Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Módní svět je opět plný novinek. Například Saint Laurent o víkendu slavnostně otevřel svůj největší obchod na světě, a to na na Champs-Élysées. Značka Swarovski zase odhalila novou pobočku na 5th Avenue. Společnost Dior zahájila spolupráci s šéfkuchařkou Anne-Sophie Pic a Louis Vuitton přivítal nové ambasadory. Platforma Stylight pak zrekapitulovala aktuální trendy.

    Fashion Recap 2023 odhalil aktuální trendy. Červená zvítězila nad růžovou, baggy jeans nad cargo kalhoty

    Platforma Stylight odhalila svůj report s názvem Fashion Recap 2023. Jeho cílem bylo shrnout trendy uplynulého roku a porovnat je s těmi současnými. Poukázal tak například na to, že „Barbie“ růžovou nahradila červená. Trendy je především její tmavší a burgundy odstín. Například baggy jeans zase zvítězily nad dlouho oblíbenými cargo kalhoty. Populární kovbojské kozačky pak ustoupily klasickým biker boots.

    Swarovski odhalil svůj dosud největší obchod. Najdete ho na slavné 5th Avenue

    Minulý pátek otevřela luxusní značka Swarovski svou dosud největší vlajkovou pobočku. Nachází se na věhlasné newyorské ulici 5th Avenue. Klíčovým prvkem dech beroucího designu je především ikonický Swarovski krystal, známý jako Octagon. Objevuje se například hned vedle vstupu, jako dekorace na zdech nebo kouzelném schodišti. Součástí obchodu je také kavárna, ve které mohou návštěvníci popíjet z luxusního Swarovski nádobí Rosenthal China.

    Módní dům Dior objevuje svět dezertů. Spolupracuje s nejlepší šéfkuchařkou světa

    Luxusní tvorbu značky Dior si nyní budete moct doslova vychutnat. Její vedení se totiž domluvilo na jedinečné spolupráci s šéfkuchařkou Anne-Sophie Pic. Na kontě má přitom nejvíce michelinských hvězdiček ze všech kuchařek na světě. Nyní tak povede novou Monsieur Dior restauraci v japonské Osace. Otevřít se má ovšem až roku 2025. Do té doby můžete její speciální Dior dortíky ochutnat na mezinárodním letišti Kansai, poblíž Osaky.

    Louis Vuitton přivítal další ambasadory ze světa K-pop. Značku zastoupí skupina RIIZE

    Společnost Louis Vuitton má další hvězdné ambasadory, kteří ji budou nadále zastupovat. V jejich kampaních se tak objeví členové nově populární K-pop skupiny RIIZE. Vedení známé značky vyzdvihlo především jejich jedinečný styl, osobnosti i hudbu. Svůj debut přitom skupina světu představila teprve před třemi měsíci. Obrovský úspěch mělo především jejich první album s názvem Get A Guitar.

    Také Saint Laurent se překonal. Na slavné Champs-Élysées odhalil svou zatím největší pobočku

    Značka Swarovski není jediná, která staví na odiv svůj úspěch skrze ohromné pobočky. Ke stejnému kroku se odhodlala také značka Saint Laurent. V sobotu totiž otevřela svůj největší obchod na světě. Najdete ho na proslulé 123 Avenue des Champs-Élysées v Paříži. Jedinečný je například tím, že společnost na jeho design použila dech beroucí kameny, které se objevily na přehlídce pro jaro 2024. Ta se odehrála pod ikonickou Eiffelovou věží.

    Zdroje: Fashion Network, WWD, Allkpop, Instagram, YouTube

    Módní novinky v kostce: Červená přebila růžovou, Saint Laurent otevřel největší pobočku na světě a Dior odhalil luxusní dezerty

    Na vlně luxusu bez loga. Obohaťte svůj šatník o logo-free kousky, které křičí opravdovým přepychem

    V dnešní době se zdá, že mnoho milovníků vysoké módy dává přednost oděvům s nápaditými logy. Myslí si: "Proč bych to neukázal, když si to mohu dovolit?" Ale to je omyl. Opravdový společenský status nespočívá v logu, nýbrž v cítění pro vkus a eleganci. Pravý milovník módy si váží kvalitních materiálů, pečlivě promyšlené struktury a originálních střihů i barev.

    Za hranicí tichého luxusu. K nápaditému pánskému letnímu šatníku stačí tři základní prvky

    Oproti minulému roku je letošní pánská designérská nabídka zcela jiná. Pohrává si se zvířecím potiskem, třpytkami i výraznými potisky. Posouvá se k maximalismu, přičemž vždy vyzdvihuje pouze jeden výrazný prvek. Letošní léto v pánské sekci označujeme za balanc, který našel rovnováhu mezi tichým a hlasitým luxusem.

    Krém SPF jako nejdůležitější krok ranní rutiny. Najděte ideál, který spolupracuje s make-upem

    Na světě jsou dva typy lidí: ti, kteří používají krém s SPF, a ti, kteří si jeho kouzlo a sílu zatím neuvědomili. Základem pro dokonalou pleť je pravidelné používání ochranného krému s SPF faktorem každé ráno, bez ohledu na to, jaké je počasí. Ať svítí slunce nebo je obloha zatažená, začlenění ochrany do naší denní rutiny je klíčem k ochraně naší pleti.

    Inspirováno jídlem. Módní svět servíruje plnohodnotné menu designérských kousků

    Jídlo milují všichni a výjimkou nejsou ani kolekce předních světových designérů. Kdybychom se ponořili do historie módy, našli bychom stovky food-inspired kousků. Jsou hravé, vtipné a dodávají outfitu nenucený nádech nedbalosti. Při správném stylingu s takovými kousky zazáříte i při speciálních příležitostech.