Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Pomalu končící týden je stále plný novinek. Boss oznámil, že vydá speciální tenisovou kolekci. Do svých kruhů navíc přijal jako ambasadorky dvě známé tenistky. Do světa sportu se vydal i Balenciaga, odhalil totiž speciální fotbalovou kolekci. Novou tvář přivítala také společnost Lancôme, a to herečku Joy Sunday. Značky Valentino a Hublot se zase přidaly k těm oslavujícím rok draka.

    Balenciaga podpořil trend propojení módy a fotbalu. Vydal speciální kolekci

    Fanoušci módy a sportu se mohou radovat. Značka Balenciaga zveřejnila speciální ready-to-wear kolekci zaměřenou na fotbal. Její součástí jsou teplákové soupravy, kraťasy i dresy. Dostupné jsou v zářivě růžové, žluté, červené, černé a bílé barvě. Od klasických sportovních úborů se liší především tím, že nenesou názvy hráčů, ale měst, jako je například Barcelona, Dubaj nebo Milán. Zapojené je také číslo 10, odkazující na adresu pařížského butiku.

    Zdroj: Balenciaga

    Valentino se rudé nebojí. Využil ji ve své speciální kolekci oslavující příchod čínského nového roku

    Ikonický rudý odstín Rosso Valentino našel nové využití. Módní společnost ho totiž aplikovala ve své nejnovější kolekci, oslavující čínský nový rok. Červená je totiž nejen pevně spjatá se samotnou luxusní značkou, je rovněž typická pro čínské svátky. Valentino proto své ambasadory Yang Yang a Yang Zi oblékla do rudě-béžových outfitů. Doplnila je o stejně rudé doplňky, jako jsou například kabelky Garavani Locò nebo Garavani VLogo Moon.

    Slaví i luxusní hodinky Hublot. Na počest roku draka odhalily speciální model

    Nové hodinky značky Hublot s názvem Spirit of Big Bang Titanium Dragon mají jasnou inspiraci. Luxusní společnost se totiž přidala k těm, které oslavují blížící se rok draka, symbolizující štěstí, sílu a moudrost. Na speciálním modelu pak s Hublot spolupracoval čínský umělec Chen Fenwan. Vytvořil speciální 3D podobiznu draka v růžovo-modrých odstínech. Barevný ciferník je doplněný o ladící pásek s „šupinami“.

    Lancôme přivítal novou ambasadorku. Stala se jí herečka ze seriálu Wednesday Joy Sunday

    Nigerijsko-americká herečka Joy Sunday se nedávno proslavila především v seriálu Wednesday, kde si zahrála postavu Biancy Barclay. Objevila se ale také ve snímcích, jako je Dear White People, Bad Hair nebo Beta Test. Nyní ovšem přijala novou roli, stala se totiž globální ambasadorkou společnosti Lancôme. „Vždy jsem se díky nim dokázala cítit víc sebevědomě,“ popsala herečka. V první kampani známé značky se objeví v únoru.

    Boss se také noří do světa sportu. Místo fotbalu ale upřednostnil tenis

    Rovněž módní společnost Boss přivítala nové ambasadorky, a to tenistky Nomu Nohu Akugue a Ellu Seidel. Zároveň totiž hodlá představit speciální tenisovou kolekci. Tu mají obě tenistky obléci také na blížícím se australském turnaji. Její součástí budou typické tenisové plisované sukně, sportovní tílka i šortky. Na novou tenisovou řadu se mohou těšit také pánové. Na její tvorbě se navíc podílel ambasador Boss a tenista Matteo Berrettini.

    Zdroj: Hugo Boss

    Zdroje: WWD, Fashion Network, Apparel Resources, Instagram

    Módní novinky v kostce: Boss i Balenciaga objevují svět sportu a Joy Sunday září jako ambasadorka Lancôme

    Krém SPF jako nejdůležitější krok ranní rutiny. Najděte ideál, který spolupracuje s make-upem

    Na světě jsou dva typy lidí: ti, kteří používají krém s SPF, a ti, kteří si jeho kouzlo a sílu zatím neuvědomili. Základem pro dokonalou pleť je pravidelné používání ochranného krému s SPF faktorem každé ráno, bez ohledu na to, jaké je počasí. Ať svítí slunce nebo je obloha zatažená, začlenění ochrany do naší denní rutiny je klíčem k ochraně naší pleti.

    Inspirováno jídlem. Módní svět servíruje plnohodnotné menu designérských kousků

    Jídlo milují všichni a výjimkou nejsou ani kolekce předních světových designérů. Kdybychom se ponořili do historie módy, našli bychom stovky food-inspired kousků. Jsou hravé, vtipné a dodávají outfitu nenucený nádech nedbalosti. Při správném stylingu s takovými kousky zazáříte i při speciálních příležitostech.

    Letní streetwear recykluje retro trendy. Moderní nadhled dodávají objemné střihy

    V oblasti letního streetwearu se letos hranice mezi pohlavími dočista rozmazávají. Oblíbené styling tipy jsou stejné jak pro muže, tak pro ženy. Ať už se jedná o populární kraťasy, vysoké ponožky nebo několikanásobné využití oversized bílé košile. Nově se vrací na scénu příjemná logománie i výrazný grafický potisk. Nejlépe ten, který popíše vaše pocity či osobnost. Zkrátka a dobře, letošní summer street style chic bude velmi hlasitý.

    Jak fungují jílové masky? Pronikněte do tajemství oblíbeného beauty pomocníka

    Jílové masky nejsou v beauty světě žádnou novinkou. Stálicí skin care nadšenců jsou už několik let. Jaký je ale mezi jednotlivými typy rozdíl? Stojí za to si masky kupovat, nebo dává větší smysl si je doma jednoduše vyrobit? A jak přesně působí? Objevte konečně jejich tajemství.