Více

    Sledujte nás na Instagramu

    Model a influencer, který odvážně usiluje o splnění svých snů! Videa, v nichž se po veřejnosti prochází jako runway model, jsou na sociálních sítích obrovským hitem. Některá z nich dokonce překonala hranici osm milionů zhlédnutí! Po roce působení na TikToku se dostal na berlínský fashion week, kde se prošel pro značku VORN. Fav sní o tom, že se jednoho dne objeví na nejprestižnějších přehlídkových molech. A zdá se, že se mu to brzy povede!

    Fav nejenže vypadá perfektně, ale také slouží jako skvělá inspirace. Ukazuje nám, že každý může dosáhnout svých snů! Jeho videa se stávají stále populárnějšími a na nedávném berlínském fashion weeku měl dokonce možnost předvést se na jedné z runwayí. Vybrala si ho značka VORN – The Berlin Fashion Hub. Jde o organizaci, která podporuje lokální designéry všech odvětví. Koncept labelu je založený na fúzi několika designérských studií a jednotlivých kreativců. Fav se neúnavně snaží uskutečnit své sny a my mu přejeme, aby se mu to podařilo!

    Nejčastěji ho spatříte na ulicích nebo v supermarketech. Největším rozeznávacím prvkem je ale samozřejmě jeho nezaměnitelná chůze. Netrvalo dlouho a s podobným trendem se na TikToku strhla doslova lavina. Potom, co se Fav více zviditelnil, už ho napodobují davy lidí. I vy tedy můžete zkusit své štěstí!

    Fav do svého tiktokového bia přidal i svůj nový nickname – Runway King! Tedy král přehlídkových mol. A co nás kromě jeho dokonalé chůze baví ještě víc? Pohledy kolemjdoucích! Ty jsou zkrátka k nezaplacení.

    Britney Manson

    První ale bohužel není. Na podobném obsahu založila svou kariéru i polská influencerka Britney Manson, která se díky své popularitě již v minulosti dostala na lokální mola a nedávno se stala polskou ambassadorkou pro všemi opěvovanou kolekci H&M x Mugler. Její dosud největší spolupráce byla se značkou Givenchy, pro kterou propagovala beauty produkty. Svůj obsah ale okořenila o trochu více. Dokáže totiž napodobit chůzi světových supermodelek. Dokonce umí rozlišit i chůze, které jsou typické pro jednotlivé módní domy! Například Versace má rychlejší a svěžejší chůzi než Chanel, který je pomalejší a ladnější.

    Své sny si tedy dokáže splnit každý. Proč to tedy nezkusit?! Stejnou možnost máte i vy!

    Zdroj: TikTok, Instagram

    Fav Falone: Vycházející hvězda přehlídkových mol! Jeho videa mají na TikToku miliony zhlédnutí

    Znáte nejavantgardnější módní dům všech dob? Představuje šaty vzhůru nohama i oblečené mimo tělo

    Kdyby slovní hádanka hledala synonyma pro avantgardu a překvapení, klíčem by byl módní dům Viktor&Rolf. Objemné šaty s nápisy "Nefotit prosím!" nebo "Nejsem stydlivá, prostě se mi nelíbíš!" se po uvedení v roce 2019 ihned staly virálními. Sociální sítě oblétly během několika okamžiků a dodnes je jejich uživatelé používají jako vtipné gify či takzvané memes. Znáte ale ty nejzásadnější momenty této geniální umělecké značky?

    Přivítejte letos slunečné dny s předstihem. Ponořte se do světa samoopalování

    Čím dál vyšší teploty nám neúprosně připomínají, že léto se blíží. Spolu s nimi přichází i první přípravy na vytoužené dovolené. Mezi ně patří mimo jiné také pravidelná samoopalovací rutina. Zaručí totiž, že nebudete na pláži mezi ostatními příliš zářit. Pokud jste ji ještě nikdy nevyzkoušeli, pak nastává ten správný čas začít.

    Kdy jste naposledy cíleně nic nedělali? Nizozemská filozofie niksen ukazuje cestu k pomalejšímu životu

    V posledním desetiletí se svět seberozvoje a duševního zdraví inspiruje japonskou filozofií ikigai nebo dánským konceptem radosti z maličkostí, známým jako hygge. Mezi recepty na šťastný život podle různých zemí se přidává i nizozemský niksen, který doslova káže nic nedělat. Ukáže vám, jak v současném hektickém světě zpomalit a nenechat si drahocenný čas proklouznout mezi prsty.

    Módní novinky v kostce: Bella Hadid představila parfém, Pharrell Williams se spojil s Tiffany & Co. a Ralph Lauren uspořádal skromnou přehlídku

    Přelom dubna a května přinesl do světa krásy a módy významné debuty, ale také nostalgické okamžiky. Návrhář Pharrell Williams a Tiffany & Co. oslavují individualitu v nové kolekci Titan. Modelka Bella Hadid odhalila světu luxusní parfémy, které jsou pohlazením pro tělo i duši. Značka Ralph Lauren vsadila pro svou nejnovější přehlídku na jednoduchost v tom nejlepším slova smyslu.