Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Obchodní dům Saks přivítal v pondělí na 5th Avenue vánoční sezónu. Odhalil exkluzivní výzdobu od francouzského módního domu Dior. Vedení Louis Vuitton zase ve stejný den oznámilo lokaci další přehlídky pánské módy. Značka Tommy Hilfiger má nového ambasadora z řady herců, stejně jako Dior Men. Společnost Balenciaga pak vydala merch se skupinou Archive, ukrývající její hudbu.

    Louis Vuitton zamíří do Hong Kongu. Uspořádá přehlídku na Victoria Harbor

    Druhá přehlídka stále ještě nového kreativního ředitele pánské módy Louis Vuitton Pharella Williams se uskuteční v Hong Kongu. Vedení společnosti to oznámilo v pondělí. Za lokaci si vybralo část ulice zvané Avenue of the Stars, umístěné ve Victoria Harbor. Zajistilo si tak perfektní výhled na vodu i samotné město. Ulice se navíc nachází v bloku, který je známý pro své umění a design. Show se má konat ve čtvrtek 30. listopadu v osm hodin večer.

    Tommy Hilfiger přivítal nového ambasadora. Značku zastoupí herec Damson Idris

    Módní společnost Tommy Hilfiger se rozhodla sponzorovat chystaný film o Formula 1, jehož jméno prozatím zůstává neznámé. Dává proto smysl, že si značka za svého nového ambasadora vybrala právě britského herce Damson Idris. V připravovaném filmu v režii Joseph Kosinski se totiž objeví po boku Brada Pitta. „Tommy Hilfiger je pravý gentleman a ikona americké módy,“ vyjádřil se Idris k novince. „Vždy jsem byl inspirovaný pop kulturou,“ dodal zase Hilfiger.

    Obchodní dům Saks na 5th Avenue vítá Vánoce. Na pomoc si přizval společnost Dior

    Vedení známého obchodního domu Saks v New Yorku na 5th Avenue se letos rozhodlo na své vánoční výzdobě spolupracovat výhradně s jednou značkou. Vybralo si Dior, který pro něj následně vytvořil takzvaný Carousel of Dreams, tedy kolotoč snů. Jedná se o kouzelnou a dech beroucí výzdobu, na které pracovalo 100 umělců, a to po dobu 10 měsíců. Některé dekorace musela značka doručit až z Itálie. Kampaň odhalil Saks v pondělí, spolu s digitálním pop-upem World of Dior.

    Značka Balenciaga objevuje svět hudby. Do merch pro skupinu Archive ukryla exkluzivní song

    Fanoušci skupiny Archive se radují. Společnost Balenciaga s ní totiž zahájila spolupráci a pomohla jí vytvořit exkluzivní merch. Poměrně minimalistická trička a mikiny ovšem ukrývají nečekané překvapení. Značka využila technologii takzvaného NFC čipu a do cedulek oblečení skryla nový osmiminutový track Patterns. Majitelé si song poslechnou jednoduše naskenováním čipu přes svůj telefon.

    Řada ambasadorů značky Dior se rozšířila. Společnost přivítala herce Raphaël Quenard

    Herec Raphaël Quenard známý z Netflix filmu Gold Brick získal novou roli. Nikoli ale hereckou, stal se totiž ambasadorem luxusního módního domu Dior. Známý je ovšem především ve Francii, a to díky filmu Chien de la casse, v angličtině Junkyard Dog. „Zosobní ducha a jedinečnost našeho domu, zachycující modernitu i nadčasovost,“ okomentovali zástupci značky novinku. Mezi další ambasadory pánské módy Dior patří herec Robert Pattinson, K-pop zpěvák Jimin nebo fotbalista Kilian Mbappé.

    Zdroje: WWD, L’Officiel USA, Saks Fifth Avenue, Instagram, YouTube

    Módní novinky v kostce: Dior převzal výlohu Saks, Balenciaga skryl do merch hudbu a Tommy Hilfiger má nového ambasadora

    Jak do šatníku zařadit jungle chic? Vítejte na vlně tropického glamouru

    Když se Jennifer Lopez objevila na červeném koberci v ikonických Versace Jungle Dress, módní scéna byla navždy poznamenána. Letní sezóna je ideální příležitostí, jak tyto tropické vzory zařadit do vašeho dovolenkového šatníku. Bohužel jde o poměrně náročnou disciplínu. Pohybujeme se totiž na tenké hranici mezi výraznou elegancí a nevkusem. Jungle chic však noste jen na dovolené, do města se rozhodně nehodí.

    Svůj majetek můžete obohatit o vzácné umění. Staňte se spoluvlastníkem a vydělávejte

    S bohatstvím přichází odpovědnost, a to nejen vůči sobě, ale také vašim investicím. Každá volba, kterou jako majetný jedinec učiníte, nese svou cenu a potenciální odměnu. Díky inovativní investiční platformě máte příležitost vstoupit do světa, který byl kdysi vyhrazený jen pro nejvyšší elitu. Otevřete dveře k unikátním dílům, která finančně posílí vaše portfolio a přinesou přitažlivou radost z krásy.

    Proč nikdo nemluví o designérovi Peteru Do? Zachránce domu Helmut Lang se učil od Phoebe Philo

    Peter Do je v módním průmyslu velmi uznávaným jménem. Vystudoval newyorský Fashion Institute a vyhrál prestižní cenu LVMH Graduate Prize. Navíc vdechl život téměř umírající značce Helmut Lang. Tento talentovaný návrhář zvládá řídit dva módní domy najednou – kromě Helmut Lang je také kreativním ředitelem své stejnojmenné značky.

    Svatební přípravy na příští jaro mohou začít. Výběr šatů usnadní 5 trendů

    Módní trendy prostupují každoročně i do světa svateb. Také proto existuje luxusní týden módy určený svatebním šatům, odehrávající se tradičně v New Yorku. Jelikož letošní přehlídky určené pro příští jaro máme za sebou, mohou se nastávající nevěsty začít chystat. Inspirujte se pěti budoucími trendy.