Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Konec roku je i nadále plný módních novinek. Například společnost Coach odhalila kolekci ve spolupráci s rapperem Lil Nas X. Značka Burberry pak otevřela první ze svých speciálních čtyř zimních pop-upů. Společnost Tommy Hilfiger zase chystá mobilní módní hru a Pařížský haute couture týden módy zná svůj rozvrh. Exporty švýcarských hodinek v listopadu dosáhly nového rekordu.

    Burberry si přichystal čtyři zimní pop-upy. Navštívit je můžete ve Švýcarsku, Itálii nebo Francii

    Britská značka Burberry otevřela první ze svých čtyř speciálních zimních pop-upů. Do dočasných poboček se přitom firma v minulosti příliš často nepouštěla. Jedná se proto o poměrně „horkou“ novinku. Navštívit pop-upy můžete například v G&B Courmayeur v italském regionu Piedmont nebo Franz Kraler Cortina d’Ampezzo v Dolomitech. Těšit se ale můžete i na pobočky v St. Moritz nebo Maltempi ve francouzských Alpách.

    Coach odhalil speciální kolekci. Inspiroval se stylem rappera Lil Nas X

    Nejnovější řada módní společnosti Coach je kombinací jejích ikonických prvků a stylu Lil Nas X. Slavný rapper si totiž vybral oblíbené prvky z kolekce pro zimu 2023. Značka je následně upravila tak, aby více odpovídaly jeho osobnosti i vkusu. Součástí speciální řady jsou proto výrazné barvy jako oranžová nebo modrá. Nechybí rovněž ani kožené biker bundy, trička ve stylu rapperova merche nebo potištěné tašky.

    Průmysl švýcarských hodinek zaznamenal v listopadu další rekord v exportech

    Federace průmyslu švýcarských novinek sdílela v úterý pozitivní novinky. Oznámila totiž, že v listopadu dosáhla nového rekordu. Export za uplynulý měsíc totiž dosáhl asi 2,88 miliardy dolarů. Měsíční růst sice od léta o něco zpomalil, kumulovaný nárůst za posledních 11 měsíců ovšem dosáhl 7,7 procenta. Jedná se tedy o výsledek srovnatelný s rekordními čísly z předchozího roku.

    Na Pařížský haute couture týden módy se vrátí Margiela. Svůj debut odhalí Peet Dullaert

    Organizátoři Pařížského haute couture týdne módy odhalili program na blížící se lednovou událost. Vrátí se na ni především společnost Maison Margiela a její kreativní ředitel John Galliano. Naposledy vystoupil s multi-formátovou show s názvem Cinema Inferno, která mnohým vyrazila dech. Jeho další tvorba je proto vysoce očekávaná. Svůj debut zase představí návrhář Peet Dullart. Dohromady mezi 22. a 25. lednem odhalí své kolekce na 30 společností.

    Tommy Hilfiger objevuje umělou inteligenci. Připravuje mobilní módní hru

    V příštím roce se milovníci módy mohou těšit na novou módní hru s názvem FashionVerse. Stojí za ní návrhář Tommy Hilfiger, který se nápad rozhodl rozvinout společně s firmou BrandBible a hrací společností Tilting Point. Hra umožní vytvoření vlastního realistického avatara, za pomocí kterého budou hráči plnit různé výzvy. „Mým životním snem je učinit módu více dostupnou,“ okomentoval novinku Hilfiger. Aplikace bude dostupná na Android i Apple telefonech.

    Zdroje: Fashion Network, WWD, Hypebeast, Instagram, YouTube

    Módní novinky v kostce: Coach odhalil spolupráci s Lil Nas X, Hilfiger chystá mobilní fashion hru a Burberry otevírá zimní pop-up

    Jak do šatníku zařadit jungle chic? Vítejte na vlně tropického glamouru

    Když se Jennifer Lopez objevila na červeném koberci v ikonických Versace Jungle Dress, módní scéna byla navždy poznamenána. Letní sezóna je ideální příležitostí, jak tyto tropické vzory zařadit do vašeho dovolenkového šatníku. Bohužel jde o poměrně náročnou disciplínu. Pohybujeme se totiž na tenké hranici mezi výraznou elegancí a nevkusem. Jungle chic však noste jen na dovolené, do města se rozhodně nehodí.

    Svůj majetek můžete obohatit o vzácné umění. Staňte se spoluvlastníkem a vydělávejte

    S bohatstvím přichází odpovědnost, a to nejen vůči sobě, ale také vašim investicím. Každá volba, kterou jako majetný jedinec učiníte, nese svou cenu a potenciální odměnu. Díky inovativní investiční platformě máte příležitost vstoupit do světa, který byl kdysi vyhrazený jen pro nejvyšší elitu. Otevřete dveře k unikátním dílům, která finančně posílí vaše portfolio a přinesou přitažlivou radost z krásy.

    Proč nikdo nemluví o designérovi Peteru Do? Zachránce domu Helmut Lang se učil od Phoebe Philo

    Peter Do je v módním průmyslu velmi uznávaným jménem. Vystudoval newyorský Fashion Institute a vyhrál prestižní cenu LVMH Graduate Prize. Navíc vdechl život téměř umírající značce Helmut Lang. Tento talentovaný návrhář zvládá řídit dva módní domy najednou – kromě Helmut Lang je také kreativním ředitelem své stejnojmenné značky.

    Svatební přípravy na příští jaro mohou začít. Výběr šatů usnadní 5 trendů

    Módní trendy prostupují každoročně i do světa svateb. Také proto existuje luxusní týden módy určený svatebním šatům, odehrávající se tradičně v New Yorku. Jelikož letošní přehlídky určené pro příští jaro máme za sebou, mohou se nastávající nevěsty začít chystat. Inspirujte se pěti budoucími trendy.