Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Zima s sebou přináší snad nejkomplikovanější obuv všech dob, tedy sněhule a jím podobný typ bot. Nutí nás lámat si hlavu nad tím, s jakými materiály je zkombinujeme, nebo která bunda je k nim ta pravá. Popasovat se s podobným dilema není vůbec jednoduché. Připravili jsme proto pár tipů, které podobné rozhodování ulehčí. Při správné kombinaci lze totiž sněhule vynést nejen na sjezdovky, ale i do města.

    Nejhravější sněhule má na kontě Moon Boot. Vyberete si z nespočtu barev

    Legendární „měsíční obuv“ nikdy dříve nenabízela tolik možností jako nyní. Ikonické Moon Boot boty už existují nejen v nespočtu odstínech, ale také materiálech. Na hory je doporučujeme vyvětrat s puffer bundou a zimními kalhotami. Pokud upřednostňujete avantgardnější styl, hodí se k nim také velký fluffy kožich a volné kraťasy. Do města pak můžete bez obav vyrazit s „shearling“ bundou. K dispozici máte většinou dvě velikosti bot, tedy nízké a vysoké. Obě varianty se krásně přizpůsobí jakémukoli outfitu.

    Foto: Moon Boot

    Pokud se rozhodnete zainvestovat do fluffy verze stylových sněhulí, rozhodně ji nekombinujte s dalším fluffy kouskem. Jeden kožešinový kousek naprosto stačí. Výjimka platí pouze, vlastníte-li kožich ve stejném materiálu, barevném provedení a přiměřené délce. V takovou chvíli byste totiž mohli vytvořit stylový komplet. S největší pravděpodobností se vám ale podobně perfektní kombinace nepovede. Jako náhradu proto doporučujeme shearling bundu. Klasický model Moon Boot si však s kožešinou sedne prakticky kdykoli. Kombinovat tedy můžete podle libosti, wow efekt vytvoří třeba i balaclava.

    Outfit No.1 – boty: Moon Boot, kalhoty: Calzenodia, bunda: Axel Arigato, kabelka: Miu Miu, rukavice: Gucci | Outfit No. 2 – boty: Moon Boot, kalhoty: Calvin Klein, kožich: Ami Paris, kabelka: Moncler, brýle: Loewe, balaclava: Ruslan Baginskiy

    Propojit minimalismus a extravaganci není nemožné. Dokázaly to Dolly shoes od Francesca Bellavita

    Značka Francesca Bellavita letos přišla s honosnou nabídkou bot. Její shearling sněhule doslova vybízejí k vytvoření finálního looku za pomocí dalších shearling kousků. Například už zmíněná bunda od Axel Arigato k nim padne jako ulitá. Elegantnější kožená varianta pak při troše štěstí vynikne i s formálním outfitem. Zvolte ovšem raději volné business kalhoty. Skinny střih v téhle kombinaci vypadá vkusně jen na určitém typu postavy.

    Foto: Francesca Bellavita

    Nesmrtelné Ugg opět definují aktuální sezónu. Vládne jejich verze s výšivkou

    Pokud slavné Ugg neznáte, musíte vědět, že se v regálech butiků drží už celou věčnost. Málo z nás však tušilo, že z nich za poslední dva roky vyroste tak masivní trend. Nosí je nejen influencerky, ale také celebrity i široká veřejnost. Ovšem z módního hlediska nejsou moc zajímavé. Je proto nutné je okořenit zbytkem outfitu. Krásně si můžete pohrát s jejich nejnižší „bačkorovou“ variantou, ale i s cool platformovou verzí.

    Foto: Ugg

    Skvělý outfit se slavnými Ugg boty vytvořila i rapperka Cardi B. Video, kde ho představuje, zhlédlo na 24 milionů uživatelů. I když cargo kalhoty příliš nepodporujeme, uznáváme, že si s nimi Cardi B poradila na výbornou. Atypickou hoodie, kterou rapperka použila, můžete opět doplnit stylovým kožíškem nebo puffer bundou. Podobné Ugg boty ale vypadají skvěle také s jednoduchými džíny. Hnědá a typicky denim modrá k sobě zkrátka patří.

    @iamcardib UggSeason is officially here…… because I said so @UGG® #UGG ♬ original sound – Cardi B

    Sněhule nemusí být módní katastrofou. Se správnou kombinací zazáří i ve městě

    Svůj majetek můžete obohatit o vzácné umění. Staňte se spoluvlastníkem a vydělávejte

    S bohatstvím přichází odpovědnost, a to nejen vůči sobě, ale také vašim investicím. Každá volba, kterou jako majetný jedinec učiníte, nese svou cenu a potenciální odměnu. Díky inovativní investiční platformě máte příležitost vstoupit do světa, který byl kdysi vyhrazený jen pro nejvyšší elitu. Otevřete dveře k unikátním dílům, která finančně posílí vaše portfolio a přinesou přitažlivou radost z krásy.

    Proč nikdo nemluví o designérovi Peteru Do? Zachránce domu Helmut Lang se učil od Phoebe Philo

    Peter Do je v módním průmyslu velmi uznávaným jménem. Vystudoval newyorský Fashion Institute a vyhrál prestižní cenu LVMH Graduate Prize. Navíc vdechl život téměř umírající značce Helmut Lang. Tento talentovaný návrhář zvládá řídit dva módní domy najednou – kromě Helmut Lang je také kreativním ředitelem své stejnojmenné značky.

    Svatební přípravy na příští jaro mohou začít. Výběr šatů usnadní 5 trendů

    Módní trendy prostupují každoročně i do světa svateb. Také proto existuje luxusní týden módy určený svatebním šatům, odehrávající se tradičně v New Yorku. Jelikož letošní přehlídky určené pro příští jaro máme za sebou, mohou se nastávající nevěsty začít chystat. Inspirujte se pěti budoucími trendy.

    Na vlně luxusu bez loga. Obohaťte svůj šatník o logo-free kousky, které křičí opravdovým přepychem

    V dnešní době se zdá, že mnoho milovníků vysoké módy dává přednost oděvům s nápaditými logy. Myslí si: "Proč bych to neukázal, když si to mohu dovolit?" Ale to je omyl. Opravdový společenský status nespočívá v logu, nýbrž v cítění pro vkus a eleganci. Pravý milovník módy si váží kvalitních materiálů, pečlivě promyšlené struktury a originálních střihů i barev.