Více

    Sledujte nás na Instagramu

    Luxusní módní značky se pomalu připravují na období svátků. Patří mezi ně také firma Skims založená Kim Kardashian. Oznámila totiž vydání nové kolekce poseté třpytivými ozdobami, dokonale vyzařujícími sváteční atmosféru. Modelka na její tvorbě totiž spolupracovala se šperkařstvím Swarovski.

    Módní společnost Skims vlastněná modelkou Kim Kardashian odhalila svou nejnovější kolekci. Tentokrát se na její tvorbě ovšem rozhodla spolupracovat s proslulou značkou Swarovski. Pro blížící se sváteční období tak vytvořila řadu překypující luxusními třpytkami. Její součástí jsou ready-to-wear kousky jako například body nebo splývavé šaty.

    Vybrat si ale budete moct i z „body“ šperků, choker i klasických náhrdelníků nebo náramků. „V této kolekci jsme chtěli skutečně oslavit především individuální kreativitu. Naším cílem bylo rovněž přinést lesk do každodenního oblékání,“ vysvětlila Kardashian. Do nové řady proto zařadila také šperky, které lze navrstvit jak pod, tak na jakékoli kousky z jejích ostatních kolekcí.

    Fotografie zachycující modelky včetně Kim Kardashian v elegantních pózách pak tentokrát vytvořil fotograf Mert Alas. Na nejnovějších kouscích pak slavná modelka spolupracovala s kreativní ředitelkou Swarovski Giovannou Engelbert. Kolekci pak značky hodlají vydat v úterý 7. listopadu. Dostupná bude ve vlajkové pobočce Swarovski na 5th Avenue v New Yorku, ale také na webových stránkách obou společností.

    Třpytivé kamínky si můžete užít na oblíbených šatech, ale i v podobě výrazných chokers

    Mezi jednotlivé návrhy patří především ozdobené verze jinak už klasických kousků společnosti Skims. Vylepšenou verzi tak získaly například oblíbené mesh šaty nebo body. Třpytivý outfit si ale najdou i milovníci legín a úzkých crop topů. O ještě něco více luxusnější pocit získáte s krystalovými choker náhrdelníky napojenými na body jewelry. Kolem těla a boků se vám tak budou vinout třpytivé kamínky.

    Zdroj: Skims Official

    Nová Skims kolekce je pak inspirovaná řadou Millenia, kterou značka Swarovski uvedla už dříve. Nejedná se zároveň o první spolupráci společnosti, kterou Kim Kardashian založila roku 2019. Před dvěma lety například vytvořila ready-to-wear návrhy společně s Fendi. Minulý týden pak vedení Skims oznámilo, že se značka stala oficiálním partnerem pro spodní prádlo NBA. Podobné projekty odráží úspěch Skims, jejíž hodnota dosahuje na čtyři miliardy dolarů.

    Zdroje: Fashionista, The Fashion Enthusiast, Business of Fashion, Instagram, Skims Official

    Nová kolekce Skims rozzáří váš šatník. Kim Kardashian spojila síly se Swarovski

    Menstruace jako luxus. Cena ženství je pro miliony žen nedosažitelná

    Žena za svůj život spotřebuje tisíce menstruačních pomůcek, jejichž náklady se po sečtení šplhají do astronomických výšek. Existují dokonce dívky a ženy, které si nákup těchto hygienických nezbytností nemohou dovolit. Je to tak, menstruace může přijít draho a pro některé je přímo luxus.

    Boris Král‘ předvedl kultivovanost starého světa. Noblesní modely umocnil genius loci

    Na multižánrovém festivale UNOS zazářila módní scéna, když Boris Kráľ, ikona československé módní scény, odhalil svou nejnovější kolekci. Jeho ateliérové kreace, inspirované duchem historického Rothschildova zámečku, nesou pečeť elegance a noblesy. To vše se nečekaně odehrálo v industriálním srdci Moravy a Slezska. 

    Módní novinky v kostce: Carolina Herrera si převezme ocenění, Rick Owens se opět spojil s Champion

    Druhý květnový týden přinesl pozitivní zprávy o nových kolekcích, ale také méně radostné výsledky prodeje některých luxusních gigantů. Designér Rick Owens spojil síly se značkou Champion v nové dystopicko-sportovní kolekci. Návrhářce Caroline Herrera bude předána cena Hispanic Heritage Award. Podnikatelka Kim Kardashian nám ani tentokrát nedá vydechnout, její značka SKIMS opět přichází s novými kousky. Módní dům Ferragamo ohlásil za první čtvrtletí pokles tržeb.

    Zjednodušte si letošní cestování. Pohodlí a bezstarostnost zařídí řada chytrých pomocníků

    I když se na cestování každý rok těšíme, může se jednat o poměrně stresující událost. Na letišti hrozí, že budete při zjištění příliš těžkého zavazadla litovat přibalených šatů. Po nastoupení do letadla zase můžete s hrůzou zjistit, že se kvůli přílišnému světlu a hlasitým pasažérům vůbec nevyspíte. Zajistěte si proto letos na dovolené vytoužený klid a využijte některé z řady chytrých produktů.