Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Máte problém najít ideální vánoční dárek pro dospívajícího beauty nadšence? Výběr může být skutečným oříškem, jelikož dárek musí být trendy a zároveň mít i správné složení. Pokud nejste beauty experti, může to být ještě složitější. Nemějte obavy, máme pro vás řešení. Připravili jsme seznam nejoblíbenějších kosmetických značek a jejich limitovaných edic, které rozhodně vykouzlí úsměv na tváři.

    Darujte “čistou“ skincare nebo exotickou péči o tělo

    Jestliže chcete pro své beauty maniaky sehnat kvalitní a bezpečnou péči o pleť, zvolte například Florence by Mills. Kosmetická značka založená britskou herečkou Millie Bobby Brown nabízí “čisté“ a snadno použitelné produkty vhodné pro mladou pleť. Specializuje se na totiž na veganskou péči a make-up určený pro generaci Z. Letos přichází s limitovaným setem JUST FOR YOU: YOU’RE THE BEST, ve kterém najdete základní péči o pleť i kousky z dekorativní kosmetiky.

    Rádi vám doporučíme rovněž značku Sol de Janeiro, o kterou je opravdu dost vysoký zájem. Přes léto nadchla poměrně dost beauty nadšenců, a to díky svému ikonickému tělovému spreji BRAZILIAN CRUSH CHEIROSA 62. Jedná se o skutečně návykovou vůni vanilky se slaným karamelem. Není tedy divu, že značka vytvořila “vánoční“ balení OBSESSION, obsahující pět nejoblíbenějších oceněných produktů z řady BUM BUM na péči o tělo.

    Foto: Florence by Mills, Sol de Janeiro

    Nic nezkazíte ani dárkovým balením miniatur ikonických kosmetických kousků. Spousta populárních značek každý rok vyšle na trh nespočet miniaturních a roztomilých setů. Přes zimu je navíc potřeba hydratovat rty alespoň každé dvě hodiny, aby nevypadaly popraskaně a bez života. Také proto skoro každá značka uvedla na zimu 2023 mini sady s oleji, balzámy nebo maskami na rty.

    Foto: Laneige, Fenty Skin, Gisou

    Dopřejte dívkám hvězdný luxus s zrcadlem Jeffree Star Cosmetics

    Základem každého dokonalého vzhledu je kvalitní zrcadlo. Nemůžete si proto pořídit jen tak ledajaké. Potřebujete takové, které vás pouhým pohledem do něj donutí se nalíčit. Takové, které dokonale podtrhne váš finální look a dá vám pocit, že jste hvězda. Nic proto neokouzlí víc, než kolekce hvězdných zrcadel od značky Jeffree Star Cosmetics. Můžete vybírat z několika barev, ať už ve verzi do ruky, nebo s držákem na stůl.

    Foto: Jeffree Star Cosmetics

    Rozveselte Vánoce s paletkou stínů nebo make-up setem

    Známá luxusní značka Too Faced nás opět nezklamala a nadělila nám moc hezkou vánoční nadílku. Jedná se o multifunkční paletky s perfektními barvami a pigmentací. LET IT SNOW GLOBES je balení tří palet s osmi stíny a jedním multifunkčním odstínem na tvář. Druhá paletka, s názvem MERRY MERRY, je o něco větší a obsahuje spoustu třpytivých barev, tvářenku, bronzer a rozjasňovač. Pro milovnici make-upu jde tedy o přímo ideální dárek.

    Foto: Too Faced

    Tvářenka je obrovským trendem, který vládne každému zimnímu období. Nic není lichotivější než make-up, ve kterém hlavní kontrast tvoří rty a tváře. Značky jako Rare Beauty, Nars Cosmetics a Charlotte Tilbury proto takový trend potvrzují i letos. Jejich miniaturní make-up sety jsou totiž plné nejvirálnějších tvářenek za rok 2023. Darujte dárek, který nejen potěší, ale zaručeně potvrdí, že se vyznáte v trendech beauty světa.

    Foto: Rare Beauty, Charlotte Tilbury, Nars Cosmetics

    Zdroje: Florence by Mills, Sol de Janeiro, Fenty Beauty, Fenty Skin, Gisou, Laneige, Rare Beauty, Nars Cosmetics, Charlotte Tilbury, Jeffree Star Cosmetics

    Čím potěšit teen dívky na Vánoce? Inspirujte se luxusním beauty wishlistem

    Proč nikdo nemluví o designérovi Peteru Do? Zachránce domu Helmut Lang se učil od Phoebe Philo

    Peter Do je v módním průmyslu velmi uznávaným jménem. Vystudoval newyorský Fashion Institute a vyhrál prestižní cenu LVMH Graduate Prize. Navíc vdechl život téměř umírající značce Helmut Lang. Tento talentovaný návrhář zvládá řídit dva módní domy najednou – kromě Helmut Lang je také kreativním ředitelem své stejnojmenné značky.

    Svatební přípravy na příští jaro mohou začít. Výběr šatů usnadní 5 trendů

    Módní trendy prostupují každoročně i do světa svateb. Také proto existuje luxusní týden módy určený svatebním šatům, odehrávající se tradičně v New Yorku. Jelikož letošní přehlídky určené pro příští jaro máme za sebou, mohou se nastávající nevěsty začít chystat. Inspirujte se pěti budoucími trendy.

    Na vlně luxusu bez loga. Obohaťte svůj šatník o logo-free kousky, které křičí opravdovým přepychem

    V dnešní době se zdá, že mnoho milovníků vysoké módy dává přednost oděvům s nápaditými logy. Myslí si: "Proč bych to neukázal, když si to mohu dovolit?" Ale to je omyl. Opravdový společenský status nespočívá v logu, nýbrž v cítění pro vkus a eleganci. Pravý milovník módy si váží kvalitních materiálů, pečlivě promyšlené struktury a originálních střihů i barev.

    Za hranicí tichého luxusu. K nápaditému pánskému letnímu šatníku stačí tři základní prvky

    Oproti minulému roku je letošní pánská designérská nabídka zcela jiná. Pohrává si se zvířecím potiskem, třpytkami i výraznými potisky. Posouvá se k maximalismu, přičemž vždy vyzdvihuje pouze jeden výrazný prvek. Letošní léto v pánské sekci označujeme za balanc, který našel rovnováhu mezi tichým a hlasitým luxusem.