Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Ponořte se s námi do digitálního módního světa, kde se každý snímek stává plátnem pro kreativitu a styl. Řeč bude o nekomerčních influencerech, kteří si pomalu, ale jistě budují cestu k vysokým číslům. Zatím jsou však pod hranicí sto padesáti tisíců sledujících, což ale nikterak neomezuje jejich nápady a kreativitu. Najdete tady tu nejlepší a nejoriginálnější inspiraci. Pro dámy představíme modelku Elodie Russell, která svůj instagramový feed ladí do úžasných barev a pro pány přinášíme dávku oblíbeného Y2K stylu s kombinací punku a steerstylu, tentokrát v podání Erta Demirela.

    Dokonalé barevné kombinace

    Jistě to znáte, stojíte před zrcadlem a nejste si jisti, zda-li můžete své oblíbené kousky namixovat tak, jak si představujete. Proto nezbývá, než se někde „poradit“. Naším oblíbeným profilem, kde jsou barvy doma vlastní influencerka Elodie Russel. Svou původní profesí je Elodie modelkou, která má za sebou úspěšnou sérii přehlídek. Prošla se po runwayi pro MiuMiu, Pradu i Loewe. Se svou popularizací u ní vzrostl ale i zájem o sociální sítě. Barevné kombinace ovládá na výbornou, najdete u ní mix carzy neonových barev, ale i minimalistické a zemité looky. Dále se pak zabývá obsahem pro různé značky a klienty.

    Inspirace pro pány v hlavní roli s Y2K i punkem

    Pánové, představujeme vám influencera Erta Demirela, kterého najdete jak na Instagramu, tak na TikToku. Erto získal značnou popularitu, zejména díky svému vztahu k módnímu domu Balenciaga. Jeho outfitům dominuje styl, který dobře známe od této renomované značky. V jeho obsahu objevíte prvky oblíbené éry Y2K, punkového ducha a vliv módního designéra Ricka Owense. Erto preferuje baggy a oversized střihy, které zahrnuje do všech částí svého šatníku. Jeho kreace často kombinují černou a tmavé odstíny, přičemž věnuje zvláštní pozornost kombinacím materiálů a střihů. Zvláště nás zaujala jeho schopnost perfektně začlenit nošení sukně do mužského stylu. Mezi jeho nejoblíbenější videa patří unboxingy.

    @ertodemirel BIG LUXURY HAUL ALERT!! Which is your favourite piece? #balenciaga #demna #viral #fyp #fashionhaul #haul #luxuryhaul #designerhaul #foryoupage #foryou #luxuryfashion #luxury #unboxing #designer ♬ Calm and easy everyday listening – SOUND BANK

    Zdroj: Instagram, TikTok

    Elodie Russell na Instagramu rozehrává barevnou symfonii, zatímco Erto Demirel vzdává hold Y2K éře. Inspirujte se u nekomerčních influencerů

    Svůj majetek můžete obohatit o vzácné umění. Staňte se spoluvlastníkem a vydělávejte

    S bohatstvím přichází odpovědnost, a to nejen vůči sobě, ale také vašim investicím. Každá volba, kterou jako majetný jedinec učiníte, nese svou cenu a potenciální odměnu. Díky inovativní investiční platformě máte příležitost vstoupit do světa, který byl kdysi vyhrazený jen pro nejvyšší elitu. Otevřete dveře k unikátním dílům, která finančně posílí vaše portfolio a přinesou přitažlivou radost z krásy.

    Proč nikdo nemluví o designérovi Peteru Do? Zachránce domu Helmut Lang se učil od Phoebe Philo

    Peter Do je v módním průmyslu velmi uznávaným jménem. Vystudoval newyorský Fashion Institute a vyhrál prestižní cenu LVMH Graduate Prize. Navíc vdechl život téměř umírající značce Helmut Lang. Tento talentovaný návrhář zvládá řídit dva módní domy najednou – kromě Helmut Lang je také kreativním ředitelem své stejnojmenné značky.

    Svatební přípravy na příští jaro mohou začít. Výběr šatů usnadní 5 trendů

    Módní trendy prostupují každoročně i do světa svateb. Také proto existuje luxusní týden módy určený svatebním šatům, odehrávající se tradičně v New Yorku. Jelikož letošní přehlídky určené pro příští jaro máme za sebou, mohou se nastávající nevěsty začít chystat. Inspirujte se pěti budoucími trendy.

    Na vlně luxusu bez loga. Obohaťte svůj šatník o logo-free kousky, které křičí opravdovým přepychem

    V dnešní době se zdá, že mnoho milovníků vysoké módy dává přednost oděvům s nápaditými logy. Myslí si: "Proč bych to neukázal, když si to mohu dovolit?" Ale to je omyl. Opravdový společenský status nespočívá v logu, nýbrž v cítění pro vkus a eleganci. Pravý milovník módy si váží kvalitních materiálů, pečlivě promyšlené struktury a originálních střihů i barev.