světě módy

    Francouzská módní značka Jacquemus na sebe v posledních letech strhává čím dál více pozornosti. Její úspěch se proto rozhodli ocenit i organizátoři ocenění Neiman Marcus Award. Návrhář Simon Porte Jacquemus ho získá za svou jedinečnou inovaci módního průmyslu. „Jeho vize i design a byznys schopnosti vyústily v jednu z nejvíce kreativních značek, která začala se svými zákazníky rychle rezonovat,“ vysvětlila skupina Neiman Marcus.

    Zdroje: Fashion Network, WWD, Savoir Flair, Chloé, Instagram

    Módní novinky v kostce: Chemena Kamali udává tón Chloé, Cartier slaví 100. výročí Trinity a Gucci míří do Londýna

    Na vlně luxusu bez loga. Obohaťte svůj šatník o logo-free kousky, které křičí opravdovým přepychem

    V dnešní době se zdá, že mnoho milovníků vysoké módy dává přednost oděvům s nápaditými logy. Myslí si: "Proč bych to neukázal, když si to mohu dovolit?" Ale to je omyl. Opravdový společenský status nespočívá v logu, nýbrž v cítění pro vkus a eleganci. Pravý milovník módy si váží kvalitních materiálů, pečlivě promyšlené struktury a originálních střihů i barev.

    Za hranicí tichého luxusu. K nápaditému pánskému letnímu šatníku stačí tři základní prvky

    Oproti minulému roku je letošní pánská designérská nabídka zcela jiná. Pohrává si se zvířecím potiskem, třpytkami i výraznými potisky. Posouvá se k maximalismu, přičemž vždy vyzdvihuje pouze jeden výrazný prvek. Letošní léto v pánské sekci označujeme za balanc, který našel rovnováhu mezi tichým a hlasitým luxusem.

    Krém SPF jako nejdůležitější krok ranní rutiny. Najděte ideál, který spolupracuje s make-upem

    Na světě jsou dva typy lidí: ti, kteří používají krém s SPF, a ti, kteří si jeho kouzlo a sílu zatím neuvědomili. Základem pro dokonalou pleť je pravidelné používání ochranného krému s SPF faktorem každé ráno, bez ohledu na to, jaké je počasí. Ať svítí slunce nebo je obloha zatažená, začlenění ochrany do naší denní rutiny je klíčem k ochraně naší pleti.

    Inspirováno jídlem. Módní svět servíruje plnohodnotné menu designérských kousků

    Jídlo milují všichni a výjimkou nejsou ani kolekce předních světových designérů. Kdybychom se ponořili do historie módy, našli bychom stovky food-inspired kousků. Jsou hravé, vtipné a dodávají outfitu nenucený nádech nedbalosti. Při správném stylingu s takovými kousky zazáříte i při speciálních příležitostech.