Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Svět luxusu proniká opravdu do všech odvětví. Snadno tak přepychem můžete obklopit i své milované zvířecí společníky. Řada známých módních domů totiž pravidelně vydává kolekce určené pro domácí mazlíčky. Pejsky pak můžete obdařit stylovým obojkem, svetříkem i pláštěm do deště. Darovat jim můžete ale také designovou postýlku nebo misky. Cestovat s vámi pak mohou v trendy značkových taškách.

    Slaďte psí outfit se svými šperky nebo outfitem. Pomůže značka Burberry i Tiffany & Co.

    Začít můžete s luxusní psí výbavou u toho nejjednoduššího, tedy obojku. Jeho vlastní verzi vydává v současnosti téměř každá luxusní značka. Nás ovšem zaujaly především dva velice klasické modely. Společnost Burberry totiž na psí obojek zkopírovala svůj ikonický vzor, k nalezení tradičně spíše na kabátech nebo kabelkách. Se svým pejskem tak můžete snadno ladit. Obojek od Tiffany & Co. je zase jako stvořený pro milovníky luxusních šperků i filmu Snídaně u Tiffanyho.

    Zdroj: Burberry, Tiffany & Co.

    Na vycházku jedině stylově. S modely od Miu Miu nebo Louboutin jednoznačně zabodujete

    Začněte se svým pejsek chodit na stylové vycházky. Opět vám s tím pomohou jedny z nejluxusnějších značek světa. Například společnost Miu Miu nabízí jednoduchý postroj v pastelové růžové barvě. Pouze nenápadně vyšité logo pak prozradí jeho přepychový původ. Naopak model od značky Christian Louboutin luxusem přímo křičí. Místo červeného podpatku nabízí jiný twist, a to červenou podšívku koženého postroje.

    Zdroj: Miu Miu, Christian Louboutin

    Do špatného počasí jedině s Versace. V zimě zase zahřeje Prada

    V luxusní psí výbavě samozřejmě nesmí chybět ani trendy oblečky. Ovšem nemusí jít o přehnaně růžové nebo mini modely, vhodné pouze pro menší plemena. Naopak, značky jako Prada nebo Versace nabízí decentní a slušivé varianty. První zmíněný módní dům vytvořil svetřík se svým logem, který je ovšem poměrně jednoduchý a jeho tmavý odstín na sebe neupoutá příliš pozornosti. U společnosti Versace zase najdete decentní pláštík do deště, padnoucí i větším plemenům.

    Zdroj: Prada, Versace

    Po vydatné procházce je třeba řádného relaxu. Nadělte ho se značkovým pelíškem

    Zapomínat nesmíme ani na luxusní odpočinek. Zaručit ho svému zvířecímu příteli můžete například pomocí pohodlných a luxusních pelíšků. Opravdu „over the top“ verzi nabízí nikdo jiný než italská módní značka Gucci. Pejsek si v ní bude náležitě připadat jako střed vesmíru. O něco více klasický, ale designový model pak nabízí společnost Karl Lagerfeld.

    Zdroj: Gucci, Karl Lagerfeld

    Hodovat musí pejsek jedině královsky. Minimalistickou i extrémně luxusní verzi nabízí Hermès a Gucci

    Opomenout nelze ani hodovací doplňky. S těmi stráví pejsek spoustu času, zároveň jde ale rovněž o dekoraci, která může zásadně změnit design vaší kuchyně nebo obývacího pokoje. Vyberte si proto designovou misku, na níž se rádi budete dívat i vy. Minimalisté ocení jednoduchý dřevěný model s kovovými vyjímacími miskami od Hermès. Fanoušci opulentního luxusního stylu si zase zamilují verzi Gucci.

    Zdroj: Hermès, Gucci

    Za designerské psí tašky se stydět nebudete. Modely od Dior a Louis Vuitton nahradí i kabelku

    Posledním základním prvkem stylové psí výbavy je cestovní taška. Malé pejsky je často potřeba přenášet, a není nic horšího než stará a oškubaná taška, na kterou se nechcete ani podívat. Přesný opak zažijete s variantami od módního domu Dior nebo Louis Vuitton. Obě využívají loga ikonických značek i kvalitní materiály. Doprovázet tak budou moct pejska na všechna jeho dobrodružství.

    Zdroj: Dior, Louis Vuitton

    Zdroje: Luxebook

    Foto:Hermès

    Dopřejte svým pejskům stejný luxus jako sobě. Na zvířecí společníky myslí i nejznámější módní domy

    Svůj majetek můžete obohatit o vzácné umění. Staňte se spoluvlastníkem a vydělávejte

    S bohatstvím přichází odpovědnost, a to nejen vůči sobě, ale také vašim investicím. Každá volba, kterou jako majetný jedinec učiníte, nese svou cenu a potenciální odměnu. Díky inovativní investiční platformě máte příležitost vstoupit do světa, který byl kdysi vyhrazený jen pro nejvyšší elitu. Otevřete dveře k unikátním dílům, která finančně posílí vaše portfolio a přinesou přitažlivou radost z krásy.

    Proč nikdo nemluví o designérovi Peteru Do? Zachránce domu Helmut Lang se učil od Phoebe Philo

    Peter Do je v módním průmyslu velmi uznávaným jménem. Vystudoval newyorský Fashion Institute a vyhrál prestižní cenu LVMH Graduate Prize. Navíc vdechl život téměř umírající značce Helmut Lang. Tento talentovaný návrhář zvládá řídit dva módní domy najednou – kromě Helmut Lang je také kreativním ředitelem své stejnojmenné značky.

    Svatební přípravy na příští jaro mohou začít. Výběr šatů usnadní 5 trendů

    Módní trendy prostupují každoročně i do světa svateb. Také proto existuje luxusní týden módy určený svatebním šatům, odehrávající se tradičně v New Yorku. Jelikož letošní přehlídky určené pro příští jaro máme za sebou, mohou se nastávající nevěsty začít chystat. Inspirujte se pěti budoucími trendy.

    Na vlně luxusu bez loga. Obohaťte svůj šatník o logo-free kousky, které křičí opravdovým přepychem

    V dnešní době se zdá, že mnoho milovníků vysoké módy dává přednost oděvům s nápaditými logy. Myslí si: "Proč bych to neukázal, když si to mohu dovolit?" Ale to je omyl. Opravdový společenský status nespočívá v logu, nýbrž v cítění pro vkus a eleganci. Pravý milovník módy si váží kvalitních materiálů, pečlivě promyšlené struktury a originálních střihů i barev.