Více

    Sledujte nás na Instagramu

    Kampaně módních značek letošní zimy spojuje jeden klíčový prvek. Jsou jím chlupáči, které společnosti zařadily do svých zimních kolekcí. Někteří z nich slouží pouze jako „dekorace“, jiní ale skutečně oblékli kousky luxusních módních domů. Objevte roztomilé fotky plné nejen nejnovějších trendů, ale také roztomilých pejsků.

    Na psí oči vsadili také návrháři jako Daniel Lee nebo Ralph Lauren

    Jednou z prvních kolekcí, ve které se roztomilí pejsci objevili, byla ta od britské společnosti Burberry. Její kreativní ředitel Daniel Burberry je využil ve své sváteční kampani, v níž lákal na luxusní dárky.

    Podobnou strategii následně zaujal také návrhář Ralph Lauren. Chlupatého společníka totiž zabalil do své fialové kašmírové šály ze speciální kolekce Purple. Jednalo se o chytrý tah, protože z výsledné fotografie odtrhnete oči jen ztěžka.

    Zdroj: Burberry

    Speciální kolekci pro psí společníky vytvořily značky jako Giorgio Armani a Prada

    Více pozornosti věnovala pejskům společnost Giorgio Armani. Letos pro ně totiž ve spolupráci s Poldo Dog Couture vyrobila speciální kolekci. Jejím nejvýraznějším kouskem je luxusní tmavě modrý sametový pelíšek s logem společnosti. Kromě toho značka nabízí i ladící kabátek, do kterého můžete svého psího miláčka zabalit. Pokud toužíte po jednodušším doplňku, zalíbí se vám černé kožené vodítko nebo obojek.

    Vlastní kousek oblečení pak pejsci mohou získat také od módního domu Prada. Do své sváteční kolekce totiž zapojila také roztomilý, ale zároveň luxusní šáteček. Pokud ho pejskovi uvážete kolem krku, bude moct zároveň světu hrdě předvést trojúhelníkové logo luxusní značky, vyšité na jeho špičce. Zakoupit si můžete téměř identické sponky do vlasů stejného tvaru a se svým kamarádem tak na svátky ladit.

    Zdroj: Prada

    Vyvenčit se pejsky rozhodly v nejnovějších kolekcích i firmy Sandy Liang a Palace

    Společnost Palace, zaměřující se především na skateboardovou módu, do své poslední kolekce rovněž zařadila pejsky. Využila je při focení kampaně a spolupráce se společností Barbour. Psí společníci si pak zahráli také v souvisejícím videu, které se soustředí na hlavní motiv reklamy, tedy barbour shop. Pro svůj spot si proto značky vybraly pejska z obzvláště dlouhými chlupy.

    Zdroj: Palace

    Vyvenčit se pejsky rozhodla také společnost Sany Liang. Pro psí miláčky totiž vytvořila luxusní svetry v béžové i roztomile růžové barvě. Dostupné jsou navíc také svetry pro vás, a to v podstatě stejného střihu i barvy. Pokud tak chcete se svým pejskem ladit, ale toužíte po tom i nadále se držet quite luxury trendu, je pro vás tato kolekce ta pravá.

    Zdroj: Sandy Liang

    Zdroje: Instagram

    Zimní kolekce ovládli pejsci. Zamiloval se do nich Giorgio Armani, Prada nebo Ralph Lauren

    Když dezert je cíl aneb sladká cesta kolem světa

    Sto zemí, sto chutí. Ochutnávání lahůdek v jiných částech světa je jednou z nejlepších činností, které můžete v rámci cestování dělat. A protože dovolená by neměla nikdy být o odpírání, tasíme ten nejtěžší kalibr. Dezert. Vybrat ten nejlepší na světě, to je však nemožný úkol. Zato vám můžeme poskytnout nápovědu, jakou lahůdku kde ochutnat. Sladší cestu kolem světa jste ještě nezažili.

    Funkčně, bezpečně, a hlavně stylově. Nenechte malé módní objevitele propadnout diktátu módních řetězců

    Někdo vnímá oblečení pro ty nejmenší z nás jako zbytečnou starost. Věřte ale, že pokud vám tato disciplína nebude lhostejná, děti vám jednou vřele poděkují. Stejně jako i ve vašem šatníku, je také u nich nejdůležitější zvolený materiál. Druhým nejzásadnějším pilířem jsou barvy, které dokážou formovat také budoucí identitu.

    Přehlídková dráha vedle té letištní. Letošní Airport Chic spojuje komfort s elegancí

    Počet hodin strávených na letišti se v létě automaticky zvyšuje. Stejně tak roste teplota i stres z toho, zda-li jsme do zavazadel shromáždili vše, co budeme potřebovat. Proto je nutné cítit se pohodlně a stylově zároveň. Airport Chic letos vyžaduje vestičky, maxi šaty a sukně, ale i klidně i legíny. Nestresujte se nepohodlím a připravte svůj letištní look včas.

    Met Gala 2024: Zendaya vynesla dva looky, zabodovaly ovšem i písečné šaty zpěvačky Tyly

    Pro módní svět svátek, pro ostatní všední den. Pověstné první květnové pondělí opět patřilo prestižní události Met Gala. Benefiční galavečer zahájil novou výstavu Costume Institute, Sleeping Beauties: Reawakening Fashion. Samotné téma výstavy doplňoval dresscode večera, Zahrada času, inspirovaný stejnojmennou povídkou.