Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Zima je sice poněkud svazující, ale ve světě módy neocenitelná. Můžete vrstvit, jak jen je libo i nosit výraznější prvky. S trochou štěstí zakryjete i vše, co vás celé léto deprimovalo. Bílá představuje čistotu a sterilnost, proto v ní budete vždy vypadat senzačně, nadčasově a zároveň elegantně. Zároveň je základní barvou, takže vaše doplňky se v bílých outfitech konečně dočkají zasloužené pozornosti.

    V elegantním podání se držte správných střihů. Jednoduchost ozvláštní doplňky

    Pokud chcete, aby váš look vypadal elegantně, zaměřte se na skvěle padnoucí velikosti a střihy. V tomto případě jsou pro vytvoření dech beroucího wow efektu klíčové. Pokud tak neučiníte, celý dojem bude působit spíše lacině než sofistikovaně. Stavebním kamenem outfitu a zároveň naším favoritem jsou padnoucí kabáty. V bílé barvě totiž vypadají naprosto nebesky. Pokud k nim přidáte hravé doplňky, máte vyhráno a můžete vyrazit na pracovní schůzku, formální večeři, ale třeba i na dlouhé nákupy s kamarádkou.

    Outfit no. 1 – kabát: Magda Burtym, svetr: Loro Piana, sukně: Max Mara, boty: Jimmy Choo, kabelka, brýle: Loewe, náušnice: Jil Sander | Outfit no. 2 – kabát: Dolce&Gabbana, kalhoty: Dion Lee, svetr: COS, rukavice: Saint Laurent, kabelka: Hermés (Farfetch), boty: Alexander McQueen, brýle: Bottega Veneta, náušnice: Sterling King

    Streetstyle patří do města i hor. Zkuste navrstvit kalhoty se sukní

    Klíčovým prvkem obou příkladových outfitů je navrstvení kalhot a sukně. Tedy stylizace, kterou na módních molech vidíme stále častěji. Kombinace je totiž navíc praktická, protože vás mnohem více zahřeje. Což je při tvoření zimních looků maximálně žádoucí. Nebojte se proto mixovat materiály a textury jednotlivých kousků. Skvěle vypadá například tvídová atypická bunda, pletená balaclava i punčocháče. Strach z překombinování monochromatických kousků řešit nemusíte.

    Outfit no. 1 – bunda: Goen J., sukně: Jil Sander, svetr: Toteme, punčochy: Wolford, balaclava: Miu Miu, boty: JW Anderson, kabelka: Alexnader McQueen, brýle: Sanit Laurent | Outfit no. 2 – kožich: The Attico, top: Acne Studios, džíny: Salavtore Ferragamo, sukně: Jacquemus, boty: Jil Sander, kabelka: The Attico, brýle: Saint Laurent

    Čistotu a eleganci zhmotňuje Jil Sander. Její aktuální lookbook je přehlídkou bílé barvy

    Jil Sander, proslulá svým minimalistickým a sofistikovaným šarmem, představila letos několik outfitů v elegantní bílé barvě. Stejně jako my, i ona k nim zvolila doplňky a boty v kontrastní černé barvě. Její inspirativní looky nejsou k dispozici jen k prohlédnutí, můžete si je i rovnou pořídit. Bez obav můžete experimentovat se stylizacemi, ať už jde o vrstvení mikiny na šaty nebo sukně pod ně. Nakonec pak looky dodávají vibe uniformy, který je letos v kurzu.

    Foto: Jil Sander

    Fear Of God monochromatickými outfity prolil celou kolekci. Ze zimního vrstvení brand dostává výbornou

    V zimě je vrstvení nejžhavějším módním tématem. Občas ale může být obtížné udržet jednotlivé kousky pod kontrolou a dosáhnout požadovaného výsledku. Inspirujte se proto řadou Collection 8 od značky Fear of God. Vrstvy jednobarevných outfitů představují stěžejní prvek této kolekce a jsou základem pro vytváření skvělých kombinací. Kromě toho nás zaujaly i nadměrně velké kabáty, které i přes svůj zdánlivý název skvěle padnou. 

    Zdroj: Instagram

    Jak na zimní all-white outfity? Dejte hlavní slovo sofistikovaným doplňkům a béžovému nádechu

    Jak do šatníku zařadit jungle chic? Vítejte na vlně tropického glamouru

    Když se Jennifer Lopez objevila na červeném koberci v ikonických Versace Jungle Dress, módní scéna byla navždy poznamenána. Letní sezóna je ideální příležitostí, jak tyto tropické vzory zařadit do vašeho dovolenkového šatníku. Bohužel jde o poměrně náročnou disciplínu. Pohybujeme se totiž na tenké hranici mezi výraznou elegancí a nevkusem. Jungle chic však noste jen na dovolené, do města se rozhodně nehodí.

    Svůj majetek můžete obohatit o vzácné umění. Staňte se spoluvlastníkem a vydělávejte

    S bohatstvím přichází odpovědnost, a to nejen vůči sobě, ale také vašim investicím. Každá volba, kterou jako majetný jedinec učiníte, nese svou cenu a potenciální odměnu. Díky inovativní investiční platformě máte příležitost vstoupit do světa, který byl kdysi vyhrazený jen pro nejvyšší elitu. Otevřete dveře k unikátním dílům, která finančně posílí vaše portfolio a přinesou přitažlivou radost z krásy.

    Proč nikdo nemluví o designérovi Peteru Do? Zachránce domu Helmut Lang se učil od Phoebe Philo

    Peter Do je v módním průmyslu velmi uznávaným jménem. Vystudoval newyorský Fashion Institute a vyhrál prestižní cenu LVMH Graduate Prize. Navíc vdechl život téměř umírající značce Helmut Lang. Tento talentovaný návrhář zvládá řídit dva módní domy najednou – kromě Helmut Lang je také kreativním ředitelem své stejnojmenné značky.

    Svatební přípravy na příští jaro mohou začít. Výběr šatů usnadní 5 trendů

    Módní trendy prostupují každoročně i do světa svateb. Také proto existuje luxusní týden módy určený svatebním šatům, odehrávající se tradičně v New Yorku. Jelikož letošní přehlídky určené pro příští jaro máme za sebou, mohou se nastávající nevěsty začít chystat. Inspirujte se pěti budoucími trendy.