Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    S blížícím se koncem roku se mnozí začínají zamýšlet nad tím, jak udělat z příštího roku zcela nový začátek. Novoroční předsevzetí pro mnohé z nás představují šanci na zlepšení zdraví i kondice. Co kdybyste se do nich ale letos pustili opravdu stylově? Přinášíme řadu sportovních, vkusných a sexy kousků, abyste se ve veřejných fitness centrech cítili hned od začátku roku naprosto skvěle.

    Alo jako nejlepší parťák do „fitka“. Insta nezbytnost i zaručený komfort

    Jistě znáte značku AloYoga, jejíž tváří jsou často různé supermodelky, influencerky a celebrity. Ve světě sportovního oblečení se jedná skutečně o klasiku, investice do minimálně jedné soupravičky od Alo se proto rozhodně vyplatí. V aktuální kolekci naleznete vše, co hledáte, tedy od stylových podložek po praktické láhve na vodu.

    Zvlášť vynikají komplety legín a sportovních podprsenek, které vám při cvičení poskytnou optimální komfort. Výrazným plusem je absence obrovských log, což se momentálně v oblasti fitness stává stále více žádaným trendem. Minimalismus je totiž v kurzu ve všech odvětvích. Pokud tedy nemáte v plánu účastnit se sponzorovaných závodů, vyhněte se velkým nápisům a vsaďte na vkusný design.

    Zdroj: AloYoga

    Velkou podívanou ve sportovních halách zajistí Tory Burch. Nabízí retrem inspirovanou okouzlující kolekci

    Pro příští tenisovou sezónu se nesmíte obejít bez značky Tory Sport. Její aktuální kolekce čerpá inspiraci z old money a preppy stylu, což z ní činí nepřehlédnutelný must-have. Velmi oblíbené a nadčasové trendy nabízí skvělou alternativu ke kouskům ostatních tradičních značek, jako je například Lacoste. Pokud jste tedy vášnivým hráčem tenisu nebo golfu, vyzkoušejte osvěžující změnu a dejte šanci dalším módním domům. Luxusní značka Tory Burch totiž nabízí skvělou možnost. Kromě toho u ní najdete i sportovní výbavu na hory i běh.

    Nadčasovost nese jméno Sporty&Rich. Poznejte módní dům upřednostňující tradici před „rychlotrendy

    Jak je patrné už z názvu, značka Sporty&Rich se specializuje na nadčasové a pohodlné kousky, které odolávají prchavým módním trendům. Identifikovat ji proto můžete téměř okamžitě. Ať už se daný kousek objeví s logem, nebo bez něj. I když následující označení nemáme v lásce, není pochyb o tom, že Sporty&Rich si zaslouží přívlastek sportovně elegantní značky. Její activewear vždy vyzařuje sofistikovaností a elegancí, a to na vysoké úrovni. Bez ohledu na druh sportu, pro který hledáte výbavu, zde naleznete kvalitu spojenou s vkusem.

    Zdroj: Sporty&Rich

    Pro domácí sportovce přijde vhod Louis Vuitton. Přivítejte nadílku domácí sportovní výbavy

    Francouzský velikán vzal sport do vlastních rukou a připravil pro své fanoušky základní sérii sportovní výbavy. Více cool a stylovější sportovní potřeby snad neznáme. Pokud si zacvičíte s Louis Vuitton činky, je to jako byste si vzali jednu z legendárních Capucines a procházeli si prostory ikonického muzea Louvre. Minimálně je takový akt stejně ikonický a estetickou roli splníte na výbornou. Dali bychom proto ruku do ohně za to, že stejnou výbavu má doma i Paris Hilton.

    Zdroj: Louis Vuitton

    Do role tenisek obsaďte devadesátkovou obsesi. Retro běžecká obuv je zárukou perfektního vzhledu

    Někdy je osvědčená klasika tou nejlepší volbou. To platí i u běžeckých a sportovních tenisek. Společnost Axel Arigato si to uvědomuje, a proto připravila várku tenisek s příznačným názvem Marathon. Na výběr nabízí několik barevných variací, jejichž cena je více než příznivá. Při správném pečování a používání vám boty mohou vydržet i dvě sezóny. Základním materiálem je kůže zkombinovaná s technickou síťovinou. Všechny modely jsou vyrobeny ručně a s ohledem na udržitelnost.

    Zdroj: Axel Arigato

    Zdroj: Instagram

    Období novoročních předsevzetí je za rohem. Připravte si stylový „fitness drip“

    Na vlně luxusu bez loga. Obohaťte svůj šatník o logo-free kousky, které křičí opravdovým přepychem

    V dnešní době se zdá, že mnoho milovníků vysoké módy dává přednost oděvům s nápaditými logy. Myslí si: "Proč bych to neukázal, když si to mohu dovolit?" Ale to je omyl. Opravdový společenský status nespočívá v logu, nýbrž v cítění pro vkus a eleganci. Pravý milovník módy si váží kvalitních materiálů, pečlivě promyšlené struktury a originálních střihů i barev.

    Za hranicí tichého luxusu. K nápaditému pánskému letnímu šatníku stačí tři základní prvky

    Oproti minulému roku je letošní pánská designérská nabídka zcela jiná. Pohrává si se zvířecím potiskem, třpytkami i výraznými potisky. Posouvá se k maximalismu, přičemž vždy vyzdvihuje pouze jeden výrazný prvek. Letošní léto v pánské sekci označujeme za balanc, který našel rovnováhu mezi tichým a hlasitým luxusem.

    Krém SPF jako nejdůležitější krok ranní rutiny. Najděte ideál, který spolupracuje s make-upem

    Na světě jsou dva typy lidí: ti, kteří používají krém s SPF, a ti, kteří si jeho kouzlo a sílu zatím neuvědomili. Základem pro dokonalou pleť je pravidelné používání ochranného krému s SPF faktorem každé ráno, bez ohledu na to, jaké je počasí. Ať svítí slunce nebo je obloha zatažená, začlenění ochrany do naší denní rutiny je klíčem k ochraně naší pleti.

    Inspirováno jídlem. Módní svět servíruje plnohodnotné menu designérských kousků

    Jídlo milují všichni a výjimkou nejsou ani kolekce předních světových designérů. Kdybychom se ponořili do historie módy, našli bychom stovky food-inspired kousků. Jsou hravé, vtipné a dodávají outfitu nenucený nádech nedbalosti. Při správném stylingu s takovými kousky zazáříte i při speciálních příležitostech.